הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

more power into the ground relative to bodyweight ...

כח המופעל על הקרקע ביחס למשקל גוף

בכל מצב יש צורך בפעולה שונה, כדי להגדיל את היחס הזה.

לפעמים, להוריד אחוז שומן,לפעמים לעלות מסה אבל לעלות בכח יותר וככה היחס יגדל, לפעמים גם וגם ולפעמים וזה המשפט שאני הדגשתי לא לשחק עם היחס הזה כי אולי הוא כבר באופטימום וללכת על שיפור יכולות ספרינט ספציפיות כמו כח מתפרץ

קצת הבנת נקרא...

יש הרי סיבה למה ספרינטרים לא נראים כמו משקולנים...
מה שרשום זה ממש לא שטויות, אתה לא יכול להגדיל את כמות סיבי השריר אבל אתה יכול להגדיל את המסה שלהם, ברגע שיש לך יותר מסה רזה זה סביר להניח שתוכל להפיק יותר כוח שהוא אחד מהפקטורים בכוח מתפרץ, אם הסקוואט שלך כבר מגיע לפעמיים משקל גוף אז לבריאות, פאוורקלינים ופליומטרים עד הסוף...

ALX - כל אחד יעשה את החישוב. אני הבאתי את המאמרים כי אמרת שעלייה במשקל תעשה אותך איתי יותר. אם אתה חושב שאתה "מספיק חזק" וצריך להתמקד בלשפר טכניקה של הריצה אז תעשה את זה. אני מהמר שאתה לא מספיק חזק כי ככה רוב האתלטים בארץ.

ALX - כל אחד יעשה את החישוב. אני הבאתי את המאמרים כי אמרת שעלייה במשקל תעשה אותך איתי יותר. אם אתה חושב שאתה "מספיק חזק" וצריך להתמקד בלשפר טכניקה של הריצה אז תעשה את זה. אני מהמר שאתה לא מספיק חזק כי ככה רוב האתלטים בארץ.

התכוונתי במקרה הספציפי שלי...
לא התכוונתי שלאף אחד אסור לעלות במשקל
מאז שהתחלתי להתאמן בזה ברצינות עליתי כ- 13 קילו של שריר...מעכשיו זה נראה לי כבר מספיק

יש לי שאלה : אילו אתלטים בארץ אתה מכיר?(ברמה של משקלי עבודה)
ובנוסף: מה זה מבחינתך מספיק חזק?

אני לא מבין, יותר כוח אותו משקל גוף לא אומר אצן יותר טוב?

אני לא מבין, יותר כוח אותו משקל גוף לא אומר אצן יותר טוב?

אם אתה מצליח להגיע למצב שאתה מסוגל לעלות בכח מבלי לעלות במשקל אז אתה תהיה אצן יותר טוב

כמובן גם שאי אפשר לעשות את זה בתוכנית של WL או מפתח גוף כי זה גורר שלב מאסה שבו אתה מאוד עולה במשקל ואז חייב לרדת וזה לא אפשרי כי צריך גם להתאמן כדי לשפר מרכיבים אחרים מלבד כח

התכוונתי במקרה הספציפי שלי...
לא התכוונתי שלאף אחד אסור לעלות במשקל
מאז שהתחלתי להתאמן בזה ברצינות עליתי כ- 13 קילו של שריר...מעכשיו זה נראה לי כבר מספיק

יש לי שאלה : אילו אתלטים בארץ אתה מכיר?(ברמה של משקלי עבודה)
ובנוסף: מה זה מבחינתך מספיק חזק?
אני לא מכיר, אבל ראיתי חלק מתאמנים בהדר יוסף עושים שכונה. זה היה בתקופה שפחות היה לי מושג מה הדרישות מהם.

מבחינתי מספיק חזק זה מה שכתוב במאמר. אם קראת אתה מבין.

אז מה אתה לא מבין אתה עושה תקופת מסה עולה בכוח, אחר כך עושה תקופת חיטוב וחוזר למשקל המקורי שלך תוך כדי שמירה על משקלי עבודה.

אכן, אך זה לא משנה את העובדה שאפשר לחזור למשקל הקודם שלך תוך כדי שמירה על רוב הכוח שצברת.

כלומר לטענתך אין קשר בין מסת השריר שבנית לעליה בכוח? אתה קצת חי בסרט.

אכן, אך זה לא משנה את העובדה שאפשר לחזור למשקל הקודם שלך תוך כדי שמירה על רוב הכוח שצברת.
המטרה היא לא רק לשמור על הכוח שצברת במקרה הזה, המטרה היא לשמור על המסת שריר, כי במידה והשתפרת בסקוואט, עלית במסת שריר, חיטבת ואיבדת כמות גדולה של השריר והכוח שנשאר לך הוא בזכות יעילות עצבית אז הכוח הזה לא בהכרח יתורגם לריצה מהירה יותר או קפיצה גבוהה יותר, בגלל שהתנועות הן שונות, לעומת זאת מסת שריר שתצבור כן תעזור לך לרוץ מהר יותר ו/או לקפוץ גבוה יותר, לפחות כך הבנתי מהמאמר, וזאת נקודה חשובה בו ממה שאני מבין.

כלומר לטענתך אין קשר בין מסת השריר שבנית לעליה בכוח? אתה קצת חי בסרט.

אתה יודע מה, הטענה שלי פגומה. כעיקרון הדרך היחידה לעשות את מה שאמרתי זה לרדת לאחוז שומן יותר נמוך ממה שהיית שהתחלת.

נכון, והבעיה עם זה היא שכל האתלטים בענפים הרלבנטים (כלומר בענפים שזה לא מובן מאליו שעליה בכוח היא קריטית ועם קשר ישיר לתוצאות) גם ככה בד"כ באחוז שומן מאוד נמוך ונראים רעבים.

אני לא מכיר, אבל ראיתי חלק מתאמנים בהדר יוסף עושים שכונה. זה היה בתקופה שפחות היה לי מושג מה הדרישות מהם.

מבחינתי מספיק חזק זה מה שכתוב במאמר. אם קראת אתה מבין.

אין ספק שיש גם אתלטים שכונתיים...
אבל יש מצב שככה הם גם רצים\קופצים...

יש לי שאלה.

בדרך כלל בבוקר אני שותה איזה חצי ליטר חלב, ואחרי 5 דקות ואני מביא יציקה של 5 קילו. למה זה?

שקלת את היציקה?
כנראה כי אתה רגיש ללקטוז.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית