צורה נכונה
אין דבר כזה טכניקה נכונה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צורה נכונה
אין דבר כזה טכניקה נכונה
מה הצורה הנכונה לבצע תרגיל שמגרד לך את הגיד?עדיין נשאר בדעותיי, לדעתי תרגיל נהדר כשעושים אותו בצורה נכונה.
קודם כל אחיזה רחבה כך שטווח התנועה יהיה קצר יותר, שנית כל מרפקים כמה שיותר אנכיים לרצפה.מה הצורה הנכונה לבצע תרגיל שמגרד לך את הגיד?
קודם כל אחיזה רחבה כך שטווח התנועה יהיה קצר יותר, שנית כל מרפקים כמה שיותר אנכיים לרצפה.
וכמובן משקלים לא כבדים ועבודה במקסימום של 3 חזרות.
מסכים שעבודה עצימה או נפח גבוה בזה לא אעשה.
אבל מהניסיון האישי שלי, התרגיל עזר לי המון.. ושמע, עשיתי אותו בזמן שהייתי פצוע בגיד הכתף ולא יכלתי ללחוץ בנץ
והחלמתי מהפציעה במקביל להתחזקות.
לא יודע להסביר מעבר לזה, מצטער
Tnation זה יותר ליפטינג מבילדינג לא?אחי, אני שולל על סמך ידיעה, לא על סמך שהתרגיל לא נראה לי.
אתה מספר לי על כמה חזרות ומשקל צריך לשים (ומצטט לי את T-NATION? אתר הבילדרים באשר הם?), אבל אני מדבר איתך על הטכניקה הבעייתית של התרגיל. בלי להכנס להסברים אנטומיים, האחיזה הרחבה הזאת של קלוקוב מחקה בדיוק את המנח הגרוע של הבנץ', עם מרפקים בחוץ, והיא פשוט מתחננת ל-impingement. תנסה לחשוב איך הסוקט של הכתף נראית כשהמוט יורד, ואיפה עצם היומרוס (הזרוע) נמצאת, וכמה מסכנים הגידים של מסובבי הכתף שנמצאים בין הסוקט (למעשה, זיז שיא הכתף) לבין עצם היומרוס.
אני לא בא להתווכח וללמד אותך מה לעשות, זה הלוג שלך ואני לא בא להטיף לך. רק הצעתי את דעתי, מכאן תעשה מה שבא לך כמובן 😃
הסיבה שהוא מבצע את התרגיל זה כי תרגיל עזר לסנאץ', זה גם למה הוא מבצע את התרגיל באחיזה של סנאץ'.ד"א, גם קלוקוב מבצע את התרגיל.
יש להם גם תוכניות ומאמרים של ליפטינג ולא מעט מזה, אל תגזים 😃(ומצטט לי את T-NATION? אתר הבילדרים באשר הם?)
הדרך היחידה למשוך אותך אל הלוג שלי היא ע"י ויכוח 😛אני לא בא להתווכח וללמד אותך מה לעשות
תלוי למי 🤡אתה מכיר עוד תרגיל שאסור למקסם בו יכולות?
רחוק ממני שנות אור..עשית פרס ממש חזק ביום שישי, בסוף תעשה RM1 כמו דודי.
תפסיק להיות טבעי ותתחיל להשתמש בקריאטין.רחוק ממני שנות אור..
לך תדע, הוא התחיל להגזים עם הBTN שלו, ראיתי סרטון של 170 BTN Push Press זה לא נראלי משקל סביר לעבוד איתו בטח שבRM1רחוק ממני שנות אור..
מחכה שיגיע 🤘תפסיק להיות טבעי ותתחיל להשתמש בקריאטין.
דודי ילד גדול 😃לך תדע, הוא התחיל להגזים עם הBTN שלו, ראיתי סרטון של 170 BTN Push Press זה לא נראלי משקל סביר לעבוד איתו בטח שבRM1