הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
יש איזה ליצן אחד שמסתובב כל הזמן ומסביר לאנשים איך להתאמן שזה מבחינתי כבר הקש ששבר את גב הגמל.
החל מלעשות סקוואט עם פוסי פד אחרת המוט מחליק ועד להתאמן על כל שריר פעם בשבוע עד שקוראים אותו ולשתות אחכ bcaa.

תמיד קופץ עם דלגית באמצע המכון

יש איזה ליצן אחד שמסתובב כל הזמן ומסביר לאנשים איך להתאמן שזה מבחינתי כבר הקש ששבר את גב הגמל.
החל מלעשות סקוואט עם פוסי פד אחרת המוט מחליק ועד להתאמן על כל שריר פעם בשבוע עד שקוראים אותו ולשתות אח"כ bcaa.

נשמע מסוג האנשים שצריך להיכנס איתם פעם אחת ולתמיד לדיון ולתת לו בראש בכל נושא ופשוט להוכיח לו שאין לו מושג.

נשמע מסוג האנשים שצריך להיכנס איתם פעם אחת ולתמיד לדיון ולתת לו בראש בכל נושא ופשוט להוכיח לו שאין לו מושג.
לא חושב שיש טעם כי רוב הסיכויים שאת רוב הדברים הוא שמע מ"יוסי יד 50" ואם אין לך יד 50 אז אתה לא מבין כלום

החל מלעשות סקוואט עם פוסי פד אחרת המוט מחליק ועד להתאמן על כל שריר פעם בשבוע עד שקוראים אותו ולשתות אחכ bcaa.

הוא גבוה כזה במקרה?

תאמין לי אנשים הזויים. הם אנשים שמאמינים לרוב למדריכים בחדר כושר. אני מאחל שיגיע פעם אחת מדריך שיש לו ידע ב-PL ושיטות אימונים אחרות משאר המדריכים שיאיר לאנשים קצת את העיניים כדי שלא יישארו במעגל הבורות הזה.
התחלתי עכשיו SS. נראה לי כשהמשקלים יהיו כבדים יותר יחסית (לפחות לאוכלוסיה המשכילה בחדר הכושר המיוחד הזה) אני אתחיל להדפיס עלונים על מה שאני עושה ולמה זה טוב לכל מי שיתהה. 😣

פעם שאלת אותי לגבי וסילי אם הוא מבין משהו כשקראו לו כמה בחדר כושר כשדיברת איתם. שמעתי לפני תקופה כשהוא דיבר עם מישהו שהוא אומר לאנשים כל הזמן 'כן' ומסכים אתם שלא יטרידו אותו...העברית שלו גם ככה לא בשביל להסביר בדברים האלה חח

דרך אגב, אמרת שאתה עוזב בקרוב את חדר הכושר הזה או שאתה בסוף נשאר עד שיסתיים המנוי ותחדש בחד"כ אחר?

@HyperLior אל תנסה לשנות את האנשים. רוב המתאמנים מרוצים ממה שהם עושים ובאופן כללי עצלנים מדי בשביל ללמוד או להתאמץ.
עבור רוב המתאמנים תחום הכושר הוא קודם כל מבוסס אסטטיקה ולא יכולות פיזיות. ולכן יעדיפו לעשות 4*15 חזרות בלחיצת חזה, כבלים, חזה תחתון עם 40 קילו ולהרגיש "פאמפ" מאשר 5*3 עם 80 קילו.
עצה לחיים, תתעסק בעניינים שלך

הוא גבוה כזה במקרה?

תאמין לי אנשים הזויים. הם אנשים שמאמינים לרוב למדריכים בחדר כושר. אני מאחל שיגיע פעם אחת מדריך שיש לו ידע ב-PL ושיטות אימונים אחרות משאר המדריכים שיאיר לאנשים קצת את העיניים כדי שלא יישארו במעגל הבורות הזה.
התחלתי עכשיו SS. נראה לי כשהמשקלים יהיו כבדים יותר יחסית (לפחות לאוכלוסיה המשכילה בחדר הכושר המיוחד הזה) אני אתחיל להדפיס עלונים על מה שאני עושה ולמה זה טוב לכל מי שיתהה. 😣

פעם שאלת אותי לגבי וסילי אם הוא מבין משהו כשקראו לו כמה בחדר כושר כשדיברת איתם. שמעתי לפני תקופה כשהוא דיבר עם מישהו שהוא אומר לאנשים כל הזמן 'כן' ומסכים אתם שלא יטרידו אותו...העברית שלו גם ככה לא בשביל להסביר בדברים האלה חח

דרך אגב, אמרת שאתה עוזב בקרוב את חדר הכושר הזה או שאתה בסוף נשאר עד שיסתיים המנוי ותחדש בחד"כ אחר?

למה הם בדיוק הזויים ? כי הם יותר בקטע של BB ? כי הם כנראה נראים יותר טוב ממך? כי הם חושבים אחרת ממך?

מי אתה ומה עשית בחיים?

תרד תרד מהעץ בזמן שאתה אוכל את העוגיית אוריאו שלך ועולה לאחוז שומן של נפוליאון

@מנחם בגין
הדבר ההזוי / טפשי זה כמעט תמיד ריבוי תרגילים ונפח במקום שלא צריך.
גם הצד השני של עודף קלורי מטורף בשביל סקווט 40 קילו טפשי באותו מידה

הוא גבוה כזה במקרה?
לא, די נמוך. כל הזמן עם ציוד מיותר עליו כמו חגורת גב עבה, רצועות שורש כף יד רכות וכל מיני שטויות כאלה.

לא מחכה שיסתיים המנוי, אם יתאים במקום אחר אז עושה מנוי ומתחיל ללכת לשם

למה הם בדיוק הזויים ? כי הם יותר בקטע של BB ? כי הם כנראה נראים יותר טוב ממך? כי הם חושבים אחרת ממך?
אתה צריך לראות את האנשים במכון הזה, הכוונה הייתה שהם הזויים בגלל כל השטויות שהם מדברים.
כשאתה שומע ממישהו שהוא ממליץ על BCA פצצה שעושה את העבודה, קשה לקחת ברצינות אותם.
דווקא לא חסרים אנשים שמתאמנים בשביל האסתטיקה והם או שלא מדברים שטויות ומתעסקים בעניינים שלהם, או שלפחות מבינים דבר או שתיים.
אבל מי שמדבר כל הזמן בקול רם כדי להראות שהוא יודע ושכולם צריכים להקשיב לו..

מה שאני מנסה לומר, שלרוב האנשים אימון בחדר כושר זה תחביב שרובם גם לא מתמידים.
כולם מסתמכים על אגדות אורבניות ולכל אחד חשיבה שונה, דרכים שונות, אמצעים שונים ומטרות שונות.
אני כבר שנים מתאמן וככל שאני מתבגר יותר חשוב לי הבריאות, התזונה, המראה האסתטי ואחוז שומן נמוך.
ולפני כמה שנים מה שעניין אותי זה רק להרים כמה שיותר ולגדול כמה שיותר ולא בחלתי באמצעים.

קחו לדוגמא את אביב עומר, הסברים של שנת 1993, שם חגורת גם כאילו זה אקססוריז, באמת מצחיק לשמוע את הסרטונים שלו.
אבל עדיין הוא נראה יותר טוב מכולנו

מה שאני מנסה לומר, שלרוב האנשים אימון בחדר כושר זה תחביב שרובם גם לא מתמידים.
כולם מסתמכים על אגדות אורבניות ולכל אחד חשיבה שונה, דרכים שונות, אמצעים שונים ומטרות שונות.
אני כבר שנים מתאמן וככל שאני מתבגר יותר חשוב לי הבריאות, התזונה, המראה האסתטי ואחוז שומן נמוך.
ולפני כמה שנים מה שעניין אותי זה רק להרים כמה שיותר ולגדול כמה שיותר ולא בחלתי באמצעים.

קחו לדוגמא את אביב עומר, הסברים של שנת 1993, שם חגורת גם כאילו זה אקססוריז, באמת מצחיק לשמוע את הסרטונים שלו.
אבל עדיין הוא נראה יותר טוב מכולנו
אני האחרון שיתמוך בדעה של SS ופלוס קלורי של 1000, באמת.
אבל אני חושב שהדבר הכי חשוב בחדר כושר, זה לא לבלבל את השכל לכל בנאדם שעובר מולך בדברים שאתה לא יודע בודאות או לא יודע להוכיח.

גם אני ד"א יותר בכיוון של אחוז שומן נמוך, כוח סביר, ובעיקר אסתטיקה.
זה לא משהו גס להצהיר עליו.
גם מי שרוצה להשמין ולצבור כוח, שיהיה לו לבריאות.
רק בלי הטפות

אני האחרון שיתמוך בדעה של SS ופלוס קלורי של 1000, באמת.
אבל אני חושב שהדבר הכי חשוב בחדר כושר, זה לא לבלבל את השכל לכל בנאדם שעובר מולך בדברים שאתה לא יודע בודאות או לא יודע להוכיח.

גם אני ד"א יותר בכיוון של אחוז שומן נמוך, כוח סביר, ובעיקר אסתטיקה.
זה לא משהו גס להצהיר עליו.
גם מי שרוצה להשמין ולצבור כוח, שיהיה לו לבריאות.
רק בלי הטפות

הכי טוב זה לשים אוזניות, לשמוע שירים ולדפוק אימון
ככה גם אף אחד לא ניגש אליך ולא שומעים שטויות

לא, די נמוך. כל הזמן עם ציוד מיותר עליו כמו חגורת גב עבה, רצועות שורש כף יד רכות וכל מיני שטויות כאלה.
יש מצב אני יודע מי זה אבל לא זוכר ששמעתי שהוא נותן המלצות לאחרים..

@HyperLior אל תנסה לשנות את האנשים. רוב המתאמנים מרוצים ממה שהם עושים ובאופן כללי עצלנים מדי בשביל ללמוד או להתאמץ.
עבור רוב המתאמנים תחום הכושר הוא קודם כל מבוסס אסטטיקה ולא יכולות פיזיות. ולכן יעדיפו לעשות 4*15 חזרות בלחיצת חזה, כבלים, חזה תחתון עם 40 קילו ולהרגיש "פאמפ" מאשר 5*3 עם 80 קילו.
עצה לחיים, תתעסק בעניינים שלך

מי אתה ומה עשית בחיים?

תרד תרד מהעץ בזמן שאתה אוכל את העוגיית אוריאו שלך ועולה לאחוז שומן של נפוליאון

אני לא איזה מר עולם, שלא תבינו לא נכון. אני לא גאון בחד"כ ואני לא איזה חיה רעה שכולם תופסים ממנה. כתבתי את התגובה שלי בצורה די רצינית, אבל הייתי גם לא פחות ציני בתגובה אם לא הבנתם...
תתפלאו, לא הטפתי לאף אחד על שיטת האימונים שלו אלא אם כן הוא חבר שלי שמתאמן אתי ואני רואה כמה שזה מיותר להקדיש מלא תרגילים ליד קדמית או להתאמן כל יום בשבוע בנוסף לאימון כדורגל כשהגוף צריך להתאושש. אולי המילה הזויים לא הייתה במקום... אני גם לא רוצה לומר בורים בתחום אבל כשעשיתי SS, הייתי בא לאימון והייתי צריך לשמוע כל פעם מחדש ממתאמן אחר למה אני כזה קטן מרים משקל כזה כבד (לצורך העניין, הייתי 64 ק"ג. הרמתי 105 בסקוואט או מעל 100 דדליפט או בנץ' 80 ק"ג) ושהגב יפגע וכל מיני השקפות שלהם שאני כבר את שיעורי הבית שלי עשיתי עליהן וזה הרגיז כל פעם מחדש, ואני לא בא להתנשא כי לפני שהתחלתי SS אני ישבתי וקראתי מאמרים. ראיתי באינטרנט וביוטיוב טכניקות. באותה תקופה היה גם מאמן בחד"כ שהוא היה מתעסק בפאורליפטינג בעבר (הוא עבר לפיטנס ולא השמיע ציוץ על העבר שלו לשאר המתאמנים) ועבד אתי על אותן הטכניקות. לפעמים אני מסביר אם הם עקשנים, לפעמים לא. פעם אחת מישהו קינא שאני עושה משקל גבוה ממנו בבנץ' אז הוא התחיל להטיף לי שזה פוגע בגובה. אבל מי אני, ילד בן 17 שהם ירצו להקשיב לו?
ובקשר לתגובה האחרונה שלך בגין, אוזניות היו בגדר חובה אצלי אבל כמובן היו כאלה שהסתכלו עליי עובד ועשו פרצופים כאילו אוי אוי אוי.

