הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
בעזהי"ת

אוברהנד גריפ עם מגנזיום זו צורת עבודה מעולה וברוטאלית לחלוטין. כיום, בעת ביצוע רוטינת דדליפט במסגרת קורטה, אני בוחר דווקא בתצורה הזו. מנגד, כאן אני חושב שנכון להימנע ממגנזיום, כשחושבים על עצימות אימון הנפח שצריכה להתאים לנפח השבועי הכולל שמבוצע כאן. אני חושש שהעלאת המשקל שתגיע בעקבות תוספת המגנזיום תהיה הקש שישבור את גיו הגמל - ולכן לפחות בהתחלה להימנע ממנה, וגם בהמשך לגשש אליה בזהירות.
הבנתי את החשיבה שלך ואני כמובן מקבל אותה,
אני יכול להעיד על עצמי אגב, שכשלראשונה קניתי מגנזיום, והתחלתי לעבוד איתו, הגריפ שלי יתחזק הרבה יותר גם אם אני עובד בלי מגנזיום, עצם הנטרול של החלקלקות בידיים, נותנת לי לחזק את הגריפ משמעותית יותר.

עכשיו אתה טוען שהאתה לא רוצה שהנפח יהיה בעצימות גבוהה מידי זה בסדר, מקובל, אבל אני לא מבין למה זה צריך לבוא על חשבון הזיעה בידיים

אני יכול להעיד על עצמי אגב, שכשלראשונה קניתי מגנזיום, והתחלתי לעבוד איתו, הגריפ שלי יתחזק הרבה יותר גם אם אני עובד בלי מגנזיום, עצם הנטרול של החלקלקות בידיים, נותנת לי לחזק את הגריפ משמעותית יותר.

עכשיו אתה טוען שהאתה לא רוצה שהנפח יהיה בעצימות גבוהה מידי זה בסדר, מקובל, אבל אני לא מבין למה זה צריך לבוא על חשבון הזיעה בידיים
החשיבה שלך היא בעצם למה לא לעבוד עם מגנזיום אך עם אותו משקל שכרגע אני מושך בנפח?
אגב, אני ממש לא חושב שהזיעה הבעיה כאן.. נטו אחיזה חלשה.
אני מתחיל את הדדליפט ראשון באותו אימון, ועוד חורף.....גם ככה רועד מקור 😆

בעזהי"ת

היות ובעבודת אוברהנד עם מגנזיום, יש להוסיף משקל על מנת לאמץ את הגריפ באותה המידה.

בעזהי"ת

היות ובעבודת אוברהנד עם מגנזיום, יש להוסיף משקל על מנת לאמץ את הגריפ באותה המידה.
הבנתי אותך, טוב בכל אופן אני חושב, שאם מורן מתקדם בעצימות כל שבוע, אז העבודה נכונה 😃

רק שעצימות אימון הנפח ממש נמוכה ביחס לאימון העצימות, באופן מגוחך קצת.
בעצימות אני אמור למשוך 160 ל 3-5 חזרות השבוע ובנפח נלחמתי קמצ עם 107.5 ב 5x5 בגלל האחיזה.

וזו בדיוק הסיבה שאתה עם משקל נמוך בהרבה יחסית מהעצימות שלך,אתה מחזק את האחיזה שלך משמעותית כשאתה ללא מגנזיום ודאבל אוברהנד

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 06/01/16 - טקסס שבוע 11 - התאוששות

טקסס שבוע 11 - התאוששות

מ.ג בוקר - 88.4

פרס ללא - 57 ק"ג - 3x5 - קל
דדליפט מהירות - 80 ק"ג - 6x2 - קל

היה אימון מהיר היום, כי ב 8 הלכתי לסרט מלחמת הכוכבים החדש....סרט אדיר!!!
ואח"כ 330 גרם המבורגר בבלאק 🍽️🥹

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני מהחננות הרציניים, היה לי כרטיס בכורה לסטאר וורס חודש לפני הבכורה, אי אפשר לוותר על הנוסטלגיה הזאת

אני מהחננות הרציניים, היה לי כרטיס בכורה לסטאר וורס חודש לפני הבכורה, אי אפשר לוותר על הנוסטלגיה הזאת
ממש רציתי גם ללכת לבכורה, אבל הייתי חייב לראות את 5 ו 6 כי לא ראיתי אותם.. אז ראיתי את כל הסרטים וישר באתי לחדש.
עשוי כל כך טוב... פשוט נוסטלגיה עכשווית. גם קצת עצובה :(

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 07/01/16 - טקסס שבוע 11 - עצימות

טקסס שבוע 11 - עצימות

מ.ג בוקר - 88.4

דדליפט - 60x5, 80x3, 100x2, 120x1, 130x1, 140x1, 160x4 - פיאר
בנצ' פרס - 55x5, 70x3, 80x1, 90x1, 100x1, 110x3, 110x2 - פיאר
צ'ין אפס - מ.ג + 21 ק"ג - 1x3 - פיאר
חתירת פנדליי - 70 ק"ג - 3x5
בייספס עם דאמבלים - 18x8, 18x8, 18x6

טוב אז ככה, התרגשתי נורא מה 160 כי זה היה הסינגל שלי מלפני חודשיים וחצי.. אז פסיכולוגית זה היה סוג של מחסום בשבילי,\ ומרוב ההתרגשות והרייג' שכחתי לגמרי לסובב אגב ולהוציא חזה ויצאה טכניקה מחורבנת.
אבל אני מודע לזה ובעצימות הבאה זה לא יקרה, בכל אופן מבסוט רצח שעלו 4 חזרות ולא 3.

בבנצ' היה קשה, כבר מהחזרה השנייה היה קשה ובשלישית היה גריינד.. גם בסט השני היה גריינד בחזרה השנייה.
מקווה להמשיך להתקדם בעצימות בשלשות ולא בדאבלים. גם הלג דרייב שוב התחרבן לי, אולי מההתרגשות והרייג'.

כל השאר נחמד, צ'ין אפס לא קל ופנדליי קל.

סרטונים יעלו ל PL יותר מאוחר 😃
ועכשיו POST WORKOUT 🚬🤪🚬

קרא את שאר עדכון הלוג...

@yujinius שמע, עשיתי בכל החימומים פאוז בדדליפט כמו שכתבת.. וזה פשוט עזר לי המון. לא האמנתי 😃

בונא סחתיקה על המשקלים ,באמת אני אומר מכל הלב ,אני אגיד את זה עוד הפעם ,אני זוכר שכשהיית בחיטוב היו לך משקלים ועכשיו אתה השארת אותם ממש מאחור . דרך אגב , נראה לי אני אאמץ את הטקסס שלך אחרי הסבב הנוכחי .

הקטע של 4 יום התכוונתי ... אני מפספס פה הרבה בזמן האחרון אני רואה .

הסרטונים עלו לפורום PL
סרטון - בנצ' 110X3, דדליפט 160X4

בונא סחתיקה על המשקלים ,באמת אני אומר מכל הלב ,אני אגיד את זה עוד הפעם ,אני זוכר שכשהיית בחיטוב היו לך משקלים ועכשיו אתה השארת אותם ממש מאחור . דרך אגב , נראה לי אני אאמץ את הטקסס שלך אחרי הסבב הנוכחי .
תודה רבה אחי! כיף לשמוע.

הקטע של 4 יום התכוונתי ... אני מפספס פה הרבה בזמן האחרון אני רואה .
מה 4 יום?
אני מתאמן רק 3 פעמים..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית