מורן תעשה קודם בנץ אחכ דדליפט בסוף צין אפסWhite Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 29/11/15 - טקסס שבוע 6 - נפח
קרא את שאר עדכון הלוג...
חוץ מזה עבודה טובה תתקדם לדעתי ל 135 שבוע הבא
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מורן תעשה קודם בנץ אחכ דדליפט בסוף צין אפסWhite Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 29/11/15 - טקסס שבוע 6 - נפח
קרא את שאר עדכון הלוג...
מ.ג - 83.8
עלייה של חצי קילו בשבוע, so far so good.
![]()
תודה 😃סחטיין על הנפח בדדליפט!
😆
impossibru!!!
אין כזה דבר מכוער כל עוד זו התקדמות ( בעצם חוץ מצ'ינאפס עם X+8.75KG במקום X+10KG, זה גם מכוער וגם מסכן את יהלומי הכתר)תודה 😃
למרות שכשאגיע ל 140 אהיה מבסוט.
בינתיים זה מספר מכוער וקשה מידיי.
היופי הוא בעיניי המתבונן 😆אין כזה דבר מכוער כל עוד זו התקדמות ( בעצם חוץ מצ'ינאפס עם X+8.75KG במקום X+10KG, זה גם מכוער וגם מסכן את יהלומי הכתר)
כן, זה ממש מציק.אני יכול להבין אותך עם התסכול ממשקלים שמסתיימים ב5 או ב7.5/8.75 זה גם מעצבן ויזואלית וגם מעצבן להרכיב אותם שאתה צריך להתחיל לשחק עם פלטות של קילו של 0.75 ושל 0.5, איך דודי לא הביא כמה פלטות של 1.25 ו2.5 למכון איך?
ודווקא שאתה צריך אותן אז כמה אנשים פשוט משתמשים בכל הפלטות הקטנות.כן, זה ממש מציק.
מיליון פלטות אדומות,כחולות וצהובות 😵
כן חח יש כמה כאלה במכון שצורכים אותם לא מעטודווקא שאתה צריך אותן אז כמה אנשים פשוט משתמשים בכל הפלטות הקטנות.
זה קרה לי אתמול חחחחחח כדי להרכיב 37.5 קילו לפרס הייתי צריך 6 פלטות של קילו ו2 פלטות של 0.75 ואיזה מישהו החליט שהPR שלו היה 166 קילו דדליפט אז התחלתי לאלתר עם פלטות של 0.75 ו0.5 כמו טמבל.כן חח יש כמה כאלה במכון שצורכים אותם לא מעט
מורן עדיין לא. 🙄עברתי את הגיל של להתלהב מהיקף של יד.
באמת שאני שונא בייספס, יש לי שנאה לפטישים וcurls יותר מלמכרעים אפילו ומכרעים זה חתיכת עינוי.מורן עדיין לא. 🙄
טקסס - שבוע 6 - אימון התאוששות
פרס - 65 ק"ג - 3x3
גוד מורנינג - 20x10, 30x10, 30x10
האנג היי פולס - 50 ק"ג - 3x8
ספאם אימון:
הפרס לא היה קשה מידיי, אבל בסט השני איבדתי שיווי משקל ובחזרה השלישית העקבים עלו קצת.
(@stitch - מה שדיברנו לגביי הסולאוס שמאבדים כיווץ והעקבים עולים? קרה לי קלאסית היום)
סט שלישי חזרה אחרונה החלטתי לנוח בבור ולא למעלה, וזה עלה מהר יותר דווקא.
גוד מורנינג קליל כדי להזרים קצת דם ומשיכות גבוהות בשביל הכתפיים.
המשיכות הגבוהות לא היו קלות.
היום בעבודה היה לנו במקרר חצי מגש פיצה.. ולחם שום.
מיותר לציין שאחרי הארוחת צהריים חיסלתי 2 משולשים ואת הלחם שום 🍽️🥹
לא מבינים מאיפה כל הקיבולת שיש לי.. 🕴
אימון הבא:
דדליפט - 147.5 לחמישיה
בנצ' - 100 לחמישיה
צ'ין אפס + 20 - לשלשה
מה לעשות.. ככה זה כשאתה נראה אחד שמתאמן 😉מורן עדיין לא. 🙄
😡היוש