הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

מה חדש בזה?
- אימון לכשל כל פעם ופעם אינו ערובה להתקדמות אופטימלית

החדש בזה הוא שסוף סוף אולי יתחילו גם להעביר את זה באוניברסיטה כי תשים לב מי כתב את זה ,בכל מקרה התרגילים שבדקו במחקר הם לא מדד טוב לבדוק את שיפור הכוח של המתאמנים, סקוואט עם משקולות פשיטות וכפיפות ברך למיניהם ... לא מבין מה הבעיה לעשות תרגילים נורמלים.

הדבר היחידי שבאמת מעניין אותי זה כמה הזמן מנוחה בין הסטים משפיע על מסת השריר, כבר היה פה דיון על זה אבל זה לא היה ברור בדיוק.

איך שאתה רוצה, רק קח בחשבון:

א. אם האפשרות השניה היא 5 סטים זה אולי קצת יותר מידי בתור אימון קל, תלוי עד כמה אתה מנוסה בפרונט סקוואט. בהתחלה זה יהיה בסדר, אבל עם הזמן (כתלות בהתאוששות שלך גם משאר הדברים) אולי תרצה להפחית.

ב. אם הכוונה היא לסטים של 5 קח בחשבון שהם קצת מעצבנים כשהמשקלים עולים. בהתחלה לא תהיה בעיה (לכן סט של 5 הוא נקודת מוצא טובה) אבל יתכן ומתישהו תרצה לחתוך קצת בחזרות.

סטים של 5 בפרונט סקווט זה מעצבן

אז עדיף 3X3 ?
אתם מתכוונים שקשה להחזיק את המוט, נכון?

מתקדם מהסקוואט הכבד של יום ראשון ב-2.5KG ביום חמישי
ובפרונט משבוע לשבוע

אני עבדתי בפרמידה של 4 סטים 5 חזרות
כרגע לא עושה פרונט סקווט

תנסה ותראה, זה גם ככה אימון קל
אם אתה נתקע עם המשקלים תחתוך ל 3 חזרות בסטים הכבדים

שאלה טיפה מוזר - האם העובדה שיש "ריבאונד" בתחתית התנועה של הסקוואט בהכרח מעידה על זה שהייתה מתיחה נכונה של ההמסטרינגס? או שזה לא קשור?

שאלה טיפה מוזר - האם העובדה שיש "ריבאונד" בתחתית התנועה של הסקוואט בהכרח מעידה על זה שהייתה מתיחה נכונה של ההמסטרינגס? או שזה לא קשור?
כן ולא, בביצוע גרוע זה יכול לבוא מהברכיים, אבל אם הן לא גלשו זה סימן שהייתה מתיחה.

לפי מה שאני מבין, זה לקחת ריבאונד של "תנופה" מהחלק האחרון של הסקוואט?
והאם זה אמור לקרות?

בנקודה הנמוכה של הסקוואט אתה אמור להשתמש בבאונס (תודה שהזכרתם לי את המילה הנכונה) בשביל לעלות חזרה, זה חלק מהתרגיל וריפ מדבר על זה המון בספר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית