אני כבר בXL במכנסיים. (זה באזור ה50 אני מאמין.)לא כל השמנים צריכים להיות שמנים כמוך.
יש לי כרס SS של 25% שומן טהור 😉
לא שאני מתגאה בזה.....אבל הלכתי לקנות אתמול ג'ינס ורק מידה 46 עלה עליי:cray:
ואני לא כולכך שמן, יש גם איזשהוא שריר מתחבא מתחת. 😅
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כבר בXL במכנסיים. (זה באזור ה50 אני מאמין.)לא כל השמנים צריכים להיות שמנים כמוך.
איפה?? 🤯ואני לא כולכך שמן, יש גם איזשהוא שריר מתחבא מתחת. 😅
נגלה אחריי החיטוב. 🍦איפה?? 🤯
תביא לי את הפרס שלך.כן,
דיברנו על זה כבר בלוג אבל לא היית כאן אז אני אסכם בזה שהגעתי בפרס ל 75 אבל הבנץ' נמוך באופן משמעותי (105)
אז אני עושה פרס פעם בשבוע 3x3 ומעלה בכל שבוע בקילו.
זה עבד ל @Ori.S
כולה סינגל.תביא לי את הפרס שלך.
לולללללללללללללללללללללללללללללללללללא כל השמנים צריכים להיות שמנים כמוך.
סורי פספסתי את התגובה הזאת..תגיד באיזה שעות אתה בpower house בדרך כלל? אני תמיד הולך ב12 בבוקר-1 בצהריים, המכון עמוס יש 2 אנשים ודודי בחוץ מעביר למישהי אימון אישי D: הכי כיף בשעות האלה לחבר את הפלאפון למערכת ולשים קצת disturbed במקום linkin park או כריס בראון שיש בלופים.
שעות העומס, אבל זה מתקזז כי אם דודי ושימי מתאמנים בצהריים אז צריך לרדוף אחרי פלטות לפני שדודי עושה דדליפט עם חצי מהפלטות במכון או שיש איזה 3 מוטות מוכנים לאיזה metcon עם משקלים גבוהים.סורי פספסתי את התגובה הזאת..
אני מגיע בערבים 😃
6-7 זה טווח השעות לרוב
ולפעמים בשישי ב 11-12 ככה.
כן, הלופים כבר נמאסו..
מעניין, מהלאפות עוד לא נמאס לך 😲כן, הלופים כבר נמאסו..
מעניין, מהלאפות עוד לא נמאס לך 😲
אתה מתנהג כמו שמן אבל אתה שחיף:79nb:🙄
חחח מנסה לשגע אותי אה?? ☝️מורן מתי חיטוב?
אתה יותר מידי זמן כבר במסה...
ורואים אותך ב10.12?
לול, הוא לא איזה פחות מחודש במסה ?מורן מתי חיטוב?
אתה יותר מידי זמן כבר במסה...
ורואים אותך ב10.12?
סיימתי חיטוב באמצע יולי, התחלתי מסה בתחילת אוגוסט.לול, הוא לא איזה פחות מחודש במסה ?
שקרפלוס קלורי נורמלי
בחיי
אני לא מצליח... אוכל אותו הדבר חודשים ועולה במשקל כאילו אני מכניס 5K.בחיי
ה RMR משתנה ממש לאט...אז פלוס של 500 יוביל לעלייה מתונה של חצי קילו בשבוע לרוב ואל תשכח שאם כמות הפחמימה עולה + נתרן אז גם הנוזלים.אני לא מצליח... אוכל אותו הדבר חודשים ועולה במשקל כאילו אני מכניס 5K.
הלוואי, אם כן, אני אחזור אחריי כמה ימים למסה שוב. 😈ה RMR משתנה ממש לאט...אז פלוס של 500 יוביל לעלייה מתונה של חצי קילו בשבוע לרוב ואל תשכח שאם כמות הפחמימה עולה + נתרן אז גם הנוזלים.
יש מצב שתתחיל חיטוב ולאחר כמה ימים תרד ב 4 ק"ג 😃