אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

שאלה:
האם מותר לעשות דד ליפט פעמיים בתוכנית אימונים AB?
פעם אחת לרגליים ופעם אחת לגב זה בסדר?

שאלה:
אני לא מבין מה הקטע... הרגליים והגב מעורבים בכל הווריאציות של הדדליפט, רעיון לא טוב לפי דעתי.

שאלה:

מותר?
אני מבטיח שלא יתנו לך נו נו נו בטוסיק עם חגורה.
אז כנראה שזה מותר.

אבל יעיל? ממש לא.

בStarting Strength הספר מדבר על זה שאחרי החודש הראשון צריך לחתוך את הקפיצות במשקל לחצי, אבל מה אני עושה אם פשוט אין משקולות כאלה? כרגע אני מעלה כל אימון של פראס, או בנצ' פראס, 2.5 קילו. בשביל לחתוך את המשקל בחצי אני צריך משקולות של 0.625, ואני לא חושב שאני אמצא כאלה איפשהו.

למישהו יש איזשהי עצה? אני כבר חי במטבח וממש לא מתחשק לי להיתקע מתישהו רק בגלל שאני עובד עם קילוגרמים ולא פאונדים.

שמים על המוט את המשקולות שקושרים לרגל (השקיות חול)
יש כאלה של 700 גרם

ואתה אמור להעלות ~ 5 קילו כל אימון (פרס/בנצ'/פאוורקלין) ואז לחתוך ל 2.5 (2 צלחות של 1.25)
אז איך הגעת למצב שאתה צריך פחות מ 1.25, זה קורה רק בשלב מתקדם של התוכנית לא אחרי חודש

אני לא מבין מה הקטע... הרגליים והגב מעורבים בכל הווריאציות של הדדליפט, רעיון לא טוב לפי דעתי.

שמע אחי רק שאלתי אני צריך תשובה כן או לא וזהו כדי שאני ידע.. לבנתיים אני לא עושה דד ליפט בשני האימונים רק באימון של הרגליים...

השאלה שלי היא כזאת, מה ההשפעה של היחס בין אורך הרגליים לאורך של פלג הגוף העליון לגבי הטיית הגב.
האם לאדם עם רגליים ארוכות יחסית לטורסו הטיית הגב תהיה יותר גדולה/נמוכה מאשר לאדם עם יחס שונה?

? 🙄 ?

שמים על המוט את המשקולות שקושרים לרגל (השקיות חול)
יש כאלה של 700 גרם

ואתה אמור להעלות ~ 5 קילו כל אימון (פרס/בנצ'/פאוורקלין) ואז לחתוך ל 2.5 (2 צלחות של 1.25)
אז איך הגעת למצב שאתה צריך פחות מ 1.25, זה קורה רק בשלב מתקדם של התוכנית לא אחרי חודש

קודם כל תודה על העצה עם השקיות חול, לא חשבתי על זה באמת. כרגע אני מתקדם בסדר גמור עם 2.5 קילו כל אימון, אז זאת הייתה יותר שאלה לעתיד.

ובקשר למשקל שאתה מעלה כל אימון, בPractical Programming ריפטו בעצמו אומר שהטווח ההעלאה של הפרס והבנצ', לזכרים ששוקלים בין 150 ל-200 פאונד, צריך להיות 10-5 פאונד לאימון. אני שוקל לא הרבה יותר מהטווח הנמוך שריפטו ציין וגם ככה זה לא כאילו שההעלאה של 2.5 קילו כל אימון זה משהו שמרגיש לי קל. *

יש לי עוד שאלה קצת דפוקה D:
האם זה כזה משנה אם אתה אוכל בעמידה או בישיבה? ותענו לי גם על הקודמת בבקשה

לגבי הראשונה לא כדאי לפצל אלא ללכת על תוכנית של סקווט+לחיצה+משיכה
שהסקווט והדדליפט כבדים אז להוריד את הדדליפט לפעם בשבוע עם סקווט קל + 2 סקווט כבד

אם אתה מפצל אז כדאי להפריד את הדדליפט מהסקווט - (ממש לא ממליץ לפצל אבל שאלת)

אפשר לאכול איך שבא לך, גם בעמידת ראש, אין הבדל

מה שאתה לא עושה, אל תישתה חלב בעמידת ראש:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אני יעשה סקוואט בוקס או בתרגילים אחרים אני יפגום את רפלקס המתיחה, אז זה יגרום כבר לא "סקוואט מלך התרגילים" ויפגום במורכבות של התרגילים או שלא
(לכוח מתפרץ)

נערך לאחרונה:
אם אני יעשה סקוואט בוקס או בתרגילים אחרים אני יפגום את רפלקס המתיחה אז זה יגרום לסקוואט לצאת מההגדרה שלו של "מלך התרגילים" ויפגום במורכבות של התרגילים או שלא
(בישביל כוח מתפרץ)

להפך, בוקס סקוואט מפתח כוח מתפרץ, בגלל שאתה בעצם עוצר את התנועה ב"תחתית".

להפך, בוקס סקוואט מפתח כוח מתפרץ, בגלל שאתה בעצם עוצר את התנועה ב"תחתית".
ניראה לי שלא הבנת מה אני שואל,
אני שואל אם במקום סקוואט רגיל בתוכנית אפשר לעשות בוקס סקוואט, או שזה תרגיל פחות מורכב מאמץ או משהו כזה שגורם לתרגיל להיות פחות מועיל ?
(וכנ"ל בשאר התרגילים, לפגום ברפלקס המתיחה ?)

תלוי עד כמה אתה רגיש לקפאין ובכמות שאתה תצרוך.
אם הריצה חשובה לך אתה יכול לעשות הפסקה מקפאין לאימון או שניים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית