הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
בהנחה שזה בקאוף ישר אחרי סט עצימות אז 80% זה מאוד הגיוני
אני חושב שזה צריך להיות יותר כמו 80% מסינגל מאשר מהעצימות, קח בחשבון שהוא עובד ב5rm.
אז מה ממליץ?
לדעתי 2-3 סטים עצימים ולא רק אחד.
אם כן רק אחד אז לעשות בקאוף יותר כבד. גם מקבילים עם משקל גם אחלה במקום.

טוב אז או 2 סטים של בק אוף או סט נוסף של עצימות לאחר מנוחה .

אתה כבר יודע מה עשיתי ומה הגישה שלי בנוגע לבקאוף.

אני חושב שזה צריך להיות יותר כמו 80% מסינגל מאשר מהעצימות, קח בחשבון שהוא עובד ב5rm.

לדעתי 2-3 סטים עצימים ולא רק אחד.
אם כן רק אחד אז לעשות בקאוף יותר כבד. גם מקבילים עם משקל גם אחלה במקום.

ה80% מסינגל תלוי באדם מאוד ולרוב יהיה קרוב מדי/עצים מדי שישפיע על הנפח של האימון הבא.בקאוף עצים אולי יהיה מוצלח אבל לכמה זמן?אתה כל פעם תישרף יותר מדי אחרי עצימות לקראת הנפח של השבוע החדש ואז מה? המטרה היא לחזק את הלחיצה ולהוסיף טיפה נפח אבל לא לפגוע בהתאוששות.

לדעתי?סט אחד עצים של 3-5 חזרות ואחריו בקאוף(אני הייתי עושה 2X8)

אתה כבר יודע מה עשיתי ומה הגישה שלי בנוגע לבקאוף.

ה80% מסינגל תלוי באדם מאוד ולרוב יהיה קרוב מדי/עצים מדי שישפיע על הנפח של האימון הבא.בקאוף עצים אולי יהיה מוצלח אבל לכמה זמן?אתה כל פעם תישרף יותר מדי אחרי עצימות לקראת הנפח של השבוע החדש ואז מה? המטרה היא לחזק את הלחיצה ולהוסיף טיפה נפח אבל לא לפגוע בהתאוששות.

לדעתי?סט אחד עצים של 3-5 חזרות ואחריו בקאוף(אני הייתי עושה 2X8)
ע"פ הספר בכל מקרה נאמר שברגע שאין אפשרות להתקדם בחמישיות כדאי לרדת ל2x3 ואפילו 3x2. אצלי זה עבד מצוין.

אני לא מבין מה הצורך לתת יותר מידי נפח ביום עצימות, תן סט עצים ולך הביתה בשביל מה בק אוף סטים ותרגילי עזר מיותרים.

אם כבר אז יורד לכיוון ה rm4.

ע"פ הספר בכל מקרה נאמר שברגע שאין אפשרות להתקדם בחמישיות כדאי לרדת ל2x3 ואפילו 3x2. אצלי זה עבד מצוין.
איפה? ב PPST ?

אני לא מבין מה הצורך לתת יותר מידי נפח ביום עצימות, תן סט עצים ולך הביתה בשביל מה בק אוף סטים ותרגילי עזר מיותרים.
כשתתחיל להתקדם לאט יותר אז גם אתה תכניס. בינתיים אתה רץ בעצימות 😉

כשתתחיל להתקדם לאט יותר אז גם אתה תכניס. בינתיים אתה רץ בעצימות 😉
זה לא העניין אחי, יום עצימות נועד מלכתחילה להיות עם נפח אימון מאוד נמוך, אם כבר הייתי נתקע, הייתי לוקח את עצתו של @Ori.S ויורד לשני שלשות בעצימות, או שהייתי מוסיף נפח ליום נפח ועושה שמיניות/עשיריות, זה נראה לי יותר הגיוני מאשר להפוך את היום עצימות ליום נפח, אולי אני טועה אני מוכן לקבל הסבר תמיד 😃

זה לא העניין אחי, יום עצימות נועד מלכתחילה להיות עם נפח אימון מאוד נמוך, אם כבר הייתי נתקע, הייתי לוקח את עצתו של @Ori.S ויורד לשני שלשות בעצימות, או שהייתי מוסיף נפח ליום נפח ועושה שמיניות/עשיריות, זה נראה לי יותר הגיוני מאשר להפוך את היום עצימות ליום נפח, אולי אני טועה אני מוכן לקבל הסבר תמיד 😃
אבל זה מה שכתבתי.. שכנראה אעשה 2 שלשות במידה ולא אצליח להתקדם בחמישיות 😃
אגב בספר כתוב שאם נתקעים אז עדיף להוריד 10 אחוז מהנפח ולאו דווקא להוסיף.

אבל זה מה שכתבתי.. שכנראה אעשה 2 שלשות במידה ולא אצליח להתקדם בחמישיות 😃
אגב בספר כתוב שאם נתקעים אז עדיף להוריד 10 אחוז מהנפח ולאו דווקא להוסיף.
להוריד משקל? זה בפרק "Being a Pussy"?

יש גבול לכמה אפשר לשחק עם אחוזים של הנפח כדי להוסיף נפח או להוסיף סטים בעצימות ועדיין לשמור עליה כמה שהיא:"עצימות"
לחיצות מגיבות היטב לנפח,זה לא סוד לאף אחד והמטרה של הבקאוף למנוע מראש כבר את התקיעה ובו זמנית לא לפגוע בהתאוששות שלך.

להוריד משקל? זה בפרק "Being a Pussy"?
זה כתוב כאן במאמר, ואני מחפש את זה גם בספר.

"כישלון ביום העצים.
אני יוצא מנוקדת הנחה שאתם עובדים חזק באימון הווליום.
אם אתם אכן עובדים כך ולא יכולים לשבור שיאים באופן רציף ביום העצים אז נסו את הדברים הבאים:
1. החליפו כל שבוע בין בודדים, כפולות ושלשות ( הכוונה למספר החזרות )
2. הורידו את המשקל שאתם עובדים ביום הווליום ב10%."

נראה לך הגיוני שאם נכשלתי ב 105 לחמישיה פעמיים ואני מסוגל ללחוץ 100 ל 5x5, אז לעלות ל 100? 😲

זה כתוב כאן במאמר, ואני מחפש את זה גם בספר.

"כישלון ביום העצים.
אני יוצא מנוקדת הנחה שאתם עובדים חזק באימון הווליום.
אם אתם אכן עובדים כך ולא יכולים לשבור שיאים באופן רציף ביום העצים אז נסו את הדברים הבאים:
1. החליפו כל שבוע בין בודדים, כפולות ושלשות ( הכוונה למספר החזרות )
2. הורידו את המשקל שאתם עובדים ביום הווליום ב10%."

נראה לך הגיוני שאם נכשלתי ב 105 לחמישיה פעמיים ואני מסוגל ללחוץ 100 ל 5x5, אז לעלות ל 100? 😲

ההודעה הייתה סרקסטית, הגיוני שאם המטרה היא התקדמות בעצימות והנפח כבד מדי כדי להוריד מעט. למרות שאני חושב שעם תזונה ושינה טובה אין סיבה לא להתאושש מ5x5 במשך 3 ימים מלאים.

את המשפט הזה לא הבנתי: "נראה לך הגיוני שאם נכשלתי ב 105 לחמישיה פעמיים ואני מסוגל ללחוץ 100 ל 5x5, אז לעלות ל 100?"

את המשפט הזה לא הבנתי: "נראה לך הגיוני שאם נכשלתי ב 105 לחמישיה פעמיים ואני מסוגל ללחוץ 100 ל 5x5, אז לעלות ל 100?"
בנפח הקודם לחצתי 97 ובעצימות 105 לרביעיה.
אז נשמע לי מפגר לגמרי ללחוץ 100 לנפח ולא להצליח 105 לחמישיה :(
חשבתי להעלות ל 98 סה"כ, במקום ל 100.

ההודעה הייתה סרקסטית
u don't troll the troll

אין סיבה לא להתאושש מ5x5 במשך 3 ימים מלאים.
אולי הפרס מפריע?

בנפח הקודם לחצתי 97 ובעצימות 105 לרביעיה.
אז נשמע לי מפגר לגמרי ללחוץ 100 לנפח ולא להצליח 105 לחמישיה 😭
חשבתי להעלות ל 98 סה"כ, במקום ל 100.

u don't troll the troll

אולי הפרס מפריע?
כמה קשה הנפח? אם לא נורא תקפוץ ל100
ולגבי הפרס - יותר סביר לדעתי. יש עוד לחיצות בשלישי?

יותר סביר לדעתי. יש עוד לחיצות בשלישי?
ציטטת את הכל... מה יותר סביר?
להעלות ל 98 את הנפח או שהפרס מפריע?
בשלישי זה רק פרס. יש גם משיכות גבוהות, אבל זה פחות אמור להפריע.

מתי אתה מתכוון לחזור לסקוואט כבר???

איך אתה רוצה להתחרות קרב 3 בלי סקוואט?!?!?!

מתי אתה מתכוון לחזור לסקוואט כבר???

איך אתה רוצה להתחרות קרב 3 בלי סקוואט?!?!?!
אני לא מתכוון להתחרות קרב 3, רק Push Pull.
אבל החדשות הטובות הן שהכאבים כבר ממש ממש חלשים, ואני עושה סקוואט משקל גוף ולא כואב לי.

גם משהו 😃

לפחות כשאחזור לסקוואט, זה יהיה יותר קל בגלל הדדליפט הגבוה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית