הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
סעמק שתבוא כבר.
כמה אפשר לחכות??
מסכים, נקווה שיהיו התפתחויות מעניינות.
מה שאני אוהב בעונה שעתידה לבוא, שלקוראי הספרים אין יותר יתרון על צופי הסידרה.

נקווה שנראה שוב את הציצים של חאליסי חיימשליבלב! 😍

מורן סחטיין על הכרס...
אני איתך עם הכרס רק שמישומה אני נתקעתי על 82-83.

מחר יש לך דדליפט ובנץ' נפח נכון?

הפעם כדי לא לאבד כיווץ נראלי עדיף שאני יעזור לך בהוצאה של המוט, לקח מאימון של יום חמישי שעבר.
האמת שה 105 (99%) יעלה בלי קושי מסויים, כך שגם להוציא את המוט לא קריטי 😃
אני פשוט חייב שתיהיה חמישיה שלמה, זה מציק לי.

האמת שה 105 (99%) יעלה בלי קושי מסויים, כך שגם להוציא את המוט לא קריטי 😃
אני פשוט חייב שתיהיה חמישיה שלמה, זה מציק לי.
אתה תצליח חמישייה, אם שרדת את הנפח של יום ראשון חמישייה מחר אמורה להיות לא קשה בשבילך.
אני חייב לפצות ב132.5 דדליפט של מחר על השטויות שהיו ב130, אבל ראית אתמול עם הסקוואט אני שם לב לבעיות גם תוך כדי סט אז יהיה לי את החימום לשים לב שאני לא עושה טעויות, להגיע לסט האחרון ולעשות אותו בלי בעייה.

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 24/12/15 - טקסס שבוע 9 - עצימות

טקסס שבוע 9 - עצימות

מ.ג בוקר - 87.2 (מאנצ'יז מאתמול, ים נוזלים)
מ.ג במכון - 86.7 (??)

דדליפט - 60x5, 80x5, 100x3, 120x1, 130x1, 140x1, 155x5F, 155x2
בנצ' - 20x10, 50x5, 60x3, 70x1, 80x1, 95x1, 105x5F, 105x4
צ'ין אפס - מ.ג + 17.5 ק"ג - 1x3
בייספס עם דאמבלים - 16x8, 16x8, 16x8

אימון על הפנים. עם טיפה קטנה של נחמה.
לפני הסט עבודה בדדליפט הגדלתי חור בחגורה כדי לנסות עם קצת פחות לחץ.. אחרי חזרה אחת הבנתי שהחגורה ממש רופפת, כאילו עבדתי beltless. חזרה רביעית הייתה נעילה קשה, וחזרה חמישית לא הצלחתי לנעול במשך כמה שניות וויתרתי.
מהעצבים שהחגורה לא עזרה, ולא עלו 5 חזרות נחתי 3 דק' ונכנסתי לעוד סט כדי להשלים חזרה, ועלו 2 חזרות באופן טוב יחסית לכשל הרע שהיה לפני. אז אני מאמין שאם החגורה הייתה יושבת טוב, הכל היה עולה.

מכאן הייתי כבר עייף.. אז קשה לי ממש לדעת אם הכשל בחזרה החמישית נבע מהעייפות או ממה.. אני כן יודע שאחרי מנוחה של 10 דק' נכנסתי לעוד סט ועלו 4 (לדעתי בצורה טובה יותר).

קרא את שאר עדכון הלוג...

התייעצות עם הס1סים שמכירים טוב את התוכנית
@stitch
@THE BEAR
@yujinius
@Ori.S
@לוטם

תקראו את כל הספאם שכתבתי אחרי משקלי העבודה.
החימום בדדליפט היה יותר מידיי? אם עלו 2 חזרות אחרי 3 דק מנוחה וכשל עצבני, סביר שהיה עולה הכל עם חגורה, נכון?
ולגביי הבנצ', שבוע שני שאני כבר עם רביעיה של 105.. השאלה, מכיוון שבטקסס גם רביעיה וגם שלשות זה "תקין", האם להמשיך לשאוף לחמש חזרות או שלרדת לשלשות כדי להרוויח מ less time under tension ?
ואם אחרי ;10 דק מנוחה עלתה רביעיה של 105 נוספת, סביר שמלכתחילה ה 105 לא היו RM4, נכון?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית