הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
כן. פעם ראשונה שאני רואה מישהו שבאמת קיבל את כל הרשימה
כתבתי לה במייל את כל הרשימה ופשוט ציינתי שזה חשוב לי, מסתבר שהספיק 😃

באיזה יקום אתם נמצאים שירידה של 13 קילו כולל נוזלים זה הרבה ל4 חודשים?
אני האמת שואף ל2 קילו בחודש, 4 חודש ~ 8 קילו
פשוט גם ככה קשה למתאמן שאינו "מתחיל" להוסיף שריר

אגב @White Walker רציתי לדעת איך אתה מתרשם מהקלן? הוא נותן עבודה או בקושי? יצא לך כבר לחטב בלי?

אני האמת שואף ל2 קילו בחודש, 4 חודש ~ 8 קילו
פשוט גם ככה קשה למתאמן שאינו "מתחיל" להוסיף שריר

אגב @White Walker רציתי לדעת איך אתה מתרשם מהקלן? הוא נותן עבודה או בקושי? יצא לך כבר לחטב בלי?

וכפי שכתבתי,מה עם הנוזלים בעניין? ו2 קילו בחודש זה איטי בעיניי אבל בסדר,נלך בקו המחשבה שלך

כתבתי לה במייל את כל הרשימה ופשוט ציינתי שזה חשוב לי, מסתבר שהספיק 😃

באתי לרופא משפחה והבאתי לו רשימה (באמת ארוכה אני חייב לציין),הדבר הראשון שהוא עשה זה הסתכל עלי,אמר "מה????" ,הסתכל על הרשימה ,הסתכל עלי.הבאתי לו סיפור ארוך וקורע לב ואז הוא במשך עשר דקות מתנשם ומתנשף מילא את הרשימה.

הבאתי דוגמא למישהו באותם מימדים שגם עשה חיטוב זה הכל
אבל אמרתי שלדעתי מהר כי שוב כמעט 13 קילו ב4 חודש הלך דיי הרבה שריר, אפילו יותר מדי, ועובדה הוא על 83 עם תפריט של 1600 ותקוע

ווטוור גבר,לכתוב בפורומים זה מעביר את הזמן טוב אני מבין .

לא יודע, החיטוב הזה עובד קצת לאט.. אבל התחלתי חברה חדשה לפני יומיים והיא יותר חזקה אז נראה בעוד שבוע מה המצב.
כן חיטבתי בלי קלן חיטוב שלפני החיטוב של שנה שעברה.. כלומר ב 2014, הגעתי ל 12 א.ש אבל התחלתי מ 16 בערך ככה שלא היה בעייתי.

הנה ככה נראיתי על 12 א.ש
כיף להיזכר

10729227_659856664134300_714202881_n.jpg

נערך לאחרונה:
White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 28/08/16 - חיטוב - שבוע 18

דדליפט ללא חגורה - 110x5, 122.5x3, 140x1
בנצ' - 50x5, 64x5, 70x5, 80x5, 92.5x5
HB סקוואט - 50x5, 60x6, 60x6
צ'ין אפס + 5 ק"ג - 3x5

2 סבבים של קומפלקסים 4 סטים רצוף : (מוט ריק)
SQ x 3
OP x 3
BR x 3

מתבייש1

נ.ב
היה סבב אחד עם 30 קג אבל זה קשה מידיי כשמתאמנים בתוך סאונה ואחרי אימון שלם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא היה עדיף לך למשוך את המסה עד 20 א.ש ~?

על מה אתה מדבר..?
שמשכת את המסה עד א.ש גבוה מה שגורם לחיטוב ארוך ואז המשקלים יורדים די הרבה.לעומת זאת אם היית מתחיל את החיטוב ב20 החיטוב היה הרבה יותר קצר וככה יש יותר אפשרות לשמור על המשקלי עבודה..

שמשכת את המסה עד א.ש גבוה מה שגורם לחיטוב ארוך ואז המשקלים יורדים די הרבה.לעומת זאת אם היית מתחיל את החיטוב ב20 החיטוב היה הרבה יותר קצר וככה יש יותר אפשרות לשמור על המשקלי עבודה..
הייתה תחרות באפריל שרציתי ללכת אליה ועשיתי את ההקרבות.. בדיעבד זאת הייתה טעות ואתה צודק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית