הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

למה להחליף את הפאוורקלין מלחתחילה? .. [לתת יותר גירוי לרחב גבי?]

דווקא פאוור קלין תרגיל נחמד.. שווה ללמוד אותו.. עוזר בהרבה דברים..

כי הטכניקה שלו קשה לביצוע (יחסית) והמטרה שלו זה כוח מתפרץ מה שלרוב זו לא המטרה שלהם

ברור שלא
ציפיתי לשאלה הזו

כבד זה יחסי

נכון שכבד זה יחסי.
אבל נניח ואתה מצליח לקום בלי באונס.
מה זה אומר?
שעם באונס היית יכול יותר.
שזה אומר שהמישקל שקמת איתו הוא לא הכי כבד שאתה יכול.
משמע אם זה היה כבד יותר, לא היית קם בלי באונס.

איפה ראית שאני לא מסכים אם מה שרשמת ?

משה איך יכול להיות שאחרי חודש וחצי בערך(3 וחצי שבועות מהם UD2) הורדתי 2.5 קילו בשבוע אחד?
ירדתי 0.2 -0.1 ביד בשבוע הזה.
וירדתי מ84.5 ל82.5 במותן.

השאלה היא למה פתאום עכשיו? ולא לפני שבוע ולא שבועיים ולא שלוש, בדרך כלל כל שבוע הורדתי חצי קילו עד קילו.
למה זה קורה עכשיו?
בדרך כלל ככל שמתקדמים בחיטוב אז כל שבוע יותר ויותר קשה להוריד.

כי הטכניקה שלו קשה לביצוע (יחסית) והמטרה שלו זה כוח מתפרץ מה שלרוב זו לא המטרה שלהם
זה תרגיל חשוב גם להיפרטרופיה וגם לשיפור כוח מוחלט והסיבה שלא עושים זה כי עצלנים מדי ללמוד.

זה תרגיל חשוב גם להיפרטרופיה וגם לשיפור כוח מוחלט והסיבה שלא עושים זה כי עצלנים מדי ללמוד.

בוא תן לי את היתרונות של PC על מתח עם משקל או חתירה (רק מבחינת היפרטרופיה ) .

בוא תן לי את היתרונות של PC על מתח עם משקל או חתירה (רק מבחינת היפרטרופיה ) .
במהירות שPC אמור להתבצע אתה מפעיל יותר סיבי שריר שלא מגוייסים במהירות יותר איטית מזו. זה גם משפר את הדדליפט, וגם מפעיל יותר שרירים ממתח. כמובן שאתה יכול לטעון שגם מתח אפשר לבצע בצורה מתפרצת, אבל זה כבר צורת עבודה אחרת ממה שאנחנו מדברים עלייה.

במהירות שPC אמור להתבצע אתה מפעיל יותר סיבי שריר שלא מגוייסים במהירות יותר איטית מזו. זה גם משפר את הדדליפט, וגם מפעיל יותר שרירים ממתח. כמובן שאתה יכול לטעון שגם מתח אפשר לבצע בצורה מתפרצת, אבל זה כבר צורת עבודה אחרת ממה שאנחנו מדברים עלייה.

😳

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שזה עוזר יותר להיפרטרופיה.

😳

לא הבנתי איך הגעת למסקנה כזאת.
סתם שאלה, קראת את הספרים?

עריכה בהתאם לעריכה שלך: המהירות שבה התנועה מתבצעת משפיעה על איך וכמה סיבים יגוייסו בהתאם ליחידות המוטוריות שמגוייסות לתנועה. ככל שתנועה מתבצעת בצורה יותר מתפרצת, יותר יחידות מוטוריות יגוייסו ויותר סיבי שריר בהתאם, מה שלא קורה במהירויות יותר נמוכות. או יותר נכון קורה פחות.

נערך לאחרונה:
אם כבר אתה מגייס יותר יחידות מוטוריות שלא מגיוסות ומי אמר שיותר יחידות מוטוריות = יותר מסת שריר

גיוס יחידות מוטוריות לא מבטיח שהן עבדו מספיק בשביל לקבל היפרטרופיה.

אני חושב שזה ברור שמדובר על עבודה מתפרצת בנוסף להרמות ה"איטיות" בצורה המקובלת. הנקודה היא שאם אתה עושה דברים לאט, ועושה אותם רק לאט, יש אספקט מסויים של עבודה שהולך לאיבוד שקשור גם להיפרטרופיה.

אגב שאלתי אם קראת את הספרים כי הוא מזכיר את זה שם, לפחות בPP ואני די בטוח שגם בSS.

PC אתה עובד רק אם אתה צריך את זה
לרוב מתאמן SS לא יודע מה הוא צריך כי הוא לא ספורטאי עדיין ולכן הוא צריך לעבוד על הכל
היפרטרופיה נטו עדיף משיכות אחרות עובדה שמדקאו שינה את ה5X5

כן עודד? אתה בטוח שקראת טוב? הוא מזכיר את זה בהקשר של היפרטרופיה?

רן, זו לא הסיבה שמאדקאו החליף, אבל אתה צודק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית