הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

במקרה ולמתאמן נכנסות ברכיים בשלב האקצנטרי בסקוואט, ואמרתי לו להוציא ברכיים, איזה עוד סיבות יכולות להיות לזה?
כי הוא מתאמן ככה כבר די הרבה זמן.

יש לי שאלה:
מומלץ במתח לעבוד כל סט למקסימום, אבל האם זה נכון גם לתקופת החיטוב כשיותר חשוב לא להגיע לכשל?

יש לי מוט 1.60 מה המשקל שלו?
ואני רוצה לסמן בו מכיוון שהוא לא אולימפי
היכן האחיזה הרחבה והיכן הצרה
אז אני צריך לדעת בס"מ לפי ה1.60 היכן תיהיה כל אחיזה ואז למדוד
מישהו יכול להגיד לי ת'מידות? :S

יש מצב לתשובה? 🆘

ולהגיב תשובה כזאת יש לך כוח?
נו באמת...
אם זה חשוב לך אז תפתח את הספר ותמצא, זה רשום בפרק של הבנץ' פרס אם אני זוכר נכון, או שאתה יכול לחכות שמישהו יבוא להאכיל אותך בכפית.

בספר הוא רק מסביר לפי מה שהבנתי על הקוטר שהמוט צריך להיות ולא לחסוך בקניית מוט וספסל.
הוא אומר על האמצע של המוט.
אם הייתי מבין לא הייתי שואל?
שאלתי:
יש לי מוט 1.60 מה המשקל שלו?
ואני רוצה לסמן בו מכיוון שהוא לא אולימפי
היכן האחיזה הרחבה והיכן הצרה
אז אני צריך לדעת בס"מ לפי ה1.60 היכן תיהיה כל אחיזה ואז למדוד

ואין תשובה בספר לזה יש רק תשובה גלובלית לא מובנת, לפחות לי.
אבל תודה על ההכוונה

בין שתי טבעות הסימון הרווח הוא 32 אינץ' = 81 ס"מ, הרווח בין שני שטחי האחיזה הוא 17 אינץ' = 43 ס"מ, זה רשום בספר.

לא בדיוק מה שרציתי לדעת...
טוב לא משנה :/ תסבכתי את עצמי תודה על המענה בכל זאת :]

נערך לאחרונה:
לא בדיוק מה שרציתי לדעת...
טוב לא משנה :/ תיסבכתי את עצמי תודה על המענה בכל זאת :]
תקן אותי אם אני טועה אבל רצית לדעת איפה לסמן, אז הנה אתה צריך לסמן ככה שהמרחק בין שני הסימונים יהיה 81 ס"מ ושהמרחקים בין הסימונים לקצה של המוט יהיו שווים, הסימונים הם ביחס לגוף ולא ביחס למוט ככה שאני לא מבין מה הבעיה, אין כזה דבר סימונים צרים, יש שטחי אחיזה שהמרחק ביניהם הוא 43 ס"מ על פי אותם העקרונות, כל מה שאתה צריך זה ידע מתמטי של תלמיד ממוצע בכיתה ג' כדי לחשב איפה אתה צריך לסמן. אם זה לא מה שרצית לדעת, אז תסביר מה רצית לדעת.

של הרחב אני הבנתי דיברתי על הצר...
ואז הבנתי שזה לא כזה קריטי לפי הסרט של הSS וגם לפי הספר שקראתי ת'נושא הספציפי והוא אומר שזה חשוב כ"כ היכן תיהיה האחיזה
מה שכן חשוב זה שיהיה מרחק שווה ורוחב כתפיים...
בסדר הבנתי ת'עיקרון, תודה אחי

של הרחב אני הבנתי דיברתי על הצר...
ואז הבנתי שזה לא כזה קריטי לפי הסרט של הSS וגם לפי הספר שקראתי ת'נושא הספציפי והוא אומר שזה חשוב כ"כ היכן תיהיה האחיזה
מה שכן חשוב זה שיהיה מרחק שווה ורוחב כתפיים...
בסדר הבנתי ת'עיקרון, תודה אחי
כמו שאמרתי, אין כזה דבר סימון של ה"צר". אין בעד מה.

תקן אותי אם אני טועה אבל רצית לדעת איפה לסמן, אז הנה אתה צריך לסמן ככה שהמרחק בין שני הסימונים יהיה 81 ס"מ ושהמרחקים בין הסימונים לקצה של המוט יהיו שווים, הסימונים הם ביחס לגוף ולא ביחס למוט ככה שאני לא מבין מה הבעיה, אין כזה דבר סימונים צרים, יש שטחי אחיזה שהמרחק ביניהם הוא 43 ס"מ על פי אותם העקרונות, כל מה שאתה צריך זה ידע מתמטי של תלמיד ממוצע בכיתה ג' כדי לחשב איפה אתה צריך לסמן. אם זה לא מה שרצית לדעת, אז תסביר מה רצית לדעת.
וסרגל.

אפשר להשתמש באמות. או אם יש לך חמור אז ב-*&^%$ שלו.

לא כל בדיחה צריך להרוס.

אפשר להשתמש באמות. או אם יש לך חמור אז ב-*&^%$ שלו.

לא כל בדיחה צריך להרוס.

הבעיה שה *&^%$ של החמור זה לא משהו קבוע הוא משנה גודל
וגם קשה להחזיק את החמור שלא יזוז ליד המוט

לגבי אמות זה גם לא פרקטי כי המרחק שצריך למדוד הוא קטן יותר ואמה משמשת למדידת מרחקים יותר גדולים

אולי טפח (אגרוף) והשלמה עם אצבע יכול לעבוד

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית