נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין מה הקטע... הרגליים והגב מעורבים בכל הווריאציות של הדדליפט, רעיון לא טוב לפי דעתי.שאלה:
האם מותר לעשות דד ליפט פעמיים בתוכנית אימונים AB?
פעם אחת לרגליים ופעם אחת לגב זה בסדר?
שאלה:
האם מותר לעשות דד ליפט פעמיים בתוכנית אימונים AB?
פעם אחת לרגליים ופעם אחת לגב זה בסדר?
אני לא מבין מה הקטע... הרגליים והגב מעורבים בכל הווריאציות של הדדליפט, רעיון לא טוב לפי דעתי.
השאלה שלי היא כזאת, מה ההשפעה של היחס בין אורך הרגליים לאורך של פלג הגוף העליון לגבי הטיית הגב.
האם לאדם עם רגליים ארוכות יחסית לטורסו הטיית הגב תהיה יותר גדולה/נמוכה מאשר לאדם עם יחס שונה?
שמים על המוט את המשקולות שקושרים לרגל (השקיות חול)
יש כאלה של 700 גרם
ואתה אמור להעלות ~ 5 קילו כל אימון (פרס/בנצ'/פאוורקלין) ואז לחתוך ל 2.5 (2 צלחות של 1.25)
אז איך הגעת למצב שאתה צריך פחות מ 1.25, זה קורה רק בשלב מתקדם של התוכנית לא אחרי חודש
מה שאתה לא עושה, אל תישתה חלב בעמידת ראש:
YouTube- י€†ח«‹ד�¡ד�—ד�¦ח‰›ה¹³ד‚’י£²ד‚“ד�*ד‚‰ד€€It stood on one's head and it drank milk.
אם אני יעשה סקוואט בוקס או בתרגילים אחרים אני יפגום את רפלקס המתיחה אז זה יגרום לסקוואט לצאת מההגדרה שלו של "מלך התרגילים" ויפגום במורכבות של התרגילים או שלא
(בישביל כוח מתפרץ)
ניראה לי שלא הבנת מה אני שואל,להפך, בוקס סקוואט מפתח כוח מתפרץ, בגלל שאתה בעצם עוצר את התנועה ב"תחתית".
מה עוזר לפני ריצת 2000?
קפאין?
פחמימות לפני?
עוד משהו?
מה עוזר לפני ריצת 2000?
קפאין?
פחמימות לפני?
עוד משהו?