הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
🤣🤣🤣🤣🤣

היית שריונר במקרה?
🤣🤣🤣
לתקופה קצרה, עד שהחלטתי שלא בא לי. משהו כמו סרג'יו קוסטנצה. הגעתי לבסיס סיירים, שאלתי "איפה פה חדרים?", לא כל כך אהבתי את הסוויטה שקיבלתי ואת הפודרה שבמסטינג, אז התפטרתי. לך אתה תדחס 187 סנטימטרים לתוך תא נהג של מג"ח 6ב גל.

don't mess with the system
🤩
i-fought-the-law-and-the-law-won-6.png

לתקופה קצרה, עד שהחלטתי שלא בא לי. משהו כמו סרג'יו קוסטנצה. הגעתי לבסיס סיירים, שאלתי "איפה פה חדרים?", לא כל כך אהבתי את הסו*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* שקיבלתי ואת הפודרה שבמסטינג, אז התפטרתי. לך אתה תדחס 187 סנטימטרים לתוך תא נהג של מג"ח 6ב גל.
אני ישבתי במעצר של שיזפון פעם אחת, וזה בערך כל מה שאני יודע על טנקים 😃

אני ישבתי במעצר של שיזפון פעם אחת, וזה בערך כל מה שאני יודע על טנקים 😃
אז למה בחרת דווקא בכינוי טנק? אני בטוח שהתארחת בהרבה בתי מעצר שיש לצה"ל ולשב"ס להציע.... שיזפון הכי הרשים אותך?

אז למה בחרת דווקא בכינוי טנק? אני בטוח שהתארחת בהרבה בתי מעצר שיש לצה"ל ולשב"ס להציע.... שיזפון הכי הרשים אותך?
זה אולי מאוד יפתיע אותך אבל ישבתי במעצר רק פעם אחת (לאומת זאת ריתוקים היו בשפע). בחרתי בכינוי טנק בגלל שממש אהבתי להשיג טנק בGTA ולדרוס כל דבר שזז ולזרוק זין.

מורן עוד מאט אני מחכה שיהיה רשום בכותרת ..
הלוג שהחליט שמסה היא לא מילה גסה

זה לא ברור מאליו? 😲
זה אולי מאוד יפתיע אותך אבל ישבתי במעצר רק פעם אחת (לאומת זאת ריתוקים היו בשפע). בחרתי בכינוי טנק בגלל שממש אהבתי להשיג טנק בGTA ולדרוס כל דבר שזז ולזרוק זין.
סיפור מרגש

באמת, מורן, למה אתה צריך שהלוג שלך יחליט לך דברים? מילא @yujinius, אבל אתה נשוי, אישתך מקבלת את ההחלטות בשבילך, לא הלוג.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית