הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אני חושב שזה פחות בעיה בריכוז, מניסיון שלי לעיתים נעילה מתחילה פתאום ללא סימנים מוקדמים בחזרות המוקדמות.
תעשה פעם מקבילים כבדים, שים לב שאתה דופק חזרות ופתאום, ללא סימן מוקדם אתה לא מצליח לנעול.

אני חושב שזה פחות בעיה בריכוז, מניסיון שלי לעיתים נעילה מתחילה פתאום ללא סימנים מוקדמים בחזרות המוקדמות.
תעשה פעם מקבילים כבדים, שים לב שאתה דופק חזרות ופתאום, ללא סימן מוקדם אתה לא מצליח לנעול.
איפה ראית שכתבתי שיש לי בעיה בנעילה?

וואו, אין לי מושג לאן זה נעלם.
נראה לי שצפיתי בעמוד אחר והוא עשה ריפרש לעמוד האחרון:blush:
בכל מקרה, סליחה:sick:

וואו, אין לי מושג לאן זה נעלם.
נראה לי שצפיתי בעמוד אחר והוא עשה ריפרש לעמוד האחרון:blush:
בקטנה 😄

בכל אופן,
בלי קשר עוד דעות וחוות דעת לגביי כל החפירות שהתנהלו כאן בנוגע לנפח ועצימות תמיד יתקבלו בברכה 😃

ראיתי סרטון שאין לי מושג לאן הוא נעלם. ביצעת 100 לחמישיה כאשר אתה חולה. על זה התגובה שלי באה בעיקר...

ראיתי סרטון שאין לי מושג לאן הוא נעלם. ביצעת 100 לחמישיה כאשר אתה חולה. על זה התגובה שלי באה בעיקר...
נכון, הייתה חיה כזאת לפני חודש 😃
אבל אני כבר שבועיים על 105 לרביעיה, ודווקא אין בעיה עם נעילה.

אם ככה רואים שהיית חולה...
באיזה קטגוריה אתה מתחרה באפריל? שלא נהיה יריבים...😛

אם ככה רואים שהיית חולה...
באיזה קטגוריה אתה מתחרה באפריל? שלא נהיה יריבים...😛
בעיקרון אני מתחרה ב push pull עקב פציעה בברך שמנעה ממני סקוואט כמה חודשים טובים, אז אני לא יודע איך זה עובד מול אלה שמתחרים בקרב 3.
בכל אופן, אני מאמין שאחרי ייבוש אשקול סביב ה 87..?

נחמד, כמוני... מה היעדים?

משקלים יפים , דומים מאוד לשלי. אני אתחרה בקרב 3. שיהיה לנו בהצלחה.

משקלים יפים , דומים מאוד לשלי. אני אתחרה בקרב 3. שיהיה לנו בהצלחה.
עדיין לא הגעתי למשקלים האלה, אבל בדרך.
תודה, גם לך 😃

וראיתי שאתה מקרית אתא (גם אני), אז אתה יותר ממוזמן להגיע (כשתצטרך) לבדוק סינגלים בפאוור האוס.

באמת? מה השם שלך? אני מתאמן בACT ובספייס...

שלחתי לך בפרטי

✌️

אז אם הנפח היה 97 בשבוע הקודם, להעלות ל 100 או ל 98?

אני צריך דעה אחת מוחלטת בנושא.
אני חושב ש100. לא רואה סיבה להתמהמה בנפח, בסופו של דבר גם הוא מחזק אותך. וכמו שאמרתי מקודם אני לא מאמין שאתה לא מתאושש ממנו עד חמישי.

אני חושב ש100. לא רואה סיבה להתמהמה בנפח, בסופו של דבר גם הוא מחזק אותך. וכמו שאמרתי מקודם אני לא מאמין שאתה לא מתאושש ממנו עד חמישי.
נפח עם 2 פלטות.
תענוג:saliva:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית