הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss התאוששות

Barca dp

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
שלום
אני בss כבר 3 חודשים ובשבועיים
האחרונים אני מרגיש עומס בסקוואט
ובדדליפט אני לא מצליח להתקדם
ואני רוצה לעשות אימון התאוששות
באימון השני ראיתי שיש כזה דבר
אבל אני לא הבנתי אם צריך להישאר
על אותו משקל או להוריד יותר מישהו יכול להסביר לי את זה ?
תודה

כשאתה מכניס אימון התאוששות, באימון של אמצע השבוע אתה אמור לעשות סקוואט עם פחות משקל, אאל"ט 80% מהאימון האחרון.
אבל אני מצטרף לשאלות של THE BEAR, יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק או לא ישן מספיק?

• פותח/ת השרשור
גיל 19 1.78 81.5
בנץ 77.5
דדליפט 140
סק115
פרס55
פנדלי רואו-70
מקבילים15
כפיפות מרפקים 40
אני ישן מינימום 6 שעות
אין לי תפריט אני במסה מלוכלכת אני בודק שאני עולה במשקל כל הזמן בין 2-4 קילו בחודש

היית אומר שאפשר עוד להתקדם גם בלי סקוואט התאוששות, אבל אם אתה אוכל מספיק וכו' (אגב חלבון מספיק אתה אוכל? בשר, ביצים, דגים, מוצרי חלב) אז זה כמו שכתבתי למעלה

תנקה קצת לדיאטה אל תאכל כל הזמן ג׳אנק
זה יפגע בך מבחינה בריאותית תשן 7-8 שעות
הייתי ממליץ לך ב120 סקוואט לשלב סקוואט קל

חבוב אני לא ליפטר משוגע כמו החבר'ה פה.... אבל אני יודע דבר אחד - אם אתה מדבר על אימון התאוששות או צורך בהתאוששות אז הדבר היחיד שאתה צריך באמת לעשות זה לנוח ולא להתאמן. קח כמה ימים ותתאוורר ותחזור לתת בראש.
את ה "יום הקל " מבצעים על פי תוכנית, בצורה הגיונית, ולא תמיד כשאתה מבצע אותו אתה בהכרח מרגיש שאתה צריך אותו. הרעיון פה הוא מניעה. אם כבר הגעת למצב כזה שאתה צריך התאוששות וזה לא היה מתוכנן כמו שצריך אז כנראה שפספסת את חלון ההזדמנות ל DE LOADING .

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לכולם
נראה לי שאני ימשיך עוד קצת בלי אימון התאוששות ויעשה תפריט מסודר (לא אכלתי גאנק ושטויות) יבדוק שאני אוכל מספיק חלבון והכל
על איזה פלוס קלורי הכי כדאי להיות בזמן ss לדעתכם?
ואיך כדאי לחלק את התפריט 25חלבון50פחמימות25שומן?
תודה

חבוב אני לא ליפטר משוגע כמו החבר'ה פה.... אבל אני יודע דבר אחד - אם אתה מדבר על אימון התאוששות או צורך בהתאוששות אז הדבר היחיד שאתה צריך באמת לעשות זה לנוח ולא להתאמן. קח כמה ימים ותתאוורר ותחזור לתת בראש.
את ה "יום הקל " מבצעים על פי תוכנית, בצורה הגיונית, ולא תמיד כשאתה מבצע אותו אתה בהכרח מרגיש שאתה צריך אותו. הרעיון פה הוא מניעה. אם כבר הגעת למצב כזה שאתה צריך התאוששות וזה לא היה מתוכנן כמו שצריך אז כנראה שפספסת את חלון ההזדמנות ל DE LOADING .
בשלב מסויים בSS מכניסים סקוואט קל באמצע השבוע.

בשלב מסויים בSS מכניסים סקוואט קל באמצע השבוע.

אני רואה כמה חבר'ה אצלי במכון שעושים את זה.... בתוכניות SS או משהו דומה לזה. האמת נראה לי הזוי. אני בדרך כלל מתאמן במוצש. עד יום רביעי אני הולך כמו ברווז ובשביל לקום מהאסלה אני צריך שתי חבר'ה שיעזרו לקום.
אין מצב שבנאדם יכול להתאושש מאימון אינטסיבי כל כך מהר. אני מפצל את אימוני הרגליים שלי אז נגיד מוצש עושה רגל קידמית ויום רביעי אחורית. אני פותח אימון רגל אחורית בפשיטות לרגל קידמית לפאמפ וקצת תרגילי מובילטי לסקוואט אבל ממש לא מעבר.
בכל אופן אלו תוכניות שהוכיחו את עצמם אז מי אני שיבוא ויגיד מה לעשות... רק חולק את המחשבה שלי מתוך כאב בארבע ראשי מהאימון לפני יום וחצי 😃

אני רואה כמה חבר'ה אצלי במכון שעושים את זה.... בתוכניות SS או משהו דומה לזה. האמת נראה לי הזוי. אני בדרך כלל מתאמן במוצש. עד יום רביעי אני הולך כמו ברווז ובשביל לקום מהאסלה אני צריך שתי חבר'ה שיעזרו לקום.
אין מצב שבנאדם יכול להתאושש מאימון אינטסיבי כל כך מהר. אני מפצל את אימוני הרגליים שלי אז נגיד מוצש עושה רגל קידמית ויום רביעי אחורית. אני פותח אימון רגל אחורית בפשיטות לרגל קידמית לפאמפ וקצת תרגילי מובילטי לסקוואט אבל ממש לא מעבר.
בכל אופן אלו תוכניות שהוכיחו את עצמם אז מי אני שיבוא ויגיד מה לעשות... רק חולק את המחשבה שלי מתוך כאב בארבע ראשי מהאימון לפני יום וחצי 😃
כשיש לך סקוואט כבד פעמיים בשבוע כדאי לעשות אימון קל כדי להזרים דם ולעזור להתאוששות, לא הזוי בכלל.

כשיש לך סקוואט כבד פעמיים בשבוע כדאי לעשות אימון קל כדי להזרים דם ולעזור להתאוששות, לא הזוי בכלל.

יש מצב שאתה מגדיר מזה אימון קל ? מה טווח החזרות והסטים שאליו אתה מכוון, ואיזה תרגילים.... תודה

יש מצב שאתה מגדיר מזה אימון קל ? מה טווח החזרות והסטים שאליו אתה מכוון, ואיזה תרגילים.... תודה
דוגמה מאימון שלי:

אימון נפח
סקוואט 5x5
בנץ - 5x5
דדליפט BBB

יום מנוחה ויום אחרי אימון קל שנראה כך: חמישה דאבלים לשלושת התרגילים הללו, אפילו לא עובד באחוזים. פשוט שם משקל מאוד קל.

או איך שהייתי עושה בסס:
לדוגמא ביום ראשון היה סקוואט של 130 אז ביום שלישי היה סקוואט קל עם 75 אחוז מהמשקל של ראשון לשני חמישיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית