עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה, אז מזל טוב על זה 😄כולה החייתי אותו
רחוק ממני,ע1קב
אם היית גר בחיפה אז למה לא התאמנת באקט/טכניון?
באיזה איזור אתה תהיה בתל אביב? יש לך רכב?
התאמנתי עם @Tank עבדנו על הבאטווינק שלו, נראה לי שהיה מועיל,
בגלל העבודה על הטכניקה שלו האימון נהיה ארוךךךךך ועוד עם הנפח שלי..
סקוואט:
20X8
60X5
100X5
125X3
134X5X5
שיפור של 5 פאונד (אני עובד בליברות עם המשקולות האלה) משבוע שעבר.
לא היה קשה והחגורה של זילברשטייטן נהדרת!!! עוד צריך לרכך אותה ושתתאים 😃 @שוהם.
לג פרס:
משקל כלשהו ל3 סטים 10~12 חזרות.
בנץ':
20X10
40X5
60X4
70X3
190 פאונד שהם 86 ל5X5
גם שיפור של 5 פאונד, היה קל, אפילו עשיתי עם פאוז כמה...
☝️ה-חגורה
כה הוא נתן לי כמה CUES ממש טובים שלא ניסיתי בעבר ונראה לי שעזרו לי 😃עזרת למקס? 😃
עדיין לא יכול לעשות לחיצות היום סוף סוף תור לפיזיוטרפיה. ניסיתי אתמול להראות לו איך אני עושה לג דרייב אבל כשאני לוחץ בזווית זה פשוט שבר לי את הכתף. עדיין כואב ועברו כבר 14 שעות מהאימון...איך הכאבים בבנצ'?
לפחות עד 70 אתה יכול ללחוץ. לי יש כאבים כבר במוט ריק :(משבוע לשבוע אני מתפלל שהכאבים ייעלמו, ואז כשאני מגיע ל 70 בחימום הם חוזרים 🙁
מרפקים למטה ומנח גוף ניטראלי יותר? ניסית את זה במקרה?כה הוא נתן לי כמה CUES ממש טובים שלא ניסיתי בעבר ונראה לי שעזרו לי 😃
עדיין לא יכול לעשות לחיצות היום סוף סוף תור לפיזיוטרפיה. ניסיתי אתמול להראות לו איך אני עושה לג דרייב אבל כשאני לוחץ בזווית זה פשוט שבר לי את הכתף. עדיין כואב ועברו כבר 14 שעות מהאימון...
חח מקס, שאלתי את ידין לגביי זה כי יש לנו פציעה דומה.לפחות עד 70 אתה יכול ללחוץ. לי יש כאבים כבר במוט ריק 😭
מרפקים למטה לא עזרו לי. מנח גוף נייטראלי יותר עם כיווץ ישבן עזר לי ניסיתי את זה אתמול עם ידין בדיוק כי היה לי קצת קשה להבין את זה לבד 😃מרפקים למטה ומנח גוף ניטראלי יותר? ניסית את זה במקרה?
אה חח יש לנו אז מועדון פציעות פה 😃חח מקס, שאלתי את ידין לגביי זה כי יש לנו פציעה דומה.
זה עצוב, כמה שכולנו פצועים כל הזמן. 🫤
כמה פציעות, איזה באסה 🤣כל פעם שאני עושה פרונט ass to grass זה זורק אותי אחורה
תאכלס, אם חסרה לך גמישות בגב כדי לא להיות בבאט ווינק בATG (משהו שקורה כנראה ל90% או יותר מהמתאמנים) מה המטרה בלעשות שם פאוז? הרי זה לחץ של 3 שניות שמופעל על גב לא נייטראלי וזה יכול דיי לפגוע בך. או שאתה ספציפית יכול לשמור על גב נייטראלי בATG?בדיוק אתמול עשיתי פרונט ATG עם פאוז של 3 שניות 🤩
אין לי את המוביליטי בשביל זה.כמה פציעות, איזה באסה 🤣
בדיוק אתמול עשיתי פרונט ATG עם פאוז של 3 שניות 🤩
אין טעם לקפוץ יותר מדי, ומאיך שראיתי אותך אתמול אני חושב שתוכל להוסיף 2.5 קילו לכל אחד מהPRים העכשוויים שלך ולהצליח, לך על זה 😃איזה RM לנסות בכל תרגיל 😛?
שמע, לא ראיתי מהצד איך זה נראה אז יכול מאוד להיות שאני לא מספיק גמיש ולא מגיע לטווח המלא..ורק חושב שזה ATGאו שאתה ספציפית יכול לשמור על גב נייטראלי בATG?
כן אבל ללכת על 5 RM בסקוואט? קצת משעמםאין טעם לקפוץ יותר מדי, ומאיך שראיתי אותך אתמול אני חושב שתוכל להוסיף 2.5 קילו לכל אחד מהPRים העכשוויים שלך ולהצליח, לך על זה 😃