אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

שאלה אחושילינג מטומטמת.

מה הזמן האופטימלי לאימון ?
מצד אחד זה נראה לי שיכול להיות יתרון לבוקר כי יש יותר שעות של עירנות שאוכלים בהם ויש לשרירים זמן להיות מוזנים ולנוח כשערים. מצד שני אם מתאמנים אוכלים ושעתיים-שלוש אח"כ הולכים לישון אז יש אולי את היתרון שהשרירים נחים טוב יותר? או שהרמות העולות של הטסט' ו GH בשינה יותר פרודוקטיביות.

מה אתם אומרים?

אני אומר שהזמן האופטימלי לאימון זה הזמן שהכי מתאים ללוח הזמנים שלך 😛

אני אישית מתאמן 3-6 שעות לפני השינה בדרך כלל. אני רואה את זה ככה, לכל זמן יש את היתרונות שלו ככה שבגדול זה לא משנה, ומה שהכי מתאים ללוח הזמנים שלך זה הזמן האידיאלי.

אנשים אומרים שלמתוח את הגוף כמו לדוגמה להיתלות על מוט כמה דקות שכל הגוף נימתח זה עוזר לגביה זה נכון ?

אנשים אומרים שלמתוח את הגוף כמו לדוגמה להיתלות על מוט כמה דקות שכל הגוף נימתח זה עוזר לגביה זה נכון ?

כן, אבל זה מתקזז עם הנזק שעושה הרמת משקולות, אז יוצא בסוף שנשארים אותו גובה.

ממה נגרמים קליקים חזקים בברך בזמן של הכפיפה בברך, אני זוכר משהו שקשור למים/אוויר?..

כמה שאלות
איך פועל המצב שהרגלים מגיסות כוח ללחיצת חזה ? (הספר באנגלית ובמאמר מסבירים רק לעשות קימור בגב ולא להרים ישבן אבל אני שואל איך המצב הזה קורה )

ודבר שני עמידה וישיבה כפופה ביום יום וכולה לגרום להיתקבצות מהירה (בגובה) או שאפשר לסכם הכול באכילה ושנה ?
אני זוכר שאמרו לי גם לגבי קפיצות ממקומות גבוהים עובר הזעזוע של הקפיצה למוח ופוגע בגביה ובהתפתחות (פורום פארקור) זה נכון ?

נערך לאחרונה:
עוד שאלה דפוקה לאוסף.
האם מדדליפט כבד מאוד, כמו נסיון לשבור שיא ל3 חזרות למשל (בהנחה ואתה מנסה להקפיד על טכניקה נקיה ככל האפשר) האם יכול להגרם הרניה(בקע) כתוצאה מזה? הרי יושב לחץ כבד מאוד על הבטן..

הרניה לא נגרמת כתוצאה מדדליפט או סקוואט או הרמת משקולות. זה קורה לפעמים בזמן פעילויות בסגנון, אבל לא כתוצאה. זה פגם גנטי, ומי שצריך לחטוף את זה יחטוף את זה.

כנראה שזה מתאים לפה כי קראתי דברים לשני הצדדים...כשאני מתחיל שימוש בקריאטין יש השפעה על יעילות של קפאין? יש קשר בין הדברים?

כנראה שזה מתאים לפה כי קראתי דברים לשני הצדדים...כשאני מתחיל שימוש בקריאטין יש השפעה על יעילות של קפאין? יש קשר בין הדברים?
אני רק יודע ששניהם יחד עוזרים לי הרבה באימונים, לא חושב שהם מפריעים אחד לשני אם זה מה שאתה שואל.

אני רק יודע ששניהם יחד עוזרים לי הרבה באימונים, לא חושב שהם מפריעים אחד לשני אם זה מה שאתה שואל.
כן אני שותה קפה לפני אימון וקראתי בכמה מקומות שכשמתחילים עם קריאטין מפסיקים עם הקפאין... בכל מקרה עוד שאלה אני מתרגל לקפאין אם אני לוקח אך ורק בימי אימון? צריך לעשות הפסקות ככה או לא?

כן אני שותה קפה לפני אימון וקראתי בכמה מקומות שכשמתחילים עם קריאטין מפסיקים עם הקפאין... בכל מקרה עוד שאלה אני מתרגל לקפאין אם אני לוקח אך ורק בימי אימון? צריך לעשות הפסקות ככה או לא?
אומרים שרק בימי אימון זה בסדר, אני בכל מקרה עושה שבועיים עם קפאין שבוע בלי, אם הטענה שקפאין וקריאטין מפריעים אחד לשני הייתה נכונה לאף פורמולה לא הייתה שום השפעה, אתה יכול לשאול את ילדי הפאמפ במכון אם הפורומולות שהם קונים עובדות 😃

אומרים שרק בימי אימון זה בסדר, אני בכל מקרה עושה שבועיים עם קפאין שבוע בלי, אם הטענה שקפאין וקריאטין מפריעים אחד לשני הייתה נכונה לאף פורמולה לא הייתה שום השפעה, אתה יכול לשאול את ילדי הפאמפ במכון אם הפורומולות שהם קונים עובדות 😃

... לא הבנתי מצד אחד זה בסדר מצד שני אתה עושה הפסקות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית