הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

מדקאו עצמו ממליץ על היי באר, אבל אין סיבה מיוחדת לעשות היי באר.

אני בקרוב הולך לבדוק RM1 בדדליפט וסקוואט. הנעליים שיש לי עכשיו הם די גרועות (נעלי כדורסל) אבל לא רציתי להשקיע כסף בנעליים כשבקרוב אני מתגייס וכנראה לא אתאמן הרבה זמן.

בקיצור הנעליים שיש לי הם כאלה: http://farm4.static.flickr.com/3379/3228202685_745eb9aacd.jpg
זה לא הדגם המדויק אבל הוא מאוד דומה.

לא מזמן קניתי גם נעליים כאלה :
http://s7d3.scene7.com/is/image/ShiekhShoes/62-943.1?$shiekh_medium$
סוליית דבש אם זה משנה.

השאלה שלי היא האם כדאי לי לנסות להחליף את הנעל לאימונים שאולי תתרום לי עוד איזה קילו שניים להרמה או שזה די זניח?

(אני מתכוון יותר לדדליפט, מבחינת זה שהסולייה מעט יותר קשיחה בנעל החדשה מהישנה וגם כי אני לא רוצה שנעל חדשה תשנה לי את התנועה בסקוואט)

נעליים וחגורה זה הציוד הכי חשוב
אם אתה מתאמן, למה לא לקנות אולסטאר ב 150-200 או אפילו נעל יותר טובה שתספיק להרבה זמן ?
חגורה זה כבר עסק יקר, אתה יכול ללכת על הפשוטות מעור ב 100 ~
או להזמין מקצועית בהחל מ 260 מחו"ל

האמת שעד היום הסתדרתי בלי חגורה, אני מודע ליתרונות שלה אבל מבחינה כספית היה קשה מבחינתי להשקיע בזה ובנעליים. עכשיו שאני בקרוב מתגייס זה נראה לי די מיותר.
מבחינת הנעל, אולסטאר לא הייתי קונה גם כי אני לא מת על הנעל וגם כי אולסטאר במידה 47 נראה לי קצת מצחיק לא?

בכל מקרה אני מודע לעובדה נעליים וחגורה זה ציוד ממש חשוב אבל עד היום הסתדרתי גם בלי זה ואני לא רואה לנכון להשקיע בזמן הקרוב בציוד הזה, לכן אשמח אם תוכל לומר אם לדעתך זה יכול לעזור אם אחליף את הנעל הישנה בחדשה כפי שרשמתי בהודעה למעלה

אם אני רוצה לחזק את האחיזה בדדליפט.יש לי ידיות כאלה שלוחצים עליהם.
אני מצליח 40 פעמים ברצף בערך אז 3 סטים של המקסימום 3 פעמים בשבוע יעזור לי לחזק את האחיזה?

האמת שעד היום הסתדרתי בלי חגורה, אני מודע ליתרונות שלה אבל מבחינה כספית היה קשה מבחינתי להשקיע בזה ובנעליים. עכשיו שאני בקרוב מתגייס זה נראה לי די מיותר.
מבחינת הנעל, אולסטאר לא הייתי קונה גם כי אני לא מת על הנעל וגם כי אולסטאר במידה 47 נראה לי קצת מצחיק לא?

בכל מקרה אני מודע לעובדה נעליים וחגורה זה ציוד ממש חשוב אבל עד היום הסתדרתי גם בלי זה ואני לא רואה לנכון להשקיע בזמן הקרוב בציוד הזה, לכן אשמח אם תוכל לומר אם לדעתך זה יכול לעזור אם אחליף את הנעל הישנה בחדשה כפי שרשמתי בהודעה למעלה

אני יתחיל בהשקעה הכספית הזאת..בזמן שזה יתאים. כוסעמק..כל התנאים בחדר כושר נגדי. אתמול הבעלים של החדר כושר צעק עליי שאם עוד פעם יראה אותי עושה סקוואט, יעיף אותי..בנזונה...אפילו על טכניקה הוא לא הסתכל. מסיים ת'חצי שנה מנוי...וטס מהמלכודת הזאת. אני נדפק כי התוכניות שכותבים לי הן בכלל סיבולת..כוסעמק אני שחיף..מה אני צריך סיבולת י'זונות?!
אחרי כל אימון אני יוצא עם יותר ויותר עצבים. כנראה שהחליטו לאמן לי את העצבים שמה.

נערך לאחרונה:
חחחחחחחח אפילו טכניקה הוא לא הסתכל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.

מן הסתם מבחינתו סקוואט עמוק מרבע הוא מסוכן לגב מה אתה צריך אינדיקציה מטמבלים חחחחחחח

יש לי שאלה, חבר שלי אמר לי שזה לא מומלץ לעשות בייספס וטרייספס באותו אימון, זה נכון??
וגם אותו חבר עושה ABC ובאימון חזה הוא עושה 5 תרגילים: בנץ' 5X8
פרפר מכונה 4סטים
פרפר דאמבלים 4 סטים
לחיצה בשיפוע 4 סטים
פול אובר 4 סטים
אני לא חושב שכדאי לעשות אימון כזה עמוס לחזה.. מה אתם אומרים? טוב או לא טוב (ואם אפשר לפרט את הסיבה כדי שאני אוכל לשכנע אותו)

יש לי שאלה, חבר שלי אמר לי שזה לא מומלץ לעשות בייספס וטרייספס באותו אימון, זה נכון??
פרפר מכונה 4סטים
פרפר דאמבלים 4 סטים
לחיצה בשיפוע 4 סטים
פול אובר 4 סטים
אני לא חושב שכדאי לעשות אימון כזה עמוס לחזה.. מה אתם אומרים? טוב או לא טוב (ואם אפשר לפרט את הסיבה כדי שאני אוכל לשכנע אותו)
אימון טיפשי...
SS + חלב

All Star טובים לסקוואטים
האם הם טובים גם לדדליפט?
.

WS עושים איתם הכל
נעל עם מעט עקב מכניסה את הסקוודס יותר להרמה
יחף משפר טווח תנועה

אני עושה עם אולסטאר, תראה מה נח לך

WS עושים איתם הכל
נעל עם מעט עקב מכניסה את הסקוודס יותר להרמה
יחף משפר טווח תנועה

אני עושה עם אולסטאר, תראה מה נח לך
סבבה,
והבנתי שיש 2 סוגים של אולסטר משהו גבוה ועוד אחד?
אני פשוט הולך לקנות זוג.

לך על הגבוה
יש חצאיות (נמוכות)

פרפר מכונה 4סטים
פרפר דאמבלים 4 סטים
לחיצה בשיפוע 4 סטים
פול אובר 4 סטים
חבר שלך לוקה בתסמונת ליצן הפאמפ, בייספס וטרייספס אין טעם לבודד אצל מתאמנים מתחילים.

יש קשר בין זה שמשהו שמתאמן ויש לו כח ומסה בדרך כלל לא יהיה כל מיני חולשות אחרות ?
לדוגמה: שאחרי צום הוא לא ירגיש חלש, או שאים לדוגמה הוא לא ישן מספיק הוא לא ימות וכו' ?

נערך לאחרונה:
יש קשר בין זה שמשהו שמתאמן ויש לו כח ומסה בדרך כלל לא יהיה כל מיני חולשות אחרות ?
לדוגמה: שאחרי צום הוא לא ירגיש חלש, או שאים לדוגמה הוא לא ישן מספיק הוא לא יהיה ממש עיף וכו' ?
כן, מי ששרירי יכול לא לישון חודשיים ולעוף בלי כנפיים, ואם דוקרים אותו אז יוצא חלב ולא דם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית