הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

כן, אני עושה הפסקות כי היעילות פוחתת, זה גם תלוי בכמה יוצא לי לישון.

שאלה לגבי מתח (די בטוח ששאלו בעבר פשוט החיפוש בפורום משום מה לא מניב תוצאות למילה "מתח"): מה יותר יעיל - אחיזה ברוחב כתפיים או אחיזה רחבה עד כמה שאפשר?

שאלה לגבי מתח (די בטוח ששאלו בעבר פשוט החיפוש בפורום משום מה לא מניב תוצאות למילה "מתח"): מה יותר יעיל - אחיזה ברוחב כתפיים או אחיזה רחבה עד כמה שאפשר?
אין כזה דבר יותר יעיל פחות יעיל מעבר לטווח תנועה מלא, מתח ברוחב כתפיים מפעיל יותר את הרחב גבי ומתח רחב מפעיל יותר את הדלתא האחורית ואת הטרפזים עד כמה שאני יודע.

משה למה התרגיל סקוואט כזה חשוב?
והאם 8-12 חזרות הכי טובות לעלייה במסת השריר?

והאם הסקוואט שלי פה הוא טוב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שאני מצלם סרטון של סקוואט\דדליפט\מילטרי פרס לשם קבלת ביקורת על הטכניקה, מאיזה זוית הכי טוב לצלם?
זאת שאלה מפגרת אבל לצורך ידע כללי.

הסקוואט שלך גרוע. אתה עושה חצאים, הברכיים שלך עוד שניה על הרצפה, ואתה מסתכל לצדדים.

אה, וסקוואט הוא חשוב כי הוא מפריד בין הרציניים ל pussies.

משה למה התרגיל סקוואט כזה חשוב?
והאם 8-12 חזרות הכי טובות לעלייה במסת השריר?

YouTube- 110 Lbs Squat 20/07/09

שמי לא משה אבל אני ארשה לעצמי לענות:

א) http://www.kilogram.co.il/158/הסקוואט/ בקצרה, גירוי של אחוז גדול ממסת השריר בגוף בתרגיל אחד.
ב) טווח החזרות לא משתנה הרבה בין מסה לחיטוב, הוא תמיד יהיה 5-12, כשבדרך כלל משתמשים ב5-8 לתרגילים מורכבים ושרירים גדולים ו8-12 לשרירים קטנים.
ג) הסקוואט לא טוב, תקרא את המאמר שהבאתי לך בסעיף א'.

YouTube- 110 Lbs Squat 20/07/09

הוא לא,איך שזה נראה מפה,אם תוסיף עוד משקל אתה תצנח עם המוט קדימה,וזאת גם אחת הסיבות שאתה לא יורד מספיק נמוך.
הבכריים צריכות לעבור את אצבעות הרגליים ממש טיפה ולא בהגזמה קדימה כמו שאתה עושה את זה.

שאני מצלם סרטון של סקוואט\דדליפט\מילטרי פרס לשם קבלת ביקורת על הטכניקה, מאיזה זוית הכי טוב לצלם?
זאת שאלה מפגרת אבל לצורך ידע כללי.
זווית שממנה יהיה אפשר לראות את כל התנועה ואת הזוויות בברכיים ובגב, אני אוהב לצלם מהצד עם סטיה של עד 30 מעלות.

לא שאלה מפגרת אבל לא שווה לפתוח עליו פוסט. ראיתי בפורום לא פעם שכותבים שעלייה על המוט שווה עלייה במסת השריר. עכשיו אם אתם דוגלים ברעיון זה איך ישנם אנשים עם כמות מסה כמעט פחות מחצי מאדם אחר ובכל זאת לאותו אדם אשר כמות מסת השריר שלו הרבה בפחות יש לו על המוט משקל שהוא פי 2 גדול יותר.

לא שאלה מפגרת אבל לא שווה לפתוח עליו פוסט. ראיתי בפורום לא פעם שכותבים שעלייה על המוט שווה עלייה במסת השריר. עכשיו אם אתם דוגלים ברעיון זה איך ישנם אנשים עם כמות מסה כמעט פחות מחצי מאדם אחר ובכל זאת לאותו אדם אשר כמות מסת השריר שלו הרבה בפחות יש לו על המוט משקל שהוא פי 2 גדול יותר.
מסת שריר היא לא הפרמטר היחיד בכמה כוח יש למישהו, יש עוד פרמטרים כמו יעילות עצבית וסוג ההיפרטרופיה שהשריר עבר, המאמר הזה מכסה את הנושא בצורה טובה:

http://www.kilogram.co.il/1113/%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/

זה נושא עם הרבה מחלוקות,
ריצה על אספלט\בטון\מדרכה\משטח מוצק באמת דופקת את הברכיים?
ראיתי הרבה דעות בנושא אבל מה באמת נכון?
ואני מתכוון לריצות ארוכות ואירובי.

אין לי הרבה ידע בנושא אבל אני יודע שלשבת על התחת ולא לעשות כלום הכי דופק את הברכיים.

יש לי שאלה אני יכול להחליף מקבילים בלחיצה צרפתית כי אין לי מקילים בחדר כושר...

אז באיזה תרגיל אפשר להחליף? כי אין פשוט אין בשום מקום בכל העיר יש רק מתח

איזה תוכנית אתה עושה ?
בSS אין מקבילים
אם אתה לוחץ כבד 3 פעמים בשבוע זה מספיק (בנצ'/פרס/בנצ')

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית