הפאוורקלין/סנאץ׳ (אם אתה בכלל עושה סנאץ׳?) יותר מעניינים...אצלם את הכל, תן לעבור את השבועיים הראשונים קודם 😛
סקוואט אצלם באימון העצימות הבא, גם דדליפט אצלם..למרות שפחות מעניין, אבל כדי להראות את הסומו החדש שלי. (נשמע כמו רכב, לא?)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפאוורקלין/סנאץ׳ (אם אתה בכלל עושה סנאץ׳?) יותר מעניינים...אצלם את הכל, תן לעבור את השבועיים הראשונים קודם 😛
סקוואט אצלם באימון העצימות הבא, גם דדליפט אצלם..למרות שפחות מעניין, אבל כדי להראות את הסומו החדש שלי. (נשמע כמו רכב, לא?)
להישאר מכווץ בתחתיתהפאוז סקאווט זה יעיל לבילדינג או ליפטינג ? מה המטרה שלו ?
לא עושה PC ולא סנאץ'.הפאוורקלין/סנאץ׳ (אם אתה בכלל עושה סנאץ׳?) יותר מעניינים...
עדיין מעוניין בסרטון..לא עושה PC ולא סנאץ'.
אני עושה מאסל קלין.
מה זה?אני עושה מאסל קלין.
מה זה?
איך זה תרגיל של פאוורליפטינג?התרגילים של פאוורליפטינג זה דבר מגניב לאללה 😃
איך זה תרגיל של פאוורליפטינג?
זה יותר מובן ליתרגילי עזר של וויטליפטינג .
זה יותר מובן לי
אחלה תיקון אוטומטי אם הוא מתקן לך מילים ל"פאוורליפטינג"בליאד,הייתי בטוח שכתבתי ווייטליפטינג ... משהו התפקשש לי עם התיקון אוטומטי 😭 .
שבוע 2
BP - 80kg - 6x2 - ניסיתי את הרצועות האלסטיות @NonCivilized ואומנם כאב פחות קצת, אבל הכאב עדיין הורגש. במשקל כזה לא הייתה לי בעיה ללחוץ, אבל במשקלים כבדים יותר אני מתחיל לחשוב פעמיים.
Incline BP - 70/60/50 - 3x3 with 2 drop sets - לא זוכר כמה חזרות כבר, כמעט ולא כאב לי בשיפוע חיובי.
Push Press - 50kg - 5x5 or 6x5 - לא זוכר אם עשיתי סט אקסטרה. ללא חגורה.
BOR - 50x12, 50x12, 50x9, 40x12
Hammer curls - 9x10, 10x10, 11.25x10
Front...
פטישים.אתה חייב במקביל להוריד את העומס.
Hammer curls?
מ1זר...פטישים.
שמע, אף תרגיל לא מכאיב לי או גורם להרגשה מוזרה באיזור.
גם הקרלז
לגמרי.מ1זר...
אגב איך הצלחת להתאמן עם הרצועות?מ1זר...
אני האחרון שלא ישתמש בלג דרייב 😃תשתמש בלג דרייב, זה גם הרגל טוב וגם יפחית לך עומס בתחתית.
אז זהו, שבאוברהד פרס אין לי כאבים. גם לא בפוש פרס.והיה קשה להגיע לתחתית כי זה היה על המרפק, אבל העברתי את זה לגמרי על החלק העליון של האמה.