@Tank? 🤯 נודעת פעם בשם מרכבה? אז איך הרופאים הצליחו, איך אני אשאל את זה בעדינות... לבנות לך את קנה התותח? 🤣מרכבה 😁
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@Tank? 🤯 נודעת פעם בשם מרכבה? אז איך הרופאים הצליחו, איך אני אשאל את זה בעדינות... לבנות לך את קנה התותח? 🤣מרכבה 😁
היית שריונר במקרה?@Tank? 🤯 נודעת פעם בשם מרכבה? אז איך הרופאים הצליחו, איך אני אשאל את זה בעדינות... לבנות לך את קנה התותח? 🤣
לתקופה קצרה, עד שהחלטתי שלא בא לי. משהו כמו סרג'יו קוסטנצה. הגעתי לבסיס סיירים, שאלתי "איפה פה חדרים?", לא כל כך אהבתי את הסוויטה שקיבלתי ואת הפודרה שבמסטינג, אז התפטרתי. לך אתה תדחס 187 סנטימטרים לתוך תא נהג של מג"ח 6ב גל.היית שריונר במקרה?
🤣🤣🤣
😆😆😆לא כל כך אהבתי את הסו*אין לציין חנויות מחו"ל באתר*
ראית?? רשמתי ס-ו-ו-י-ט-ה והוא צינזר אותי 🤣🤣🤣🤣🤣
don't mess with the systemראית?? רשמתי ס-ו-ו-י-ט-ה והוא צינזר אותי 🤣🤣🤣🤣🤣
don't mess with the system
🤩
אני ישבתי במעצר של שיזפון פעם אחת, וזה בערך כל מה שאני יודע על טנקים 😃לתקופה קצרה, עד שהחלטתי שלא בא לי. משהו כמו סרג'יו קוסטנצה. הגעתי לבסיס סיירים, שאלתי "איפה פה חדרים?", לא כל כך אהבתי את הסו*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* שקיבלתי ואת הפודרה שבמסטינג, אז התפטרתי. לך אתה תדחס 187 סנטימטרים לתוך תא נהג של מג"ח 6ב גל.
אז למה בחרת דווקא בכינוי טנק? אני בטוח שהתארחת בהרבה בתי מעצר שיש לצה"ל ולשב"ס להציע.... שיזפון הכי הרשים אותך?אני ישבתי במעצר של שיזפון פעם אחת, וזה בערך כל מה שאני יודע על טנקים 😃
זה אולי מאוד יפתיע אותך אבל ישבתי במעצר רק פעם אחת (לאומת זאת ריתוקים היו בשפע). בחרתי בכינוי טנק בגלל שממש אהבתי להשיג טנק בGTA ולדרוס כל דבר שזז ולזרוק זין.אז למה בחרת דווקא בכינוי טנק? אני בטוח שהתארחת בהרבה בתי מעצר שיש לצה"ל ולשב"ס להציע.... שיזפון הכי הרשים אותך?
זה לא ברור מאליו? 😲מורן עוד מאט אני מחכה שיהיה רשום בכותרת ..
הלוג שהחליט שמסה היא לא מילה גסה
סיפור מרגשזה אולי מאוד יפתיע אותך אבל ישבתי במעצר רק פעם אחת (לאומת זאת ריתוקים היו בשפע). בחרתי בכינוי טנק בגלל שממש אהבתי להשיג טנק בGTA ולדרוס כל דבר שזז ולזרוק זין.
באמת, מורן, למה אתה צריך שהלוג שלך יחליט לך דברים? מילא @yujinius, אבל אתה נשוי, אישתך מקבלת את ההחלטות בשבילך, לא הלוג.מורן עוד מאט אני מחכה שיהיה רשום בכותרת ..
הלוג שהחליט שמסה היא לא מילה גסה
אם אתה רוצה באמת סיפור מרגש אני אספר לך איך עשיתי בצבא תאונה של 32 אלף שקלזה לא ברור מאליו? 😲
סיפור מרגש
ספר אני רוצה לשמוע:)אם אתה רוצה באמת סיפור מרגש אני אספר לך איך עשיתי בצבא תאונה של 32 אלף שקל
ספרספראם אתה רוצה באמת סיפור מרגש אני אספר לך איך עשיתי בצבא תאונה של 32 אלף שקל
ספר לו איך עשית בחדר לידה תאונה של 32 מיליון שקל.אם אתה רוצה באמת סיפור מרגש אני אספר לך איך עשיתי בצבא תאונה של 32 אלף שקל
טרולינג מקצועי אה?ספר לו איך עשית בחדר לידה תאונה של 32 מיליון שקל.
היו פה כמה שאמרו שאני ספאמר וטרול!!! החלטתי להראות לכם בדיוק מה זה ספאמר וטרול, עד שתתגעגעו לסטיץ' הרגוע שהיה פה עד עכשיו!!! ☠️טרולינג מקצועי אה?