ושוב, שלא תבינו לא נכון. אני לא מטיף לאף אחד ואני מעל הכל לא מתעסק בעניינים של אף אחד. שכל אחד יעשה את מה שנכון לו ומה שהוא מאמין בו. התגובה הייתה בכוונה להיות יותר צינית מאשר רצינית כשהרבה מכאן מודעים לכל הנושא הזה שפתחנו פה על המילה "הזויים".

בכל מקרה עדיף שלא נמשיך את הדיון הזה בלוג אז ניסיתי לענות לכם על התשובות כמה שיותר טוב.

כשעשיתי SS, הייתי בא לאימון והייתי צריך לשמוע כל פעם מחדש ממתאמן אחר למה אני כזה קטן מרים משקל כזה כבד (לצורך העניין, הייתי 64 ק"ג. הרמתי 105 בסקוואט או מעל 100 דדליפט או בנץ' 80 ק"ג) ושהגב יפגע וכל מיני השקפות שלהם שאני כבר את שיעורי הבית שלי עשיתי עליהן וזה הרגיז כל פעם מחדש
תשחרר, אני בן 15 ואומרים לי את אותם הדברים, קשת בגב בבנץ תהרוס את הגב ותעביר את העומס לגב התחתון, לואו באר עם שבירת מקביל מעמיס על הגב והברכיים, מדדליפט אני אפרוץ דיסקים וכו'
הפסקתי להתווכח איתם אחרי שאחד המאמנים אמר לי שבבנץ הזווית במרפקים צריכה להיות 90 מעלות, אני פשוט עונה בסדר תודה וממשיך בשלי או שאני תוקע אוזניות עמוק באוזניים

תשחרר, אני בן 15 ואומרים לי את אותם הדברים, קשת בגב בבנץ תהרוס את הגב ותעביר את העומס לגב התחתון, לואו באר עם שבירת מקביל מעמיס על הגב והברכיים, מדדליפט אני אפרוץ דיסקים וכו'
הפסקתי להתווכח איתם אחרי שאחד המאמנים אמר לי שבבנץ הזווית במרפקים צריכה להיות 90 מעלות, אני פשוט עונה בסדר תודה וממשיך בשלי או שאני תוקע אוזניות עמוק באוזניים
אצלי זה לא יותר טוב אבל זה לא מגיע ממאמנים כי ברוך השם יש בהולמס מודעות לליפטינג, זה מגיע ממתאמנים שרואים אותי נח 7 דקות בדדליפט עם פי 2-3 ממשקל עבודה שהם עושים בטאצ' אנד גו עם המוט קילומטר מהגוף וחייבים לחפור שהמגנזיום יעשה לי בעיות נשימה, שב200 קילו אני אהיה נכה בגיל 30 וכל ההנפצות הרגילות, פשוט מתעלמים מהם

למה אמור להיות לאנשים פה איכפת ממה שאנשים אחרים עושים/אומרים? תתעסקו באימון שלכם. ליפטינג זאת לא הדרך היחידה להרים במכון.
האנשים היחידים שבאמת אין להם זכות להגיב אלה שחיפים שמעירים לך על טכניקה. אבל אם מגיע אליי בילדר שנראה טוב אסטטית (ושהוא גם טיבעי) ונותן לי טיפ, למה לא להקשיב?

למה אמור להיות לאנשים פה איכפת ממה שאנשים אחרים עושים/אומרים? תתעסקו באימון שלכם. ליפטינג זאת לא הדרך היחידה להרים במכון.
האנשים היחידים שבאמת אין להם זכות להגיב אלה שחיפים שמעירים לך על טכניקה. אבל אם מגיע אליי בילדר שנראה טוב אסטטית (ושהוא גם טיבעי) ונותן לי טיפ, למה לא להקשיב?
כי ברוב המקרים זה לא בילדר טבעי או שזה שחיף ליצן שאתמול המאמנת הדפיסה לו abc אז הוא חושב שהוא מבין גדול או שזה יוסי יד 50 שאין מכונה במכון שהוא לא עבר בה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית