נק' מוניטין:
58,704
- 103,265
- 12,427
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין כזה דבר יותר יעיל פחות יעיל מעבר לטווח תנועה מלא, מתח ברוחב כתפיים מפעיל יותר את הרחב גבי ומתח רחב מפעיל יותר את הדלתא האחורית ואת הטרפזים עד כמה שאני יודע.שאלה לגבי מתח (די בטוח ששאלו בעבר פשוט החיפוש בפורום משום מה לא מניב תוצאות למילה "מתח"): מה יותר יעיל - אחיזה ברוחב כתפיים או אחיזה רחבה עד כמה שאפשר?
משה למה התרגיל סקוואט כזה חשוב?
והאם 8-12 חזרות הכי טובות לעלייה במסת השריר?
והאם הסקוואט שלי פה הוא טוב?
YouTube- 110 Lbs Squat 20/07/09
זווית שממנה יהיה אפשר לראות את כל התנועה ואת הזוויות בברכיים ובגב, אני אוהב לצלם מהצד עם סטיה של עד 30 מעלות.שאני מצלם סרטון של סקוואט\דדליפט\מילטרי פרס לשם קבלת ביקורת על הטכניקה, מאיזה זוית הכי טוב לצלם?
זאת שאלה מפגרת אבל לצורך ידע כללי.
מסת שריר היא לא הפרמטר היחיד בכמה כוח יש למישהו, יש עוד פרמטרים כמו יעילות עצבית וסוג ההיפרטרופיה שהשריר עבר, המאמר הזה מכסה את הנושא בצורה טובה:לא שאלה מפגרת אבל לא שווה לפתוח עליו פוסט. ראיתי בפורום לא פעם שכותבים שעלייה על המוט שווה עלייה במסת השריר. עכשיו אם אתם דוגלים ברעיון זה איך ישנם אנשים עם כמות מסה כמעט פחות מחצי מאדם אחר ובכל זאת לאותו אדם אשר כמות מסת השריר שלו הרבה בפחות יש לו על המוט משקל שהוא פי 2 גדול יותר.
יש לי שאלה אני יכול להחליף מקבילים בלחיצה צרפתית כי אין לי מקילים בחדר כושר...
אני יודע שזה פחות טוב אבל אין לי מקבילים