הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
סחטיין!!
נראה שאתה לקראת סיום. קח בחשבון שעל המשך חיטוב בשלב שבו אתה מצוי כרגע אתה תשלם בהרבה יותר ממסת השריר.
קודם כל תודה 😃
למה אתה חושב כך? עדיין לא הגעתי לאחוזי שומן נמוכים דיו.. אפילו לא 14.

קודם כל תודה 😃
אתה רוצה להגיעה לאחוז שומן כמו הזה בתמונת הפרופיל ? דרך אגב תחליף הוא כבר לא רלוונטי שים את ההוא עם הכתר BUILD-IN בראש.

אתה רוצה להגיעה לאחוז שומן כמו הזה בתמונת הפרופיל ? דרך אגב תחליף הוא כבר לא רלוונטי שים את ההוא עם הכתר BUILD-IN בראש.
כן גם אני חשבתי על זה.. עכשיו הוא סתם איש מת.

קודם כל תודה 😃
ככל שתמשיך בחיטוב תאבד מסת שריר בקצב גבוה יותר. אלא אם אתה מעוניין להמשיך ולהשיל שומן למטרה ויזואלית (לגיטימי כמו כל מטרה אחרת), אתה פחות או יותר באופטימום מבחינתך ככל שזה קשור ב-PL.

קח בחשבון שעל המשך חיטוב בשלב שבו אתה מצוי כרגע אתה תשלם בהרבה יותר ממסת השריר
אל תגזים, הוא יכול לרדת עוד הרבה בלי לאבד שריר(כל עוד הוא עושה הכל נכון).

אל תגזים, הוא יכול לרדת עוד הרבה בלי לאבד שריר(כל עוד הוא עושה הכל נכון).
אפשר להתווכח האם הוא יאבד מעט או הרבה מסת שריר וזה כבר עניין של פרספקטיבה אבל בוודאי שהוא יאבד מסת שריר. עכשיו הוא פשוט צריך לשאול את עצמו מה מטרת החיטוב. אם המטרה היא ק1בי1ת ממשיכים בחיטוב. הרבה מאוד מתאמנים מעדיפים להשיל כמה שומן שניתן, להישאר חלשים ודלים בשריר והעיקר שניתן יהיה להבחין בכל פס וכל סיב.

ירידה מעולה! השרטוטים כבר מתחילים להראות, כל הכבוד! אני הייתי ממשיך עוד טיפה, אבל ממש לא נשאר הרבה.

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 12/06/15 - PR בבנצ'

מ.ג - 76.7

לא היה אימון שגרתי, רציתי לבדוק סינגלים בבנצ' כדי לאמוד את רטיו הכוח לאחר 3 חודשי חיטוב וירידה של 6.5 ק"ג.
שתיתי 4 קופי שוטס לפני האימון (סה"כ 300 מ"ג קפאין בערך) ושייק חלבון עם חמאת בוטנים+חלב ושוקולד מריר.

BP - 30x8, 50x8, 60x5, 70x3, 80x1, 90x1, 100x1, 105x1 - ה 100 עלה בקלות יחסית והלכתי על כל הקופה וגם ה 105 עלה יפה. הספוטר החזיק ידיים מתחת למוט מה שלא אהבתי אבל הוא היה היחיד שם שיכל לשמור עליי והוא הבטיח שלא לגעת במוט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כול הכבוד !
אבל שאלה איך בדיוק נכנס לך כול השטויות האלו בתפריט?
אני הייתי יכול רק להרשות לעצמי איזה כוס קפה לפני אימון בחיטוב.

כול הכבוד !
אבל שאלה איך בדיוק נכנס לך כול השטויות האלו בתפריט?
אני הייתי יכול רק להרשות לעצמי איזה כוס קפה לפני אימון בחיטוב.
אני בהעמסה היום.. אז הרשיתי לעצמי קצת לפני האימון

אני אומר להם רק לעזור לי להוציא את המוט.

לא לגעת במוט בשום שלב אלא אם אני נתקע עם המוט באוויר כמה שניות ואני מרגיש שאני לא יכול יותר אז אני אומר להם לעזור.

איך הייתי מתעצבן אם מישו כזה היה שומר עליי... מאוד קרוב לדבילדר "אני איתך עחי"

אני אומר להם רק לעזור לי להוציא את המוט.

לא לגעת במוט בשום שלב אלא אם אני נתקע עם המוט באוויר כמה שניות ואני מרגיש שאני לא יכול יותר אז אני אומר להם לעזור.

איך הייתי מתעצבן אם מישו כזה היה שומר עליי... מאוד קרוב לדבילדר "אני איתך עחי"
צודק, לא אהבתי את זה אבל העיקר שלא נגע.

הסרטונים -

100 ק"ג

105 ק"ג

תשמע אחי, דבר ראשון כל הכבוד!!
דבר שני אל תבקש ממנו לשמור יותר. זה נראה שהידיים שלו במגע עם המוט כל הדרך וזה לא נראה טוב.

דבר שני אל תבקש ממנו לשמור יותר. זה נראה שהידיים שלו במגע עם המוט כל הדרך וזה לא נראה טוב.
כן אולי היה מגע אבל הוא לא עזר במאה אחוז.
אבל מסכים שזה לא נראה טוב.

דא ב 105 הוא אפילו פחות נגע אם תשים לב הוא ניסה לשמור על מרווח אחרי שהערתי לו ב 100

סינגל בחיטוב מה קרה?
כל הכבוד!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית