נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #2,421
האמת שהעזתי לחשוב...נו אז איזה גיינס אתה רוצה?? עוד שניה תגיד שאתה רוצה להעלות שריר..
🤫
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שהעזתי לחשוב...נו אז איזה גיינס אתה רוצה?? עוד שניה תגיד שאתה רוצה להעלות שריר..
האמת שגם אני לא אכלתי מלא זמן, היה לי חבר בצבא אני חייב לצטט אותו עם הוא עדיין נכנס לפורום, @miki6846 שהיה מביא למשמרות לילה כל הזמן אוריאו, חנק אותי מהחרא הזה, מאז שהשתחררתי יש לי בחילה.אני לא אוכל כמעט אוריאו,אכלתי פעם אחרונה לפני שנה בערך. 😆
עזוב שריר שורף קלוריות, ואז נהיה יותר קשה לקבל גיינז, לא שווה את התמורה 😛האמת שהעזתי לחשוב...
🤫
חחחחח תקופת האוריאו איזה ישן !האמת שגם אני לא אכלתי מלא זמן, היה לי חבר בצבא אני חייב לצטט אותו עם הוא עדיין נכנס לפורום, @miki6846 שהיה מביא למשמרות לילה כל הזמן אוריאו, חנק אותי מהחרא הזה, מאז שהשתחררתי יש לי בחילה.
עזוב שריר שורף קלוריות, ואז נהיה יותר קשה לקבל גיינז, לא שווה את התמורה 😛
😲בחרא הזה
אם אני שחיף אתה גופה.מפתיע שרק השחיפים לא אוכלים אוראו
חחחחחחחחחחחחחחחחאם אני שחיף אתה גופה.
כל עוד זה לא חמאת בוטנים של שופרסל אני מסכים איתך לגמרי!יש דברים טובים יותר, כמו חמאת בוטנים, @Tank מה אתה חושב?
זה מה שקורה שמתי עוקב אחרי הלוג שלך 😆כמה ספאם 🙁
אם אני שחיף אתה גופה.
ואני 89. 😡לא יודע מה איתך אני שוקל 86~87 בלי נוזלים,גופה אני לא
ואני 89. 😡
אף פעם לא הבנתי את הסטנדרטים של אוגרים..אני עדיין מסוגל לאכול אותך:food-and-drink005-88:
87 קילו על 12 ס"מ גובה זה קצת יותר מרשים מ89 על 1.80
אתה 87 על 1.75 ?!87 קילו על 12 ס"מ
אתה 87 על 1.75 ?!
😳
אם אתה 1.76 ושוקל 87 יבש, אתה צריך להיות הרבה יותר מסיבי ממני. ואני חשבתי שלי יש מסה לא רעה בכלל.לא הייתי 1.75 כבר המון זמן,צו ראשון הייתי 1.76 ומאז לא טרחתי לבדוק.
אני נמוך אבל לא עד כדי כך,ואני 86/87 כשאני יחסית יבש. כשאוכל יותר נקי ליומיים/שלוש אדאג לעדכן אותך במשקל
קיבלת לנייד,לא הכי מחמיאות אבל יש לי עוד בשר לשים על עצמי.אם אתה 1.76 ושוקל 87 יבש, אתה צריך להיות הרבה יותר מסיבי ממני. ואני חשבתי שלי יש מסה לא רעה בכלל.
תן תמונה שלך עם פוזינג 🤩
אני 81 על 1.74 ורחוק מלהיות שחיף 🤫
נראה טוב.קיבלת לנייד,לא הכי מחמיאות אבל יש לי עוד בשר לשים על עצמי.
יש לך מסה טובה מאוד,אני סתם שמן:s29: