הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 23/02/16

אימון לא מוצלח.

סקוואט התאוששות - 63x5, 73x5, 84x5, 84x5
חתירה עם דאמבלים של 25 - 3x8
דדליפט - 145x4, 145x4, 145x1, 140x1

הסקוואט לא היה קליל כמו שחשבתי שיהיה, והרגשתי שהזוקפים התעייפו יתר על המידה.
הפסקתי אחרי 4 חזרות בדדליפט כי הזוקפים שלי פשוט היו עייפים וחלשים כל כך שלא היה טעם לעשות עוד אחד עם נעילה נוראית וגב עגול.
לא יודע למה האימונים האחרונים הם קקי ואני חלש.
קיבלתי קריאטין בשעה טובה, עושה העמסה של כמה ימים כדי ששבוע הבא 145 יעלה ל 3x5 כמו שצריך.
ואני גם אתחיל עם הדדליפט.. היה רעיון לא משהו לעשות אותו בסוף.

ועכשיו אוכל!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

תוריד בהתאוששות ל3*3. אני עשיתי את האימון התאוששות האחרון עם 90 קילו... וזה היה קשה

תוריד בהתאוששות ל3*3. אני עשיתי את האימון התאוששות האחרון עם 90 קילו... וזה היה קשה
כן זה מה שאעשה משבוע הבא.
ונראה לי שאני אעשה אותו גם בסוף האימון, ולא את הדדליפט

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 25/02/16 - פציעות פציעות פציעות

מ.ג - 91.2

כמה דברים :
אחרי ההתאוששות סקוואט האחרון יש לי כאבים חדים ודי קלים בזמן תנועה ובעיקר בנעילת הברך בגיד שמחבר בין הפטלה לבין הטיביה, אני חושס שהנפח של הלינארית לעומת ה 3x3 שעשיתי לפני כן, עשה לי לא טוב לברך שלא הייתה 100% בריאה גם ככה.

דבר שני, ניסיתי לבדוק סינגל בבנץ אתמול.. ואפילו 110 לא עלה, נתקע באמצע הדרך, לא הצלחתי לנעול למשך כמה שניות ארוכות.
כבר ב 90 קג הרגשתי שיש איזו דלקת קלה בגיד שמחבר בין הבייספס לאמה.. זה מורגש בעיקר בבור ובזמן היציאה ממנו. מן הסתם שזה מפריע ללחיצה, אבל העובדה שהסינגל היה בערך 105, כשהיה לי 115 ל2, זה לא תקין.

יש לי הרגשה שהגעתי לאימון יתר אחרי 2 סבבים רצופים של 2 תוכניות שונות ובלי דילואד כלשהו, אלא התקדמות רצופה פחות או יותר.

אז סמולוב כשאני לא 100% זה לא בא בחשבון, וגם הלינארית לסקוואט נראה לי מיותר.
לבינתיים לא הסרתי מועמדות מהתחרות כי דברים יכולים להשתפר.

@stitch
@yujinius
@לוטם
@THE BEAR

יש לי 7 שבועות להגיע למקסימום שאני יכול.
מה דעתכם הדרך הכי יעילה ומופחתת סיכונים לפציעה?

בבנץ אולי להעלות נפח ולהתחיל ממשקלים קלים עד שבהדרגה אגיע ל 3x3 ?
בסקוואט להישאר עם 3x3 פעם בשבוע ואולי עוד פעם סקוואט התאוששות של 60% מהמשקל גם ל 3x3 ?

אשמח לרעיונות.🙃

קרא את שאר עדכון הלוג...

תשמע קודם כל בחודשים האחרונים היו לי כמה פעמים שהתחילו כאבים במקומות שונים, מה שעזר זה שבוע קל או מנוחה (לפעמים אצלי זה היה אפילו פחות משבוע), מציע לך לנסות. לגבי הברך לא יודע אם זה יעזור כי זה משהו שאתה סוחב כבר כמה זמן, אבל מה שיש לך בבנץ' יכול לעבור לדעתי.

תרגיש טוב והחלמה מהירה
עד התחרות אתה כמו בן 18

אני מסכים עם מה שנאמר, קודם כל אני ירגיע אותך, כאבים בגיד המחבר בין הפטלה לטיביה זה דבר נפוץ כשיש עומס יתר על הארבע ראשי, זה לא מאוד קריטי, כמה ימי מנוחה וזה עובר בד"כ.
זה שלא הצלחת 110 בבנצ' לא אומר כלום, יכול להיות יום כזה, ויכול להיות שהבאת יותר מידי נפח לבנצ' בתקופה האחרונה, וחסרה התאוששות

בכל אופן, שבוע מנוחה עם משקלים קלים יכול להביא הרבה תועלת.

אני מסכים עם מה שנאמר, קודם כל אני ירגיע אותך, כאבים בגיד המחבר בין הפטלה לטיביה זה דבר נפוץ כשיש עומס יתר על הארבע ראשי, זה לא מאוד קריטי, כמה ימי מנוחה וזה עובר בד"כ.
אני שמח לשמוע, באמת הרגעת אותי 😃
הארבע ראשי שלי באמת עבר ממצב שינה למצב עבודה די בבום 😃

זה שלא הצלחת 110 בבנצ' לא אומר כלום, יכול להיות יום כזה, ויכול להיות שהבאת יותר מידי נפח לבנצ' בתקופה האחרונה, וחסרה התאוששות

בכל אופן, שבוע מנוחה עם משקלים קלים יכול להביא הרבה תועלת.
זה שאעשה, משקלים קלים בהכל.. ואוריד את הפלוס הקלורי ל 200 כדי לא להשמין סתם ומצד שני כן לספק לגוף עודף קלורי עבור ההתאוששות.

זה שאעשה, משקלים קלים בהכל.. ואוריד את הפלוס הקלורי ל 200 כדי לא להשמין סתם ומצד שני כן לספק לגוף עודף קלורי עבור ההתאוששות
בסוף אתה מתחרה עד 100 לא? אם כן עדיף להיות בפלוס קצת יותר גדול, לפעמים לוקח קצת יותר זמן התאאוששות ממה שנדמה לנו, אגב לאחר עומס יתר יכול להגיע "ריבאונד", ואז השיפור נהיה גדול.

בסוף אתה מתחרה עד 100 לא? אם כן עדיף להיות בפלוס קצת יותר גדול, לפעמים לוקח קצת יותר זמן התאאוששות ממה שנדמה לנו, אגב לאחר עומס יתר יכול להגיע "ריבאונד", ואז השיפור נהיה גדול.
תראה.. אני 91 בבוקר, ומאתמול התחלתי העמסת קריאטין.. אז יהיו עוד נוזלים.
אני לא חושב שאוכל גם אחרי ייבוש קליל להגיע למתחת ל 90.

לא מכווץאת הגב מספיק? בגילך המופלג הייתי יושב על זה 😛
😭

גם הזוקפים שלי היו תפוסים החל מהסט השני, אפילו שהמשקל היה קל.
ואחרי רבע שעה מהסיום של התרגיל הם התאוששו כאילו לא היו תפוסים.. זה כאילו הגוף שלי אומר לי - " משקולות כבדים, לא על חשבוננו חמוד "

זה מזכיר לי את התמונה הבאה :

5b02effe2eb7c9e786db5f4c8830f545.jpg

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית