נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרת לו לכווץ את שרירי הבטן? ואם אני מבין נכון אז הבעיה היא שהוא פשוט לא מבין מה הוא צריך לעשות, תמצא דרך לגרום לו להבין, זה מה שאני הייתי מנסה לעשות.לאחד המתאמנים שלי יש היפרלורדוזיס בזמן הפרס, לא משנה איך אני מסביר לו, הוא עדיין נשאר עם ההיפרלורדוזיס, זה לא המבנה האנטומי שלו כי ביום יום(מחוץ לסט) הוא בסדר גמור, מה הייתם ממליצים ? לסיים עם התרגיל או שיש לכם הצעות אחרות?
לאחד המתאמנים שלי יש היפרלורדוזיס בזמן הפרס, לא משנה איך אני מסביר לו, הוא עדיין נשאר עם ההיפרלורדוזיס, זה לא המבנה האנטומי שלו כי ביום יום(מחוץ לסט) הוא בסדר גמור, מה הייתם ממליצים ? לסיים עם התרגיל או שיש לכם הצעות אחרות?
מה הכוונה זה יעבור לו כשהוא יתחזק, יש קשר בין ההיפרלורדוזיס לבין זה שהוא חלש(והוא מרים משקלים לא רעים לזמן שהוא מתאמן, ולגובהו למשקל שלו), יכול להיות שיש קשר בין היפרלורדוזיס לזוקפי גו חלשים לזה אתה מתכוון?זה יעבור לו כשהוא יתחזק קצת. בינתיים שים לב שהוא לוקח אוויר ומחזיק אותו, כמו שמשה אמר.
סביר להניח שהבטן חלשה. הוא כנראה מתאמן די חדש. זה לא קורה למתאמנים מנוסים ועם מסת שריר נורמלית.
הוא אכן די חדש, 3-4 חודשים.
ובמקרה וזה קורה לאנשים רק בחזרה 2 האחרונות ,זה לא כזאת בעיה נכון?
לא רציתי לפתוח בשביל זה אשכול אז אני אשאל פה :
איפה אפשר לעזאזל לקנות/להזמין מגנזיום?
חיפשתי ב - למטייל ולא היה להם.
moo אפשר להזמין דרך האתר ללא כרטיס אשראי ?
Moshe, זה רחוק לי מדי אני מאיזור חיפה קריות.
יש חנות של מטפסי הרים בחיפה שמוכרים,ליד גן הקונגרסים.moo אפשר להזמין דרך האתר ללא כרטיס אשראי ?
Moshe, זה רחוק לי מדי אני מאיזור חיפה קריות.