הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תהיות לאחר ה-SS

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלומות ;-)

מניח שנשאר לי עוד כחודש לסיום SS ואני כבר במחשבות על תכנית עתידית.
מצד אחד יש את האופציה הכמעט ברורה בצורת טקסס, ומצד שני יש אותי שכרגע המשקלים המקסימליים שאני מסוגל להרים ל-5 חזרות לא כ"כ מעניינים אותי אלא יותר להתחזק בכלליות ולגדול קצת על הדרך.
מה שאני בעצם אומר הוא שאני מחפש תוכנית נפחית נטו לתקופה של חודש - חודשיים לאחר SS עד שאחליט שאני חזק מספיק כדי להתחיל טקסס.

תודה לכולם 😃

• פותח/ת השרשור
נפח לא ברמת בילדינג, אלא ברמת בלוק נפח של תוכניות מתקדמות יותר.
רק אני בבילדינג, כבר ;-) @ה-שיאן - אתה בעצמך הזכרת משהו לגבי תקופת נפח ראשונית, יש כיוון?

נפח לא ברמת בילדינג, אלא ברמת בלוק נפח של תוכניות מתקדמות יותר.
רק אני בבילדינג, כבר ;-) @ה-שיאן - אתה בעצמך הזכרת משהו לגבי תקופת נפח ראשונית, יש כיוון?
עשיתי חודש ראשון של פנדליי אבל זה למתקדמים

אני אמליץ על תכנית שלא הוזכרה בפורום אבל אני חושב שמתאימה לך.
http://www.powerliftingtowin.com/greyskull-lp/

התכנית תתן לך נפח מעט יותר מוצלח משSS נותנת ותוכל למקד למטרה הספיציפית שמעניינת אותך (יש מספר ורציאות לתכנית).
אני חושב שזה בחירה נכונה במיוחד אם אתה מרגיש שאתה מתקרב למיצוי SS (ריסט אחרי ריסט...) ואתה עדיין לא שלם לעבור לתכנית של מתקדמים.
בכל מקרה זה לא מוסבר על רגל אחת צריך לראות את הסרטון של איזי בשביל להבין על מה מדובר.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על תחנת ביניים בדמות תוכנית יותר נפחית, בעיקר כי בטקסס יש יום עצימות כל שבוע ועד אתמול שאליהו הסביר לי שאני טועה - הייתי בטוח שמה שבונה את ההתחזקות זה הנפח ויום העצימות לא הכרחי לעיתים תכופות.

תעשה ss עם יותר נפח ,
לפי מה שאני מבין ממך אתה רוצה לעשות stronglift שזה בדיוק כמו ss רק יותר נפח

• פותח/ת השרשור
הבנתי את זה בסוף...
לא חשבתי שהן לא תוכניות מתאימות מבחינת הרמה, פשוט חשבתי שהימי עצימות זה בזבוז זמן ועדיף להכניס עוד נפח.

התכנית תתן לך נפח מעט יותר מוצלח משSS נותנת ותוכל למקד למטרה הספיציפית שמעניינת אותך (יש מספר ורציאות לתכנית).
אני חושב שזה בחירה נכונה במיוחד אם אתה מרגיש שאתה מתקרב למיצוי SS (ריסט אחרי ריסט...) ואתה עדיין לא שלם לעבור לתכנית של מתקדמים.
בכל מקרה זה לא מוסבר על רגל אחת צריך לראות את הסרטון של איזי בשביל להבין על מה מדובר.
תכנית מצוינת, אני בה כבר חודש ולא יכול להיות יותר מבסוט.

ימות המניאק שלא מסקביט שלוש פעמים בשבוע ולפחות שישה סטים!

לא חשבתי שהן לא תוכניות מתאימות מבחינת הרמה, פשוט חשבתי שהימי עצימות זה בזבוז זמן ועדיף להכניס עוד נפח.
אם בשישה חודשים תוסיף 50 קילו לסקוואט, אף אחד לא יגיד לך שבזבזת את הזמן

• פותח/ת השרשור
אם בשישה חודשים תוסיף 50 קילו לסקוואט, אף אחד לא יגיד לך שבזבזת את הזמן
איזה כיף שאתה ככה מאמין בי, ריגשת 😍🤭😭

מקווה מאוד להבקיע כאלו מספרים, ורוצה כבר לסיים עם SS, נמאס קצת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית