נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Moo,נסית את זה לפני? אני פעם נסיתי - כמעט שברתי צלעות
בגלל זה קניתי 11 ממ ולא 13 ממ
עם הזמן החגורה תתרכך, אני יודע שבחודשיים הראשונים זה סיוט
אני יודע שאני מתחיל, זה הבנץ והפרס בסוף ההגדרה של מתחיל.אתה מתאמן מתחיל.
1. והבנץ כבר איזה 80 קילו, אבל אני פחדתי להשמין ואין הרבה תוצאות במסה. יכול להיות שביגלל זה יהיה לי יותר קשה להשלים את המסה, כי אני כבר לא ממש מתאמן מתחיל ?
2. באמת שאלה מפגרת: 80 קילו בנץ ,50 פרס, ו60-70 פרונט סקוואט זה ממש לא פרפורציות נכון ? שאני יתחיל לעבוד על הרגלים הם ישוו פרופורציות בכוח ובמסה או שלא ?
שלום,
שתי שאלות קטנות:
1. והבנץ כבר איזה 80 קילו, אבל אני פחדתי להשמין ואין הרבה תוצאות במסה. יכול להיות שביגלל זה יהיה לי יותר קשה להשלים את המסה, כי אני כבר לא ממש מתאמן מתחיל ?
2. באמת שאלה מפגרת: 80 קילו בנץ ,50 פרס, ו60-70 פרונט סקוואט זה ממש לא פרפורציות נכון ? שאני יתחיל לעבוד על הרגלים הם ישוו פרופורציות בכוח ובמסה או שלא ?
תוסיף ידיים, 1-3 סטים קידמית ביום חמישי, אחורית אתה יכול להוסיף גם.עובד SS
עליתי 10 קילו בחודש וחצי, גדלתי מאוד באזור הרגלים והאגן אבל אין שיפור בכלל ביד קדמית.
לא הוספתי תרגילי עזר חוץ מסט אחד של מקבלים פה ושם בתחילת התוכנית.
עובד SS
עליתי 10 קילו בחודש וחצי, גדלתי מאוד באזור הרגלים והאגן אבל אין שיפור בכלל ביד קדמית.
לא הוספתי תרגילי עזר חוץ מסט אחד של מקבלים פה ושם בתחילת התוכנית.
😳
איפה זה כתוב? http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/
אתה בטוח שזה בלינארית ולא במדקאו...