הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מגיע לך, תותח!

רק אני באמת לא מבין מתי אוכלים המבורגר, @yujinius אמרנו אחרי התחרות, בסוף כולכם פרשתם, קיצר מתי שוחטים איזה פרה?
תבוא לחיפה ב 28.4, יש תחרות, אחריה אפשר וצריך לעשות משהו כזה. מתוך כבוד לחבר שנפל לחיטוב אתה מוזמן לדבר על אוכל משמין אצלי בלוג ולא כאן 😃

יש מיט בר יחסית קרוב (בשדרות ח"ן). בהליכה זה בערך רבע שעה-עשרים דקות, באוטו כמובן פחות.
אף פעם לא אכלתי בסניף הזה, אבל הייתי הרבה פעמים בסניף שלהם בהרצליה ושם ההמבורגר (טלה) בין ההמבורגרים היותר טובים שאכלתי בחיים. ממליץ בחום (בהנחה שזה אותו המבורגר כמובן).

יש מיט בר יחסית קרוב (בשדרות ח"ן). בהליכה זה בערך רבע שעה-עשרים דקות, באוטו כמובן פחות.
אף פעם לא אכלתי בסניף הזה, אבל הייתי הרבה פעמים בסניף שלהם בהרצליה ושם ההמבורגר (טלה) בין ההמבורגרים היותר טובים שאכלתי בחיים. ממליץ בחום (בהנחה שזה אותו המבורגר כמובן).
תודה 😃

אכלתי במקום שנקרא "פרוזדור" עם האישה. פאקינג טעים בטרוף, לא יודע כמה זה קרוב ליד איפה שתהיה.
הם גם ממש זריזים, מה שהפתיע אותי, יש להם דברים אדירים. וגם המנות שלהם נקראות מצחיק.
ממליץ מכל הלבלב. זה ברחוב מנדלה מוכר ספרים 6,זה קרוב ליד איפה שתהיה?

אכלתי במקום שנקרא "פרוזדור" עם האישה. פאקינג טעים בטרוף, לא יודע כמה זה קרוב ליד איפה שתהיה.
הם גם ממש זריזים, מה שהפתיע אותי, יש להם דברים אדירים. וגם המנות שלהם נקראות מצחיק.
ממליץ מכל הלבלב. זה ברחוב מנדלה מוכר ספרים 6,זה קרוב ליד איפה שתהיה?
לא יודע, אני אסתכל בגוגל מאפס, תודה יושי:)

אין לי איזה מקום ייחודי אבל אהבתי את מוזס ברוטשילד
ואתה לא בסדר מורנסקי. למה אתה שואל?
א. אמרת המבורגר ולא תייגת אותי. אז נכון שאני מהכפר ולא באמת מכיר את העיר הגדולה אבל לפחות מתוך נימוס תזכיר אותי כשאתה מזכיר המבורגר.
ב. אני שולח את לוטם לדבר על אוכל משמין במקום אחר ואתה כאן שואל על המבורגרים?!

א. אמרת המבורגר ולא תייגת אותי. אז נכון שאני מהכפר ולא באמת מכיר את העיר הגדולה אבל לפחות מתוך נימוס תזכיר אותי כשאתה מזכיר המבורגר.
זה בגלל שאתה לא אוכל הרבה בת"א חח
מחילה יוגי.

מורן:
חברים בבקשה לדבר רק על אימונים לא רוצה ספאם בלוג
ALSO מורן:
חברים מסעדת המבורגרים מומלצת?

מורן:
חברים בבקשה לדבר רק על אימונים לא רוצה ספאם בלוג
ALSO מורן:
חברים מסעדת המבורגרים מומלצת?
אני אחליט מה ספאם ומה לא.
תן מקום טוב לאכול בו או forever hold your tongue.

אני עדיין בחיטוב..
חחחח מה זה עדיין?? מה זה אמור להגיד שאתה עור ועצמות עכשיו? 🤣

תבוא לחיפה ב 28.4, יש תחרות, אחריה אפשר וצריך לעשות משהו כזה. מתוך כבוד לחבר שנפל לחיטוב אתה מוזמן לדבר על אוכל משמין אצלי בלוג ולא כאן 😃
אני כנראה אבוא עם מתאמנת שלי באפריל אבל לא אתחרה, יש לה משקלים יפים והיא רוצה להתחרות, אני די בטוח שהיא לא תגיד לא להמבורגר 😋🍴

יש סניף של הויטרינה ליד רוטשילד פינת נחלת בנימין (תמשיך טיפה על נחלת בנימין דרומה).

תודה חברים,
ההמבורגר כבר בתהליכי עיכול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית