הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

ואו זה יעלה איזה 200-300 שקל בלי משלוח.
יש מקום בארץ? משהו פשוט יותר באזור ה 100-+

שלום,
שתי שאלות קטנות:
1. והבנץ כבר איזה 80 קילו, אבל אני פחדתי להשמין ואין הרבה תוצאות במסה. יכול להיות שביגלל זה יהיה לי יותר קשה להשלים את המסה, כי אני כבר לא ממש מתאמן מתחיל ?
2. באמת שאלה מפגרת: 80 קילו בנץ ,50 פרס, ו60-70 פרונט סקוואט זה ממש לא פרפורציות נכון ? שאני יתחיל לעבוד על הרגלים הם ישוו פרופורציות בכוח ובמסה או שלא ?

אתה מתאמן מתחיל.
אני יודע שאני מתחיל, זה הבנץ והפרס בסוף ההגדרה של מתחיל.
מה לגבי השאלות ?
1. והבנץ כבר איזה 80 קילו, אבל אני פחדתי להשמין ואין הרבה תוצאות במסה. יכול להיות שביגלל זה יהיה לי יותר קשה להשלים את המסה, כי אני כבר לא ממש מתאמן מתחיל ?
2. באמת שאלה מפגרת: 80 קילו בנץ ,50 פרס, ו60-70 פרונט סקוואט זה ממש לא פרפורציות נכון ? שאני יתחיל לעבוד על הרגלים הם ישוו פרופורציות בכוח ובמסה או שלא ?

שלום,
שתי שאלות קטנות:

פרופורציות בונים עם סקווט + לחיצה + משיכה כל אימון

עם יחס כזה יהיה פרופורציות

עובד SS
עליתי 10 קילו בחודש וחצי, גדלתי מאוד באזור הרגלים והאגן אבל אין שיפור בכלל ביד קדמית.
לא הוספתי תרגילי עזר חוץ מסט אחד של מקבלים פה ושם בתחילת התוכנית.

עובד SS
עליתי 10 קילו בחודש וחצי, גדלתי מאוד באזור הרגלים והאגן אבל אין שיפור בכלל ביד קדמית.
תוסיף ידיים, 1-3 סטים קידמית ביום חמישי, אחורית אתה יכול להוסיף גם.

עובד SS

תוסיף פעם או פעמיים בשבוע מתח בסופיניצה עם משקל 3X8

שאלה די מטומטמת אבל ב 5*5 הלינרית (חיטוב) אין דדליפט 100% יש רק אימון אחד של דד ומגיעים עד 90% זה באמת ככה או שקראתי לא נכון?

קראת לא נכון
אתה עובד
שבוע 1 80%
שני 90%
שלישי 100%
רביעי והלאה מוסיף 2.5% כל שבוע

אם אתה בחיטוב אין צורך לקחת את המשקלים אחורה כי גם ככה לא תתקדם
פשוט קח משקל 90% ותתחיל לעלות לאט לאט כמה שאתה יכול בחיטוב
יגיע שלב שבו תתקע ואז תנסה לשמור כמה שיותר על הכוח

תוכל לשחק עם האימונים
למשל לעשות אימון נפח כשאתה דל
ואחרי העמסת פחמימות לתת אימון עצים (סביר שבו תוכל להתקדם כי יהיה לך כוח מההעמסה)
אחרי אותו אימון תצטרך להמשיל קצת את העמסה כי להתאושש
ואחר כך תחזור להיות דל פחמימה

זו דרך מצויינת לא לאבד כוח ולפעמים להתחזק בחיטוב

נערך לאחרונה:
זה הדבר שכתוב על ההתקדמות שם
"התוכנית לינארית מה שאומר שעולים במשקלים מדי שבוע,כל שבוע אתם תוסיפו 2.5 קילו עד שתגיעו ל-RM5
בשבוע הרביעי תציבו את ה-RM 5 שלכם, משבוע זה והלאה תתחילו כל שבוע להגיע למשקלים חדשים עד שתהיה עצירה במשקלים. במקרה כזה נאפס את התוכנית, ונעבוד לפי משקלים שעבדנו לפני כמה שבועות עד שנצליח להגיע למשקלי שיא חדשים."

😳
איפה זה כתוב? http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

אתה בטוח שזה בלינארית ולא במדקאו...

ואללה שיחקת אותה שימי יש טעות הכותב העתיק את ה4 סטים הראשונים רק שכח לעדכן את האחוזים בהתאם

ככה זה צריך להיות
סט ראשון 70
שט שני 80
סט שלישי 90
סט רביעי 100

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית