אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

לאחד המתאמנים שלי יש היפרלורדוזיס בזמן הפרס, לא משנה איך אני מסביר לו, הוא עדיין נשאר עם ההיפרלורדוזיס, זה לא המבנה האנטומי שלו כי ביום יום(מחוץ לסט) הוא בסדר גמור, מה הייתם ממליצים ? לסיים עם התרגיל או שיש לכם הצעות אחרות?
אמרת לו לכווץ את שרירי הבטן? ואם אני מבין נכון אז הבעיה היא שהוא פשוט לא מבין מה הוא צריך לעשות, תמצא דרך לגרום לו להבין, זה מה שאני הייתי מנסה לעשות.

שישים לב לנשימה שלו, הוא אמור לשחרר אוויר רק בסוף החזרה למעלה.

לאחד המתאמנים שלי יש היפרלורדוזיס בזמן הפרס, לא משנה איך אני מסביר לו, הוא עדיין נשאר עם ההיפרלורדוזיס, זה לא המבנה האנטומי שלו כי ביום יום(מחוץ לסט) הוא בסדר גמור, מה הייתם ממליצים ? לסיים עם התרגיל או שיש לכם הצעות אחרות?

זה יעבור לו כשהוא יתחזק קצת. בינתיים שים לב שהוא לוקח אוויר ומחזיק אותו, כמו שמשה אמר.

זה יעבור לו כשהוא יתחזק קצת. בינתיים שים לב שהוא לוקח אוויר ומחזיק אותו, כמו שמשה אמר.
מה הכוונה זה יעבור לו כשהוא יתחזק, יש קשר בין ההיפרלורדוזיס לבין זה שהוא חלש(והוא מרים משקלים לא רעים לזמן שהוא מתאמן, ולגובהו למשקל שלו), יכול להיות שיש קשר בין היפרלורדוזיס לזוקפי גו חלשים לזה אתה מתכוון?

והדברים שהצעתם, אמרתי לו אותם אבל עדיין הוא לא מצליח ליישם את זה, השאלה שלי אם לטווח הרחוק זה יפגע בו ?

סביר להניח שהבטן חלשה. הוא כנראה מתאמן די חדש. זה לא קורה למתאמנים מנוסים ועם מסת שריר נורמלית.

CHINS - מתח בסופינציה (כפות הידיים מופנות כלפיך)
PULL-UPS - מתח בפרונציה (כפות הידיים מופנות כלפי חוץ)

הוא אכן די חדש, 3-4 חודשים.
ובמקרה וזה קורה לאנשים רק בחזרה 2 האחרונות ,זה לא כזאת בעיה נכון?

לא יודע אם זאת שאלה טיפשה או לא.
בכל מקרה אורטופד נתן לי כדורים נגד דלקות ומנוחה של שבוע מפעילות, יש לי כאבי צד קלים בירך בזמן ריצה זה לא מפריע לי בדדליפט ובסקוואט.
לכן אני שואל,האם אני יכול להמשיך להתאמן תוך כדי לקיחת הכדורים [אינני מתכוון לרוץ כמובן]
או שצריך מנוחה מוחלטת?
הכדורים הם NAXYN 500MG (NAPROXEN) 1tabx2/day
ובצד שמאל כתוב 15% שאני לא יודע מה המשמעות אולי מישהו יכול להחכים אותי גם בזה : )
תודה

הוא אכן די חדש, 3-4 חודשים.
ובמקרה וזה קורה לאנשים רק בחזרה 2 האחרונות ,זה לא כזאת בעיה נכון?

לא נראה לי הגיוני שזה קורה רק בחזרות האחרונות. ו 3-4 חודשים של אימון טוב זה כבר לא ממש חדש. נראה לי שאתה רואה בעיה שאינה קיימת. תביא סרטון.

לא רציתי לפתוח בשביל זה אשכול אז אני אשאל פה :
איפה אפשר לעזאזל לקנות/להזמין מגנזיום?
חיפשתי ב - למטייל ולא היה להם.

לא רציתי לפתוח בשביל זה אשכול אז אני אשאל פה :
איפה אפשר לעזאזל לקנות/להזמין מגנזיום?
חיפשתי ב - למטייל ולא היה להם.

מסלול - תל-אביב
בוגרשוב 47, תל-אביב
טלפון: 03-6203508

http://www.maslul.com/moreInfo.asp?cat=20&id=1737

תריץ חיפוש פעם הבאה כבר העלתי לפה

יש אריזה גדולה של 200 גרם ב60 שקל

יש בתחנה מרכזית חדשה בראשון לציון, חנות כמו המטייל שכחתי את שמה, יש שם רק אחת כזו.

moo אפשר להזמין דרך האתר ללא כרטיס אשראי ?
Moshe, זה רחוק לי מדי אני מאיזור חיפה קריות.

moo אפשר להזמין דרך האתר ללא כרטיס אשראי ?
Moshe, זה רחוק לי מדי אני מאיזור חיפה קריות.

לא יודע תתקשר
ומה הבעיה להזמין באשראי ? תזמין עם של ההורים ותחזיר להם זה קניה של 60 שקל

מה ההבדל בין כיווץ סטטי לבין עבודה קונצנטרית, הכוונה מבחינת גירוי השריר.. אם בנאדם יעבוד לדוגמא על הבטן בעבודה סטטית, מה ההבדל יהיה אם הוא יעבוד עליה בעבודה קונצנטרית ואקצנטרית?

השאלה שלי היא כזאת, מה ההשפעה של היחס בין אורך הרגליים לאורך של פלג הגוף העליון לגבי הטיית הגב.
האם לאדם עם רגליים ארוכות יחסית לטורסו הטיית הגב תהיה יותר גדולה/נמוכה מאשר לאדם עם יחס שונה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית