נק' מוניטין:
58,703
- 103,265
- 12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנשים אומרים שלמתוח את הגוף כמו לדוגמה להיתלות על מוט כמה דקות שכל הגוף נימתח זה עוזר לגביה זה נכון ?
אוויר דחוס שמשתחררממה נגרמים קליקים חזקים בברך בזמן של הכפיפה בברך, אני זוכר משהו שקשור למים/אוויר?..
האם פעילות גופנית בעצימות גבוהה מאוד יכולה להיות זרז להתקף לב אצל אדם חולה לב?אוקיי אז ננסח את השאלה אחרת 😛 האם זה יכול להוות זרז להרניה?
אני רק יודע ששניהם יחד עוזרים לי הרבה באימונים, לא חושב שהם מפריעים אחד לשני אם זה מה שאתה שואל.כנראה שזה מתאים לפה כי קראתי דברים לשני הצדדים...כשאני מתחיל שימוש בקריאטין יש השפעה על יעילות של קפאין? יש קשר בין הדברים?
כן אני שותה קפה לפני אימון וקראתי בכמה מקומות שכשמתחילים עם קריאטין מפסיקים עם הקפאין... בכל מקרה עוד שאלה אני מתרגל לקפאין אם אני לוקח אך ורק בימי אימון? צריך לעשות הפסקות ככה או לא?אני רק יודע ששניהם יחד עוזרים לי הרבה באימונים, לא חושב שהם מפריעים אחד לשני אם זה מה שאתה שואל.
אומרים שרק בימי אימון זה בסדר, אני בכל מקרה עושה שבועיים עם קפאין שבוע בלי, אם הטענה שקפאין וקריאטין מפריעים אחד לשני הייתה נכונה לאף פורמולה לא הייתה שום השפעה, אתה יכול לשאול את ילדי הפאמפ במכון אם הפורומולות שהם קונים עובדות 😃כן אני שותה קפה לפני אימון וקראתי בכמה מקומות שכשמתחילים עם קריאטין מפסיקים עם הקפאין... בכל מקרה עוד שאלה אני מתרגל לקפאין אם אני לוקח אך ורק בימי אימון? צריך לעשות הפסקות ככה או לא?
אומרים שרק בימי אימון זה בסדר, אני בכל מקרה עושה שבועיים עם קפאין שבוע בלי, אם הטענה שקפאין וקריאטין מפריעים אחד לשני הייתה נכונה לאף פורמולה לא הייתה שום השפעה, אתה יכול לשאול את ילדי הפאמפ במכון אם הפורומולות שהם קונים עובדות 😃