הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

האם סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות יכולה למנוע/להשפיע על ביצוע סקוואט ודדליפט?

האם סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות יכולה למנוע/להשפיע על ביצוע סקוואט ודדליפט?

לא חושב שיענו לך על שאלה כזאת, וגם אם כן, אל תתיחס בכלל.
אף אחד פה לא מוסמך לענות לך על שאלה כזאת.

לך לאורטופד תשאל (רק הבעיה שהוא יגיד לך כנראה שסקוואט ודד ליפט בכל מקרה פוגעים).

יש לי בעיה קטנה אתמול באימון עשיתי סקואט ואז מאמן אחד בא אלי ואמר שאני צריך להסתכל למעלה אז ניסיתי וזה באמת שיפר את הגב וזה לא סתם מאמן מטומטם הוא ממליץ על SS ול כל התוכניות התרגילךים ויש לו בנץ של מעל 150 קילו ובנץ בשיפוע של 100 קילו...(שמרתי עליו)

ובאמת זה עזר לי לישר את הגב כדי להסתכל למטה כמו בספר או כמו שהוא אמר?

יש לי בעיה קטנה אתמול באימון עשיתי סקואט ואז מאמן אחד בא אלי ואמר שאני צריך להסתכל למעלה אז ניסיתי וזה באמת שיפר את הגב וזה לא סתם מאמן מטומטם הוא ממליץ על SS ול כל התוכניות התרגילךים ויש לו בנץ של מעל 150 קילו ובנץ בשיפוע של 100 קילו...(שמרתי עליו)

ובאמת זה עזר לי לישר את הגב כדי להסתכל למטה כמו בספר או כמו שהוא אמר?
אם יגיע היום שאני אצטרך להקשיב לריפ או למאמן מקומי, אני די בטוח שאני אבחר בריפ 🤡

שאלה קטנה: אני משתמש לאחרונה בחגורה לסקוואט, כשאני לובש אותה אני מכניס את הבטן עמוק, שם את החגורה בחור הכי צר שיש ובסט דוחף עם הבטן חזק.
מאז שאני עושה את זה אני חוזר הביתה ומרגיש כאילו עשיתי כל תרגיל בטן קיים והיא צורחת הצילו, זה לגיטימי? 🥷

על מה אשכים גדולים מעידים?
אין קילה/ גושים כאלה ואחרים.

רטלין כמדכא תאבון בחיטוב, אפשרי?

נערך לאחרונה:
האם אפשר להשתמש באבקות אחרות חוץ ממגנזיום, כמו אבקת גיר/סיד וכו' בזמן האימון?
או שאבקת מגנזיום היא יחודית לזה?

לא מצאתי איפה לשאול אבל:

בהנחה שאני מתאמן המון זמן וצברתי הרבה כוח ומסת שריר, האם לילד שלי תהיה גנטיקה יותר טובה ובריאה? כי הרי הכוח והשרירים הם תכונות נרכשות, אבל בכל זאת לא כמו כריתת יד לדוגמא..

למה תמיד בסרטונים של הסקוואטים האנשים קופצים מתחת למוט כמו משוגעים ?

לא מצאתי איפה לשאול אבל:

בהנחה שאני מתאמן המון זמן וצברתי הרבה כוח ומסת שריר, האם לילד שלי תהיה גנטיקה יותר טובה ובריאה? כי הרי הכוח והשרירים הם תכונות נרכשות, אבל בכל זאת לא כמו כריתת יד לדוגמא..

זה שאתה מתאמן המון וצברת הרבה כוח ומסת שריר לא ישנה בכלום את הגנטיקה שלך או של הילד שלך. הגנטיקה שלך נקבעת ברגע ההפריה ולא נרכשת.
הדבר היחיד שאפשר להגיד הוא שאם אתה צברת המון כוח ומסת שריר אז כנראה שהגנטיקה שלך יחסית טובה (או שעבדת ממש קשה) ואז יש סיכוי יותר טוב שגם לילד שלך תהיה גנטיקה טובה. אבל המסה והכוח רק מרמזים על הגנטיקה שלך ולא קובעים אותה.

זה שאתה מתאמן המון וצברת הרבה כוח ומסת שריר לא ישנה בכלום את הגנטיקה שלך או של הילד שלך. הגנטיקה שלך נקבעת ברגע ההפריה ולא נרכשת.
הדבר היחיד שאפשר להגיד הוא שאם אתה צברת המון כוח ומסת שריר אז כנראה שהגנטיקה שלך יחסית טובה (או שעבדת ממש קשה) ואז יש סיכוי יותר טוב שגם לילד שלך תהיה גנטיקה טובה. אבל המסה והכוח רק מרמזים על הגנטיקה שלך ולא קובעים אותה.
השאלה במה מתכוונים בהגדרה של גנטיקה כי זה נושא עצום. לדוגמה הורמונים והשמנה בפרט יכולה להשתנות במיוחד בגיל ההתבגרות ובילדות, כמו שיש התפצלות של תאי שומן בגילאים הללו שיכולים להשפיע לאחר מכן לכל החיים.
כמו כן סביבה, מחלות, כדורים וכו' יכולים גם להשפיע.

השאלה במה מתכוונים בהגדרה של גנטיקה כי זה נושא עצום. לדוגמה הורמונים והשמנה בפרט יכולה להשתנות במיוחד בגיל ההתבגרות ובילדות, כמו שיש התפצלות של תאי שומן בגילאים הללו שיכולים להשפיע לאחר מכן לכל החיים.
כמו כן סביבה, מחלות, כדורים וכו' יכולים גם להשפיע.

מאזן הורמונלי זה לא גנטיקה. אם בא לך לקרוא לכל דבר שמשפיע לך על הגוף גנטיקה אז סבבה. אבל זאת לא ההגדרה הנכונה. גנטיקה = הגנום שלך. הוא נקבע ברגע ההפריה והוא לא משתנה*. גם כל שאר הדברים שאתה ציינת לא רלוונטים לשאלה המקורית כי הם לא עוברים בתורשה.

* כמו לכל דבר בביולוגיה יש לכל דבר הסתייגות קטנה, אבל לא ניכנס לפרטים לא חשובים פה.

מישהו יודע כמה עולה בערך משלוח של Captain of Crush?

הגריפר 20$
משלוח לאחד 16$
135 ש"ח בערך

ששיחקתי באתר יצא שמשלוח של 2 זה 35$ נדמה לי, כאילו שווה להזמין אותם בנפרד, יכול להיום שכבר 3 יותר שווה

מאזן הורמונלי זה לא גנטיקה. אם בא לך לקרוא לכל דבר שמשפיע לך על הגוף גנטיקה אז סבבה. אבל זאת לא ההגדרה הנכונה. גנטיקה = הגנום שלך. הוא נקבע ברגע ההפריה והוא לא משתנה*. גם כל שאר הדברים שאתה ציינת לא רלוונטים לשאלה המקורית כי הם לא עוברים בתורשה.

* כמו לכל דבר בביולוגיה יש לכל דבר הסתייגות קטנה, אבל לא ניכנס לפרטים לא חשובים פה.
אז לסיכום אפשר לומר שאין דבר שאני אשיג בתחום האימונים שיעבור לילדים שלי בתורשה? כאילו מעולם לא התאמנתי?

אתה יכול להוריש להם את הספר של ריפ

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית