הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

שאלה בקשר לתרגילים אין לי כלוב במכון ד"א

1.יש עדיפות למילטרי פרס על לחיצה עם דאמבלים? כשמילטרי אני צריך להרים מהרצפה
2.אני עובד לרגליים לג פרס כבר 4 חודשים ואני מתחרפן מהתרגיל הזה יש אפשרות לבצע סקוואט חופשי מהרצפה?
יש לי גם 2 פרטנרים קבועים איתי יש אפשרות כזו?
3.במסה יש עדיפות להגיע לערכים גבוהים יותר ביום אימון מיום מנוחה למשל? או שזה לא משנה

נערך לאחרונה:
שאלה בקשר לתרגילים אין לי כלוב במכון ד"א

1.יש עדיפות למילטרי פרס על לחיצה עם דאמבלים? כשמילטרי אני צריך להרים מהרצפה
2.אני עובד לרגליים לג פרס כבר 4 חודשים ואני מתחרפן מהתרגיל הזה יש אפשרות לבצע סקוואט חופשי מהרצפה?
יש לי גם 2 פרטנרים קבועים איתי יש אפשרות כזו?
3.במסה יש עדיפות להגיע לערכים גבוהים יותר ביום אימון מיום מנוחה למשל? או שזה לא משנה
אם שני השותפים שלך מספיק חזקים כדי להרים את המשקלים שאתה עובד איתם לכתפיים שלך, תעשה סקוואט ופרס. במסה באמת עדיף לאכול יותר קלוריות בימים שאתה מתאמן בשביל לפצות על הקלוריות שנשרפות באימון/התאוששות. אם הלחיצה בישיבה אז פחות מייצבים עובדים.

אז ככה, אחרי דיון משעשע שהיה לי היום עם חברים כשהלכנו לנו בסבבה, לקחת הורמונים (טסטוסטרון וכו') באמת מקטינים את הזין ? 😃

ואני מבין שאתם לא חושבים שלפלפל חריף למרות האפקט המיידי שלו אין שום אפקט תרמוגני ? 😃

לא מקטין את הזין אבל יכול להקטין את שק האשכים וגם זה תלוי בחומרים במינונים.
בקשר לפלפל החריף גם אם כן לא משהו משמעותי. אם אתה מחפש אפקט תרמוגני תשתה מים מאוד קרים או שאם בא לך לקבל קצת בראש תשחה קצת באמבטיית קרח.

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות בקשר לתוכנית אימונים ביתית שבניתי.
קודם כל התוכנית שלי:
שכיבות שמיכה 3 סטים של 15
לחיצת חזה 3 סטים של 15
משקולות רגיל(כיפוף מרפק) 3 סטים של 12
בטן(יש לי מכשיר) אני עולה בערך 220 מעלות 3 סטים של 20
בטן כנ"ל כמו הקודם רק אלכסונים 3 סטים כפול 10 כל צד.

עכשיו ככה, שרירי רגליים לא כל כך מעניין אותי למה הם דיי מפותחים.
אני יודע שחסרים לי פה כמה שרירים, אז רציתי לשאול:
-האם זה בסדר שאני עושה רק את התרגילים האלה, תחלס חוץ מרגליים וגב אני מרגיש את כל השרירים מתאמצים?
-בהתחלה עשיתי גם גב, אבל זה ממש הפחיד אותי שאני עושה לא נכון ולכן הפסקתי, מישהו יכול להסביר לי איך לעשות נכון תרגיל לגב(יש לי משקולות של 6 קילו) וספת משקולות.

אם אני רוצה להעלות 5 קילו נגיד, זה אפשרי רק עם תוכנית אימון או שאני יהיה חייב להוסיף תוכנית תזונתית, למה הצלחתי להעלות 2 קילו ופה זה נגמר.

תרד לטווח חזרות 5-8 ותעמיס על עצמך התנגדות (משקולות), ללא התנגדות מספקת לא תגדל. כדי לעלות במשקל צריך לאכול במאזן קלורי חיובי, תיכנס לפורטל www.kilogram.co.il ותתחיל לקרוא.

על איזה תוכנית אתם ממליצים לי לעבוד? אני מתאמן 4-5 חודשים עד עכשיו עבדתי AB ורואים תוצאות יפה עליתי 7 קילו מאז שהתחלתי להתאמן הרוב שריר כדי לי לעבור תוכנית ? אני מרגיש שאני מתקדם בקצב איטי ועכשיו בכלל
ואין לי אפשרות לSS אין לי כלוב במכון =S

אם אני מזמין אבקת חלבון של אופטימום (זאת של ה5 lbs)
היא מגיעה לי ישר הבייתה או למכס ואז צריך להביא אותה?
צריך לשלם מעמ?
כשמשהו מגיע למכס חייבים ללכת לשם פיזית ולהביא אותו?

היא לא מגיעה הביתה בכל מקרה. במקרה הטוב לסניף הדואר הקרוב אליך, במקרה הרע נתקעת במכס ואז צריך ללכת לשם.

על איזה תוכנית אתם ממליצים לי לעבוד? אני מתאמן 4-5 חודשים עד עכשיו עבדתי AB ורואים תוצאות יפה עליתי 7 קילו מאז שהתחלתי להתאמן הרוב שריר כדי לי לעבור תוכנית ? אני מרגיש שאני מתקדם בקצב איטי ועכשיו בכלל
ואין לי אפשרות לSS אין לי כלוב במכון =S
יש לך ראק במכון? סטנד? מקבילים שאפשר להוציא מהם את המוט?
בכל מקרה תעשה AB של לייל יש לך אותו בפורטל או HST.

אם אני מזמין אבקת חלבון של אופטימום (זאת של ה5 lbs)
היא מגיעה לי ישר הבייתה או למכס ואז צריך להביא אותה?
צריך לשלם מעמ?
כשמשהו מגיע למכס חייבים ללכת לשם פיזית ולהביא אותו?

תקרא את המאמר בפורטל, אפשר לשלוח פקס במידה וזה מגיע למכס עם כל הפרטים שרשומים במאמר ושולחים לך את זה לסניף הקרוב לבית (לוקח עוד 7-10 ימי עסקים), אל תזמין עכשיו כלום בכל מקרה.

אני לא מתכוון להזמין עכשיו אבל,
אם יש שני מוצרים שאני רוצה. אחד זה קריאטין שעולה 30 דולר
והשני ויטמין C שעולה 10.
למה שאני אזמין את שניהם באותה ההזמנה וגם אשלם מעמ+ סיכוי להתקע במכס? (ייצא יותר מ50 דולר כולל משלוח)

לא עדיף להזמין כל אחד בנפרד ואז לקבל את שניהם לדואר, לא לשלם מעמ ואז זה יוצא יותר זול? (במידה והמחיר של המשלוח לא משתנה- ובמקרה זה הוא אכן לא משתנה)

יש לך ראק במכון? סטנד? מקבילים שאפשר להוציא מהם את המוט?
בכל מקרה תעשה AB של לייל יש לך אותו בפורטל או HST.

לא יודע מזה ראק סטנד אין לי מקבילים יש אבל אין אפשרות למקם שם תמוט זה קרוב למכשירים ככה שאין מקום וגם המאמן לא יתן רוב האנשים אצלי במכון עושים בSMITH MECHINE סקוואט
ובקשר למילטרי ראיתי רק 1 בינתיים הווא עושה מהרצפה לבד

אני לא מתכוון להזמין עכשיו אבל,
אם יש שני מוצרים שאני רוצה. אחד זה קריאטין שעולה 30 דולר
והשני ויטמין C שעולה 10.
למה שאני אזמין את שניהם באותה ההזמנה וגם אשלם מעמ+ סיכוי להתקע במכס? (ייצא יותר מ50 דולר כולל משלוח)

לא עדיף להזמין כל אחד בנפרד ואז לקבל את שניהם לדואר, לא לשלם מעמ ואז זה יוצא יותר זול? (במידה והמחיר של המשלוח לא משתנה- ובמקרה זה הוא אכן לא משתנה)
לדעתי יעצרו את החבילה של הקריאטין, ויטמין C אם אתה מתכוון לשלוח בנפרד יותר זול יהיה לקנות בארץ.

לדעתי יעצרו את החבילה של הקריאטין, ויטמין C אם אתה מתכוון לשלוח בנפרד יותר זול יהיה לקנות בארץ.
מצאתי חבילה של 250 כדור ב-80 שקל.
יש דבר כזה בארץ?
ולמה יעצרו את הקריאטין?

פה זה יוצא 180 כדור במחיר של 250 כדורים בBB

כן. יוצא פחות מ80 שקל אחרי משלוח עם ההנחה והכל.נראה לי שווה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית