נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי מוט 1.60 מה המשקל שלו?
ואני רוצה לסמן בו מכיוון שהוא לא אולימפי
היכן האחיזה הרחבה והיכן הצרה
אז אני צריך לדעת בס"מ לפי ה1.60 היכן תיהיה כל אחיזה ואז למדוד
מישהו יכול להגיד לי ת'מידות? :S
אם זה חשוב לך אז תפתח את הספר ותמצא, זה רשום בפרק של הבנץ' פרס אם אני זוכר נכון, או שאתה יכול לחכות שמישהו יבוא להאכיל אותך בכפית.ולהגיב תשובה כזאת יש לך כוח?
נו באמת...
תקן אותי אם אני טועה אבל רצית לדעת איפה לסמן, אז הנה אתה צריך לסמן ככה שהמרחק בין שני הסימונים יהיה 81 ס"מ ושהמרחקים בין הסימונים לקצה של המוט יהיו שווים, הסימונים הם ביחס לגוף ולא ביחס למוט ככה שאני לא מבין מה הבעיה, אין כזה דבר סימונים צרים, יש שטחי אחיזה שהמרחק ביניהם הוא 43 ס"מ על פי אותם העקרונות, כל מה שאתה צריך זה ידע מתמטי של תלמיד ממוצע בכיתה ג' כדי לחשב איפה אתה צריך לסמן. אם זה לא מה שרצית לדעת, אז תסביר מה רצית לדעת.לא בדיוק מה שרציתי לדעת...
טוב לא משנה :/ תיסבכתי את עצמי תודה על המענה בכל זאת :]
כמו שאמרתי, אין כזה דבר סימון של ה"צר". אין בעד מה.של הרחב אני הבנתי דיברתי על הצר...
ואז הבנתי שזה לא כזה קריטי לפי הסרט של הSS וגם לפי הספר שקראתי ת'נושא הספציפי והוא אומר שזה חשוב כ"כ היכן תיהיה האחיזה
מה שכן חשוב זה שיהיה מרחק שווה ורוחב כתפיים...
בסדר הבנתי ת'עיקרון, תודה אחי
וסרגל.תקן אותי אם אני טועה אבל רצית לדעת איפה לסמן, אז הנה אתה צריך לסמן ככה שהמרחק בין שני הסימונים יהיה 81 ס"מ ושהמרחקים בין הסימונים לקצה של המוט יהיו שווים, הסימונים הם ביחס לגוף ולא ביחס למוט ככה שאני לא מבין מה הבעיה, אין כזה דבר סימונים צרים, יש שטחי אחיזה שהמרחק ביניהם הוא 43 ס"מ על פי אותם העקרונות, כל מה שאתה צריך זה ידע מתמטי של תלמיד ממוצע בכיתה ג' כדי לחשב איפה אתה צריך לסמן. אם זה לא מה שרצית לדעת, אז תסביר מה רצית לדעת.
וסרגל.
אפשר להשתמש באמות. או אם יש לך חמור אז ב-*&^%$ שלו.
לא כל בדיחה צריך להרוס.