נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #5,201
חודשיים פלוס מינוס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בטח זה נורא, אני לא רוצה לחשוב על זה שעוד 6 שבועות אני צריך להתחיל חיטוב, הסוף לצ'יטים ספונטנייםחודשיים פלוס מינוס
אל תשווה אפילו את החיטוב שלך לשלי..בטח זה נורא, אני לא רוצה לחשוב על זה שעוד 6 שבועות אני צריך להתחיל חיטוב, הסוף לצ'יטים ספונטניים
לא משווה, זה עוד חיטוב מהתחרות של אפריל לא? והפסקה ארוכה ממש באמצעאל תשווה אפילו את החיטוב שלך לשלי..
5 וחצי חודשים אחרי התחרות עם הפסקה של שלושה וחצי חודשים ועכשיו כבר 3 חודשים בחיטוב.לא משווה, זה עוד חיטוב מהתחרות של אפריל לא? והפסקה ארוכה ממש באמצע
זה נשמע נורא, ולחשוב שחיטוב קודם התבכיינתי על 9 שבועות של גירעון 500, קצת יצאתי מפרופורציות5 וחצי חודשים אחרי התחרות עם הפסקה של שלושה וחצי חודשים ועכשיו כבר 3 חודשים בחיטוב.
סהכ בכולל ייצא לי כמעט שנה של חיטוב
חח כן.. לא לקחת בחשבון מה שאחרים עוברים.זה נשמע נורא, ולחשוב שחיטוב קודם התבכיינתי על 9 שבועות של גירעון 500, קצת יצאתי מפרופורציות
החיטוב הבא שלי יהיה ארוך כנראה, השאיפה לרדת לפחות 13-15 קילו אבל אני לוקח בחשבון את השמירה על המשקלים אם אני ארד בסביבות ה10-11 ואראה שהסקוואט והדדליפט מתחילים להפגע אני חותך באותו רגעחח כן.. לא לקחת בחשבון מה שאחרים עוברים.
אבל אצלי זה לרדת 20 קג, קצת שונה.
Shame.אם אני ארד בסביבות ה10-11 ואראה שהסקוואט והדדליפט מתחילים להפגע אני חותך באותו רגע
C2W1
TM=150
deadlift - 97.5x5, 115x5, 125x5
JOKER sets - 132.5x2, 140x1
BBB RDL - 75kg - 2x10
dumbbell row - 25kg - 4x10
אימון לא טוב, הייתי תחת השפעה של אדרל וזה עשה אותי אדיש כמעט להכל.
וגם הגעתי למסקנה שזה המכון הכי גרוע לדדלפט בו, אני אמשיך עם מתכונת רגילה בלי ג'וקרים עד שאגיע לבוקס נורמלי.
לא חושב שיש מקום יותר גרוע לדדלפט בו מבגלי גיל
חח תתפלא לא היית בקאנטרי באתאלא חושב שיש מקום יותר גרוע לדדלפט בו מבגלי גיל
מחייבים אתכם לשים הגבהה לא הגיונית למוט (שכל שנייה נופל) כדי שחס וחלילה לא תישבר הרצפה?חח תתפלא לא היית בקאנטרי באתא
יש הגבהה והמוט מתגלגל כל שניהמחייבים אתכם לשים הגבהה לא הגיונית למוט (שכל שנייה נופל) כדי שחס וחלילה לא תישבר הרצפה?
אצלי במכון מתגלגל עם הגבהה ובמיוחד בלי הגבהה כי בכמעט כל חצי מטר יש סדק וחורים ברצפה.
תעשו דדליפט בקומה שנייה עם רצפה עקומה כשלמטה יש פילאטיס 24/7 ומעירים לך על רעש של 60 קילו דדליפטיש הגבהה והמוט מתגלגל כל שניה
C2W1
TM=65
press - 42.5x5, 50x5, 55x9
JOKER sets - 57.5x5, 60x4, 62.5x2
FSL set - 42.5x10
BBB bench - 50kg - 5x10
pull ups - 8,5,5
lateral raise - 5kg db - 4x10
חגורה פח אשפה, וגם חור אחד גדול מידיי לא עזר לי יותר מידיי היום.
עד מתי אנשים שעושים פרס בכלוב עם רגל אחת קדימה ו 30 קג על המוט.
ודומס עצבני ברגליים מהדדליפט האחרון מנע ממני כל עבודה שהיא על הרגליים.
3 וחצי חודשים בחיטוב.
מ.ג 82 בול אחרי העמסה.