נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #3,501
תודה 😃כל הכבוד על הבנץ'!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃כל הכבוד על הבנץ'!
כמו שהיו אומרים בקומדי סטור, סע יש'ך עוד 😃תודה 😃
😆😆😆😆כמו שהיו אומרים בקומדי סטור, סע יש'ך עוד 😃
😆😆😆😆
סתם בשביל להיזכר קצת
טוב אז שנת 2015 הייתה שנה בהחלט מעניינת.
זו השנה שהתחלתי לעשות סקוואטים ודדליפט לראשונה, השנה שהבנתי שאימוני כוח הרבה יותר מאתגרים ומעניינים מכל תוכניות הליצנות שהייתי עושה.
כמעט לפני שנה, ב 2/1/15 פירסמתי את הסקוואט והדדליפט הראשונים שלי, במשקל 60 קג 😃
וקיטרתי בלי הפסקה על זה שאני לא מצליח לסגור שלוש חמישיות של 90 בבנץ.
יצא לי להכיר אחלה חבר'ה כאן מהפורום, חלק בתחרות שהייתה במרץ, חלק לפני, וחלק באימונים משותפים וארוחות זלילה שלא קשורות לכלום.
ששנת 2016 תיהיה שנה טובה עם המון שיאים אישיים, בריאות ושכולם ימשיכו להנות מהספורט. כי זה מה שהכי חשוב.
אוכ הימים הטובים 😍איזה תכנית מפגרת זו הייתה, ככה זה כשלא הרבה זמן לפני זה היה רק ערוץ אחד, הכל היה מצחיק 😆
🤯🤯🤯הבנץ' היה לך ממש קליל ,חבל שהמרפקים ברחו לך בחזרה השלישית והרס לך הכול
מאחלת לך להגיע כבר לחצי טון בנץ' לקראת השנה החדשה 🤩
יותר מידיי דעות..חבל שרק אימון משותף ולא היית בזלילה של אחרי:cray:
בכל מקרה אני עדיין לא חושב שצריך יותר מסט אחד בעצימות למרות שאני מכיר כמה שעושים 3.
לפי דעתי עדיף לעשות סט אחד עצימות ולכוון ל3~5 חזרות(יש ימים טובים יותר ויש ימים רעים יותר אבל עדיין לא מתקדמים בלי לפחות 3 חזרות) והבקאוף נותן מספיק נפח לעזור.
יותר מידיי דעות..
בינתיים אני אנסה ככה, כשיגיע הרגע ש 2 סטים עצימים לא יהיו ריאלים אני פשוט אוסיף עוד סט לבק אוף (שלא ויתרתי עליו לגמרי)
תזכיר לי מה הדילמה, אולי אני אבלבל אותך עוד יותר עם עוד דעה 😃יותר מידיי דעות..
בינתיים אני אנסה ככה, כשיגיע הרגע ש 2 סטים עצימים לא יהיו ריאלים אני פשוט אוסיף עוד סט לבק אוף (שלא ויתרתי עליו לגמרי)
ירדתי לשלשות בעצימות בבנץ', אז אורי אמר שלפי PPST אם יורדים לשלשות אז לעשות 2x3 ולא רק סט עצים אחד.תזכיר לי מה הדילמה, אולי אני אבלבל אותך עוד יותר עם עוד דעה 😃
אני תומך בלנסות אחת מהשיטות ולראות אם זה עובד לך, אם לא אז לחשוב מה הלאה.ירדתי לשלשות בעצימות בבנץ', אז אורי אמר שלפי PPST אם יורדים לשלשות אז לעשות 2x3 ולא רק סט עצים אחד.
אז באימון האחרון בסט השני עלו רק 2 חזרות, אז הוספתי אחכ סט בק אוף של 90 ל 8.
האוגר תומך ב 2 סטים של בקף אוף בלבד.
יכול להיות, איפה הוא?נראה לי אגב שפספסת את הסרטון שלחצתי 107.5 לשלשה.
~ הלוג של המהלך הלבן ~יכול להיות, איפה הוא?
אני כרגע מנסה את השיטה של אורי.אני תומך בלנסות אחת מהשיטות ולראות אם זה עובד לך, אם לא אז לחשוב מה הלאה.
אין סיכוי עחי. רק סטריט.לדעתי מורן מה שאתה צריך לעשות זה להתחיל להתאמן בחדר כושר
זה יעשה לך רק טוב