נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #1,761
בדיוק חזרתי מ:bananaparty:איזו שעה לעדכן..
כל הכבוד מורן אתה לא כולכך מת וחסר כוחות כמו שחשבתי! 👏👏
מזל שהצלחתי בכלל לפתוח את המחשב 😆
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק חזרתי מ:bananaparty:איזו שעה לעדכן..
כל הכבוד מורן אתה לא כולכך מת וחסר כוחות כמו שחשבתי! 👏👏
עכשיו הכל מובן...בדיוק חזרתי מ:bananaparty:
יפה מאוד, רק תדאג להתאושש אחרי אימון כזה
בדיוק חזרתי מ:bananaparty:
מזל שהצלחתי בכלל לפתוח את המחשב 😆
כל הכבוד! מספרים נהדרים!White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ המסע לטוטאל גבוה ~״:
עדכון לוג: 21/08/15 - אימון סינגלים
קרא את שאר עדכון הלוג...
אז בכלל כל הכבוד, לעשות שיאים כאלה כשאתה מסומם ומסטול מהתחת! 😆בדיוק חזרתי מ:bananaparty:
כן, דאגתי למאנצ'יז חלבוני 🤣התאוששות מיפיברילית מירבית .
הלכת בסוף על כל השיאים באותו יום, חוראני שכמוך? מעניין כמה קילואים פספסת בדדליפט ובפרס בגלל זה.
הוא זה שהמליץ לי 👏אז מצאת לך מאמן PL-WL שממליץ על בייספס קרלז, הא? או שהוא היה נורמלי ואתה הרסת אותו?
חחח ה:bananaparty: היה אחרי, סוג של post workout 🙄אז בכלל כל הכבוד, לעשות שיאים כאלה כשאתה מסומם ומסטול מהתחת! 😆
3 ימי מנוחה ופלוס קלורי אני מקווה שיעשו את העבודה:angel:יפה מאוד, רק תדאג להתאושש אחרי אימון כזה
בגודל מסוים, אתה יכול להרשות לעצמך ללבוש חולצה ורודה ומכנסונים ירוקים:37mv:כל הכבוד מורן..אחלה עבודה נתת שם.
ודודי הזה חתיכת קרנף:81zq:
גדול:lol:🤣בגודל מסוים, אתה יכול להרשות לעצמך ללבוש חולצה ורודה ומכנסונים ירוקים:37mv:
בגודל מסוים, אתה יכול להרשות לעצמך ללבוש חולצה ורודה ומכנסונים ירוקים:37mv:
🚔חחח ה:bananaparty: היה אחרי, סוג של post workout 🙄
Squat - 94kg - 5x5 - חזרה אחרונה בסט אחרון הספוטר עזר טיפונת. טכניקה חדשה ומצויינת עפ"י דודי, בהזדמנות אעלה סרטון. PR!
3sec Paused Front Squat - 50kg - 3x3 - קליל
HB Squat - 70x3F, 60x9, 50x12 - התרסקות בסט ראשון בגלל איבוד שיווי משקל וחוסר ריכוז. בנס לא נשבר הצוואר.
Jump Position Squats - 30kg - 3x15 - אין אוויר, הזוקפים והגב העליון בכו.
High pulls - 30x8, 40x8, 30x8 - ה 40 היה לי קשה אז...
??Jump Position Squats - 30kg - 3x15 -
עבר בילדינג מה זה כל הנפח המשוגע הזה?White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ השיטה של Power House ~״:
עדכון לוג: 24/08/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
אני צריך לצלם את זה, לא מצאתי באינטרנט מידע על זה.
נפח דודי סטייל 🤯עבר בילדינג מה זה כל הנפח המשוגע הזה?
יש לי דה ז'ה וו