הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
כל הכבוד! לא רק משקלים עולים, גם נראה (לפחות בסרטונים) יותר חטוב עם הרבה פחות נוזלים.
הערה קטנטונת: בפרס תנסה להכניס ראש קדימה ממש טיפה לפני כן, ולעשות שראגס חזק - זה יכניס את הטרפזים לתמונה יותר מוקדם, ויתן לך אפילו יותר כוח, כך שגם בשבוע הבא נוכל למנטן PR חדש 😃

כל הכבוד! לא רק משקלים עולים, גם נראה (לפחות בסרטונים) יותר חטוב עם הרבה פחות נוזלים.
הערה קטנטונת: בפרס תנסה להכניס ראש קדימה ממש טיפה לפני כן, ולעשות שראגס חזק - זה יכניס את הטרפזים לתמונה יותר מוקדם, ויתן לך אפילו יותר כוח, כך שגם בשבוע הבא נוכל למנטן PR חדש 😃
תודה אחי, שמח לשמוע!

בפרס כל כך הרבה טעויות יש לי.. גוף לא מכווץ, ירכיים לא משתתפות בתנועת הזזת הטורסו בלחיצה ואין מספיק שראגס למעלה כמו שאמרת.
אבל אני מניח שזה בגלל ההתרגשות מה PR
מה גם שבחזרה בשלישית נראה לי, המוט לא ירד אל החזה ופשוט פספסתי אותו.. ירד נמוך מידיי אם תשים לב - מה שקצת גרם לי לאבד ריכוז וכוח.
אבל בהחלט הופתעתי מהתוצאות.

שבוע הבא, הולך על 60 ואתקן את הטעויות.😇

1. טיפ חשוב: סיימת מסה, אתה מנסה לקצץ במשקל, אז תוריד את החסה הזאת מהראש, יש שם לפחות קילו.
2. בדיחה: הבחור מאחורה בדדליפט מסתכל עלייך ומסמס לחברים השחיפים שלו "עחי יש פה מישהו שעושה דדליפט ודופק את הגב"

לגבי הדדליפט, לא משהו שיגרום לך להתעכב ולבזבז אימון. אתה עומד נורא קרוב למוט וזה מקשה עלייך לכופף את הברכיים ואת הקרסול(plantar flexion). לדעתי זו הסיבה שקשה לך להוריד את התחת לפני המשיכה. תנסה באימון הבא לעמוד 1-2 ס"מ רחוק יותר, תראה אם זה עובד.

1. טיפ חשוב: סיימת מסה, אתה מנסה לקצץ במשקל, אז תוריד את החסה הזאת מהראש, יש שם לפחות קילו.
חחח אסתפר כשאגיע לאחוז שומן נמוך יותר.. בינתיים אין לי כח לזה או זמן לזה.

לגבי הדדליפט, לא משהו שיגרום לך להתעכב ולבזבז אימון. אתה עומד נורא קרוב למוט וזה מקשה עלייך לכופף את הברכיים ואת הקרסול(plantar flexion). לדעתי זו הסיבה שקשה לך להוריד את התחת לפני המשיכה. תנסה באימון הבא לעמוד 1-2 ס"מ רחוק יותר, תראה אם זה עובד.
סבבה, אנסה.
אכן הרגשתי שעמדתי קרוב מידיי.

הסברים למתקשים:81zq:
בזמן לחיצת המוט אל מעט הראש, יש משהו בדרך.. הראש 😃
יש צורך להטות את הגוף מעט על מנת לתת למוט לעבור בדרך למעלה.

במקום להזיז את הגב או את הצוואר ולהסתכן בפציעה, יש לעשות את התנועה עם הירכיים, הזזה שלהם קדימה במעט תטה את הגוף לאחור מספיק כדי לספק מקום למוט לעבור.

הסברים למתקשים:81zq:
כדי להוציא את הראש מהמסלול האנכי שהמוט צריך לעבור, מומלץ ליצור זווית של הישענות לאחור בעזרת "דחיפת" הירכיים קדימה, ולא בעזרת השענת הגו לאחור - מה שיוצר מנוף גדול יותר על שריר הכתף בניסיון להשאיר את המוט מעל מרכז כף הרגל.
וגם מה שראש חסה אמר...🤣🤣🤣🤣🤣

בזמן לחיצת המוט אל מעט הראש, יש משהו בדרך.. הראש 😃
יש צורך להטות את הגוף מעט על מנת לתת למוט לעבור בדרך למעלה.

במקום להזיז את הגב או את הצוואר ולהסתכן בפציעה, יש לעשות את התנועה עם הירכיים, הזזה שלהם קדימה במעט תטה את הגוף לאחור מספיק כדי לספק מקום למוט לעבור.
כדי להוציא את הראש מהמסלול האנכי שהמוט צריך לעבור, מומלץ ליצור זווית של הישענות לאחור בעזרת "דחיפת" הירכיים קדימה, ולא בעזרת השענת הגו לאחור - מה שיוצר מנוף גדול יותר על שריר הכתף בניסיון להשאיר את המוט מעל מרכז כף הרגל.
וגם מה שראש חסה אמר...🤣🤣🤣🤣🤣

עכשיו הבנתי!!
תודה ✌️

עכשיו הבנתי!!
תודה ✌️
קחי בחשבון שחלקנו בכלל לא מסכימים עם התיאוריה הזאת, ובעיניהם היא מובילה או לצ'יט או לזוית לא בריאה של הגב בדרך ללחיצה בשיפוע עליון. אבל ריפ תומך בזה וקטונתי, אז...

קחי בחשבון שחלקנו בכלל לא מסכימים עם התיאוריה הזאת, ובעיניהם היא מובילה או לצ'יט או לזוית לא בריאה של הגב בדרך ללחיצה בשיפוע עליון. אבל ריפ תומך בזה וקטונתי, אז...
מה ההשקפה שלך בנושא, מר תפר?

מה ההשקפה שלך בנושא, מר תפר?
בדיוק כמו הגירסה הקודמת של ריפ, שהתנועה צריכה לבוא מהצוואר והגב העליון. בלי שום תנועה של הירכיים, ועם השתדלות להחזיק את הגב התחתון ישר והדוק ככל האפשר.

בדיוק כמו הגירסה הקודמת של ריפ, שהתנועה צריכה לבוא מהצוואר והגב העליון. בלי שום תנועה של הירכיים, ועם השתדלות להחזיק את הגב התחתון ישר והדוק ככל האפשר.
האמתי שמרגיש טבעי יותר להזיז את הגב העליון מאשר את הירכיים

Moran W עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 16/04/15 - אימון C ו- PR !!

מ.ג - 80.8 (עדיין נוזלים)

Squat LB - 50x5, 66x5, 86x5, 97.5x3, 66x8 - סוף סוף PR בסקוואט! לצערי אין סרטון, אבל יש עדים מהפורום 😛
תכלס, הרגשתי שיש לי עוד לתת.
BP - 50x5, 66x5, 86x5, 97x3, 66x8 - פאקינג PR!!!! היה בי ספק רב, והחזרה השלישית עלתה מכוער, אבל עלתה!
BOR - 36x5, 50x5, 60x5, 67.5x3 - הכל עלה בסדר גמור. תרגיל קקי.

התעוררתי היום ב 7 והלכתי להתאמן ברבע ל7 כך שהיה די ברור שאהיה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזה ענק! מרחק יריקה משתי פלטות! אני חייב לך מוניטין, לא מאפשר לי כרגע.

כל הכבוד!!! 2 PRים באימון אחד ועוד בחיטוב:161bd:👏👏

חיכיתי לעדכון הזה! כל הכבוד מורן אתה ממשיך להפציץ במשקלים ובהתקדמות. 2 פלטות כבר בכיס שלך, אחלה בנצ׳מארק לשים בחיטוב. מעכשיו תסתכל קדימה לפלטה השלישית בסקוואט והדד 😃

כמו שידוע לך אין לי מוניטינים במלאי, תקבל מחר 🤩

איזה פלטה שלישית חברים.. כל PR מגיע בחסד עליון 😆
בדד התרגיל היחידי שאני אופטימי בו.

תודה רבה לכולם על התמיכה!
מבטיח סרטונים להבא.🤭

איך אתה מצליח להתקדם ככה בחיטוב זה מטורף

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית