הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אימון אחרון היה לך hang high pull, זה פשוט אחד מהסמלים של הפאוור האוס בסוף כולם עושים high pull איכשהו, או בתוכנית או בmetcon.
מחר יום העומס, בסביבות 1 בצהריים פשוט מפוצץ לפני שיש את הקבוצה של הweightlifting אני מקווה שלא יהיה מחסור בפלטות שאני מתאמן מחר לא בא לי עיכובים עם ה110 קילו דדליפט, שיש לי high pull אחר כך מצידי שיקחו את כל הפלטות נחנקתי כבר מhigh pull.
בגלל זה אני מגיע מחר מוקדם, ב 11 ככה. תמיד ריק בשעות האלה.
כן משיכות גבוהות לפעמים זה מציק, אבל זה תרגיל זהב.

בגלל זה אני מגיע מחר מוקדם, ב 11 ככה. תמיד ריק בשעות האלה.
כן משיכות גבוהות לפעמים זה מציק, אבל זה תרגיל זהב.
הhigh pull עושה לי את החיים קלים בדדליפט, אני מקווה שגם ב110 אני יצליח עם אחיזה רגילה, לא בא לי לעבור למשולבת עדיין.
אחרי מה שקרה לי באימון גב האחרון אני לא נראלי עושה conditioning באימוני גב יותר, אחרי מתח ומקבילים עם משקל נפלתי על metcon לא כל כך מעודד:
21-15-9
pull ups
dips
russian twists
איך קיללתי את הmetcon הזה באותו יום, בגלל המתח ומקבילים עם משקל שהם חלק מהתוכנית לא היה לי כוח במתח משקל גוף אחר כך.

הhigh pull עושה לי את החיים קלים בדדליפט, אני מקווה שגם ב110 אני יצליח עם אחיזה רגילה, לא בא לי לעבור למשולבת עדיין.
אחרי מה שקרה לי באימון גב האחרון אני לא נראלי עושה conditioning באימוני גב יותר, אחרי מתח ומקבילים עם משקל נפלתי על metcon לא כל כך מעודד:
21-15-9
pull ups
dips
russian twists
איך קיללתי את הmetcon הזה באותו יום, בגלל המתח ומקבילים עם משקל שהם חלק מהתוכנית לא היה לי כוח במתח משקל גוף אחר כך.
לא עושה מטקונים.. 😃

תגיד הפלטות הצבעוניות האלו חדשות בפווארהאוס? הן לא היו שם כשבאתי לבקר עם יבגני? מה המשקל שלהן?

מה שדניאל אמר ↑

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 27/11/15 - טקסס שבוע 5 - עצימות

טקסס שבוע 5 - עצימות

מ.ג במכון - 83.7

צ'ין אפס - מ.ג + 17.5 ק"ג - 1x3
בנצ' - 40x5, 60x5, 80x3, 90x2, 100x4
דדליפט - 60x5, 90x3, 110x1, 120x1, 130x1, 145x5
מקבילים - מ.ג + 17 ק"ג - 1x8, 1x7
חתירה - 70x5, 70x5

ספאם בהשראת מתי הטרול:

התעוררתי בחמש וחצי בבוקר עם אף סתום והמון נזלת וליחה וזה היה נורא, לא הצלחתי להירדם שוב עד 7 ואז נרדמתי עד 9... אז הגעתי לאימון קצת עם נזלת וזה ממש הציק.
בנוסף, חבר איתגר אותי אתמול כששלח לי סרטון של חמישיה בבנצ' עם 100 והחלטתי לתת מלחמה בחזרה כי הייתי בטוח שיש לי את זה, אבל החזרה החמישית נכשלה ולפי מהירות הלחיצה של הרביעית היא הייתה אמורה לעלות.. הבעיה שהמוט ירד לי מהר מידיי בחזרה הרביעית ואיבדתי ריכוז ולדעתי מכאן הכשל.
בכל אופן, שבוע הבא אעשה 100 כמתוכנן (הייתי אמור לעשות 97.5 היום), כי זה פחות או יותר נחשב עבורי הצלחה.
אה, ו PR וזה 😃
דדליפט היה קצת קשה מהחזרה הרביעית, והחמישית עלתה גריינד אבל עלתה 😃

מקבילים בשיתוף החגורה עם @Scream ואחכ חתירה.. רק 2 סטים כי אני נח יום ולא יומיים, מתאמן בראשון, אז לא רציתי להעמיס.
והמקבילים היה די קשה משום מה.

שבת שלום וסופ"ש נעים שיהיה 🙃

סרטון של הבנצ' בהמשך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

היה נראה שהלך לך טוב הדדליפט, לא קל 145 לחמישייה אני עדין אוהב דדליפט כי לא הגעתי למצבים שהוא יותר מידי כבד, 110 ל3x4 היה די בדיחה היום.

לבד אחי, לבדדד!!!

כל הכבוד, תותח. 🙌

לבד אחי, לבדדד!!!

כל הכבוד, תותח. 🙌
הוא גם ספר לי את החזרות, למקרה שאני לא יודע לספור 😃
תודה!

יש רעיון למה לעזעזל החזרה החמישית לא עלתה?
לא מבין למה נתקע.

הוא גם ספר לי את החזרות, למקרה שאני לא יודע לספור 😃
תודה!
תצחק, אבל לספור עד חמש כשאין דם במוח זה לא דבר קל.
הרבה פעמים אני שואל את עצמי כמה סטים עוד נשארו לי באימון נפח, ואחרי חישוב קל אני לעיתים תכופות מגיע לתוצאות הגיוניות כמו שש, או מינוס אחד.
יש רעיון למה לעזעזל החזרה החמישית לא עלתה?
לא מבין למה נתקע.
גם לי זה נראה קטע של ריכוז, ואל תשכח שהצינון עושה בך שמות.
שבוע הבא תנפנף את המשקל הזה בקלות.

הרבה פעמים אני שואל את עצמי כמה סטים עוד נשארו לי באימון נפח
סימן שקל לך 😃
בנפח דדליפט אחרי כל סט המספר סטים שנשארו לי חרוט לי במוח טוב טוב 🤣

תגיד בדדליפט אתה משתמש בפיסוק קרוב יחסית לרוחב כתפיים או יותר צר?
באימונים הראשונים הייתי עושה די קרוב לרוחב כתפיים מתוך הרגל אז דודי הרגיל אותי לעבוד עם פיסוק ברוחב אגן ומאז הדדליפט הרבה יותר קל.

תגיד בדדליפט אתה משתמש בפיסוק קרוב יחסית לרוחב כתפיים או יותר צר?
באימונים הראשונים הייתי עושה די קרוב לרוחב כתפיים מתוך הרגל אז דודי הרגיל אותי לעבוד עם פיסוק ברוחב אגן ומאז הדדליפט הרבה יותר קל.
by the book העמידה היא תמיד ברוחב אגן בדדליפט קלאסי, לא ניסיתי אף פעם עמידה רחבה. נראה לי פחות יעיל 😃

by the book העמידה היא תמיד ברוחב אגן בדדליפט קלאסי, לא ניסיתי אף פעם עמידה רחבה. נראה לי פחות יעיל 😃
יצא לי לראות כאלה, לפני 3 שנים לא היה power house אז לצערי הייתי מתאמן באפק, יצא לי לראות אנשים עושים חצאי סקוואט , דדליפט בכל מיני צורות מוזרות שבילדרים היו מנסים להאכיל אנשים שזה טוב, קיצר סדום ועמורה איך שהאיזור של המשקולות היה נראה.
ואי אפשר לשכוח שתמיד יש איזה זקן או ילד בן 13 שהיה חייב לתפוס את הכלוב בשביל curls, אז נראלי שיצא לי לראות תרגילי בסיס בכל גרסה של טכניקה בערך.

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 29/11/15 - טקסס שבוע 6 - נפח

טקסס שבוע 6 - אימון נפח

מ.ג - 83.7
מ.ג במכון - 84.7

צ'ין אפס - מ.ג + 5 ק"ג - 5x5
בנצ' - 91 ק"ג - 5x5
דדליפט - 132.5 ק"ג - 4x5, 1x5F - כשל בחזרה אחרונה בסט האחרון. (אין נעילה)

ספאם שקשור לאימון (רואה מתי? אפשר גם ספאם חיוני ):

היה אימון רע. רע. מאוד.
בבנצ' היו לי כאבים בטרייספס השמאלי, בעיקר בנעילה ומין הרגשת פאמפ מיותרת.. זה כמובן לא השפיע על כוח הלחיצה אבל זה נורא הציק והטריד. גם החליש קצת את היד. אבל בכללי הבנצ' לא היה קשה.

הדדליפט בסוף האימון זה רעיון רע רע רע רע! הגעתי גמור מעייפות.. ובגלל הבנצ' נשאר לי בבקבוק חצי ליטר רק רבע ליטר של ויטמינצ'יק... שזה הספיק רק ל 4 סטים של דדליפט.
כבר מההתחלה הדדליפט לא הלך משהו, נזלת שהציקה לי במהלך הסטים + איבדתי אחיזה כבר בסט הראשון משום מה.. בסטים האחרים גייסתי רייג' וזה עבר יחסית טוב (חוץ מכל חזרה אחרונה ששם היה הקושי).
בקיצור, בלי מיץ ועייף לגמרי בסט האחרון חזרה אחרונה לא ננעלה (עלתה כמעט עד הסוף) ולכן לא מחשיב אותה.

לדעתי החולשה נבעה גם מהעובדה שנחתי רק יום אחד ולא יומיים (כדי להשלים פעם באימון משותף עם חברים).

שבוע טוב לכולם! 🍽️🥹

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית