נק' מוניטין:
58,708
- 103,292
- 12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז לסיכום אפשר לומר שאין דבר שאני אשיג בתחום האימונים שיעבור לילדים שלי בתורשה? כאילו מעולם לא התאמנתי?
לא חשבתי שום דבר, תהיתי אם זה שאתה מגיע לרמה גבוהה משנה את מה שתוריש לילדים שלך, לא סקוואט 150, אלא פשוט שיהיה לו יותר קל להתקדם או משהו כזה, יכול להיות שלך זה נראה מובן מאליו שלא, לי זה לא, בגלל זה שאלתי. אחרי הכול תורת האבולוציה מבוססת על זה שעם השנים הסתגלנו לסביבה...???
מה חשבת, שהילד שלך יוולד עם 150 ק"ג סקוואט?
בין אם תתאמן כל חייך או לא תיגע במוט לעולם, הגנים שתוריש לילדים שלך יהיו זהים.
אולי אם במשך 15000 שנה אתה והצאצים שלך תמשיכו להתאמן כבד תשתנו מבחינה אבולוציונית אבל גנטית מדור אחד לא יהיה שינוי רצינילא חשבתי שום דבר, תהיתי אם זה שאתה מגיע לרמה גבוהה משנה את מה שתוריש לילדים שלך, לא סקוואט 150, אלא פשוט שיהיה לו יותר קל להתקדם או משהו כזה, יכול להיות שלך זה נראה מובן מאליו שלא, לי זה לא, בגלל זה שאלתי. אחרי הכול תורת האבולוציה מבוססת על זה שעם השנים הסתגלנו לסביבה...
לא נראה לי, אם כבר אולי אם רק יתנו לאנשים שהסקוואט שלהם הוא 600 קילו להתרבות ואז יש אפשרות די סבירה שזה יקרה.אולי אם במשך 15000 שנה אתה והצאצים שלך תמשיכו להתאמן כבד תשתנו מבחינה אבולוציונית אבל גנטית מדור אחד לא יהיה שינוי רציני
זה בערך מה שהתכוונתי רק בלי הקטע של להשמיד את החלשים.. טוב נו מקובל.לא נראה לי, אם כבר אולי אם רק יתנו לאנשים שהסקוואט שלהם הוא 600 קילו להתרבות ואז יש אפשרות די סבירה שזה יקרה.
שוק זה הלמטה
ירך זה הלמעלה
(בתנאי שאתה עומד על הרגלים ולא עושה עמידת ראש)
אני לא מדבר רק על SS.
אני מדבר על כל מתאמן שהגיע לשלב בנוני או מתקדם ושמר על משקל גוף נמוך,
שהוא יתחיל 5X5 הוא יתקדם במסה כמו מתחיל ?
במידה ואני ארצה להוסיף תרגיל עזר לגב תחתון וזוקפים, האם יהיה עדיף להוסיף back extensions או GM?, באיזה תדירות? ועל כמה חזרות\סטים?
הסיבה היא באמת שחשבתי על להוסיף את זה, היא בגלל הבעיות שלי בדדליפט, עם הגב המתעגל וכו' וכו', שמתי לב שב115 ק"ג הגב שלי לא מתעגל במיוחד, לא כמו ב135 שאני לא מצליח להחזיק אותו כל כך. הלכתי וחקרתי טיפה על הקיפוזיס בפורום של ריפ, ראיתי שלפי מה שהוא רשם כן יש בעיה מסוימת עם הדדליפט כי האיזור של הגב התחתון חלש, הוא ממליץ להתקדם עם הדדליפט בנוסף לתרגיל עזר לגב התחתון על מנת לחזק אותו. אז לפי מה שאתה אומר, אם אני אעשה בסוף שבוע מתח + GM, ובתחילת השבוע את הPC זה אמור להסתדר לא? 😃לא בטוח שאתה צריך, הזוקפים עובדים חזק מאוד בסקוואט ובדדליפט בתוכנית כוח נפוצה (SS 5X5)
יהיה לך קשה להתאושש אם תוסיף GM
אם אתה מוסיף אני בעד GM -> אותם קבוצת שרירים של LB ודדליפט
ביל סטאר ממליץ על סטים של 8, להתחיל עם משקל נמוך ועם הזמן לנסות להגיע לחצי במRM1 של הסקוואט לסטים של 8
תוסיף את התרגיל כדי שלא תפגע בהרמות המרכזיות, ותוכל להתאושש
למשל אימון אחרון של השבוע, או שתוריד משיכה (BOR / PC באחד האימונים ותכניס במקומו GM + מתח עם משקל)
שחק עם זה, משחקים נועדו למתקדמים
אני הבנתי שמסה זה פוטנציאל לכח.אם אתה לא מעלה משקל -> בהכרח לא אכלת חיובי גדול -> בהכרח דפקת את ההתאוששות שלך -> בהכרח לא נתקעת בגלל שהגעת לסף הגנטי שלך בתוכנית למתחיל