- פותח/ת השרשור
ברור לי, ועל אף שאני משתמש בכל הגוף ומכווץ את כולו עדיין יש מעין חוסר יציבות.הטכניקה שלך אז לא טובה.
לג דרייב יספק יציבות טובה, הגוף כולו חייב להיות מכווץ בתרגיל הלחיצה.
כל הגוף עובד, אתה חייב לזכור את זה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור לי, ועל אף שאני משתמש בכל הגוף ומכווץ את כולו עדיין יש מעין חוסר יציבות.הטכניקה שלך אז לא טובה.
לג דרייב יספק יציבות טובה, הגוף כולו חייב להיות מכווץ בתרגיל הלחיצה.
כל הגוף עובד, אתה חייב לזכור את זה
תעלה סרטון ונוכל לעזור לך יותר.ברור לי, ועל אף שאני משתמש בכל הגוף ומכווץ את כולו עדיין יש מעין חוסר יציבות.
מכניס אוויר ומכווץ בטן, עושה חזרה, מסיים, מוציא את האוויר, מכניס שוב, מכווץ בטן ועושה חזרה.תעלה סרטון ונוכל לעזור לך יותר.
איך הנשימה שלך?
אתה לוקח אוויר לפני הירידה ושומר אותו בבטן? עם בטן מכווצת? (לא קל לכווץ את הבטן בבנץ' אני יודע)
שיחרור האוויר בזמן העלייה בצורה מהירה יכולה לגרום לחוסר יציבות.
עוד משהו שיכול לגרום לך לאבד יציבות, אם תסתכל על המוט בזמן שהוא עולה מכיוון מדובר באובייקט נע.
ממליץ לך להתמקד בנקודה כלשהי בתקרה ולא לזוז ממנה, להתמקד אפילו על הנקודה שאליה אתה שואף להביא את המוט.
שוב, כואב לי, כרגיל, זה מעיק...
Anyway, היה אימון היום!
סקוואט - 3X5X87.5
היה די קשה יחסית משום מה, העליתי כולה 2.5 ק״ג והיה די קשה, אבל מה זה משנה, העיקר שהסקבטנו.
פרס - 3X5X35
הלך גרוע, פשוט גרוע.
ניסיתי לעשות את הטכניקה של הסרטון של ריפטו שיצא לא מזמן ( עם הבחור עם השפם ) ופשוט יצא לי לא טוב ( תוסיפו לזה שהמשקל ירד לי ב 2.5 ק״ג משום מה ויש מתכון לאסון ).
מה שכן, הגריפ שלי בפרס השתפר, זהו, רק זה.
מתח בסופינציה בגרביטון - 3X5 - התנגדות 10
יש לנו חרא גרביטון ככה שיוצא שיש אפשרות או למתח...
היום כשבאתי לעשות סקוואט המוט הזה היה בראק. אני לא רואה במוט הזה משהו שונה חוץ מזה שהיה אחיזה קצת יותר טובה ושהוא השאיר לי שחור על הידייםאכן, מהיום זה המוט היחידי לדדליפט, וששחיפים יבכו, לא נוגעים במוט דדליפט לסקוואט.
הוא נראה רגיל, זה נכון, אבל שים לב שהוא יותר גמיש, משמע אם אתה מדדלפט איתו אז הוא קצת יותר קופץ ונותן באונס קטן, דבר שמקל עליך בהרמה ולא כצו המוטות הרגילים שהם פשוט כמו להרים אבן.היום כשבאתי לעשות סקוואט המוט הזה היה בראק. אני לא רואה במוט הזה משהו שונה חוץ מזה שהיה אחיזה קצת יותר טובה ושהוא השאיר לי שחור על הידיים
ואם המאמנים רואים אנשים עושים איתו סקוואט/באנצ׳ הם אומרים משהו?הוא נראה רגיל, זה נכון, אבל שים לב שהוא יותר גמיש, משמע אם אתה מדדלפט איתו אז הוא קצת יותר קופץ ונותן באונס קטן, דבר שמקל עליך בהרמה ולא כצו המוטות הרגילים שהם פשוט כמו להרים אבן.
מהיום זה המוט שלך לדדליפט. נקודה.
התחלתי איתו את הפרוטוקול פציעות והיה כיף להחזיק אותו, אבל הבעיה היא שאני בטוח שכל מיני ערסים יהרסו אותו לבנץ׳ החלש שלהם או לסקוואט קילו שלהם.
לא, כי הם אידיוטים שמבחינתם המוט הזה הוא מוט רגיל לכל דבר ועניין.ואם המאמנים רואים אנשים עושים איתו סקוואט/באנצ׳ הם אומרים משהו?
אוקיי, אז אחרי שבוע וחצי שלא הייתי במכון, היום סוף סוף הלכתי, וגם זה כי חבר גרר אותי.
אימון די גרוע, משקלים ירדו והרגשה כללית די מבאסת.
סקוואט - 3X5X82
היה בסדר, הברכיים כאבו לי כל הזמן משום מה, פשוט איך שהתחלתי את התנועה היה כאב מעצבן.
בנץ' - 3X5X45
דווקא פה היה יחסית בסדר, ברור לי שהמשקל היה צריך לרדת, אבל מצד שני, ברגע ששמתי טיפה משקל על המוט, התנועה הייתה חלקה, בלי שום בעיה, כיווץ בטן כמו שצריך, ובכללי אחלה טכניקה.
פולי עליון - 3X8 יותר חזק ממה שחשבתי שאהיה.
מקבילים - 3X8 או כשל
היה...
לא, הסקוואט שלי כל הזמן עלה וירד.עלית 2.5 קילו מאז תחילת הSS?
רק לפרוטוקול - עדיין לא עוקב
דורש תמונהואני בחיטוב עכשיו..😳
יש לי בטלפון ואני מתעצל עכשיו להעלות.דורש תמונה
שחיף וחיטוב? משהו פה לא מסתדר לי...יש לי בטלפון ואני מתעצל עכשיו להעלות.
אני אלך לשטוף כלים ואז אעלה.
בכל מקרה, אני כל כך לבן שכנראה תסתנוור אבל אוקיי, גם ככה רציתי להתייעץ על החיטוב.
אה, ודי שחיפי.
פציעהשחיף וחיטוב? משהו פה לא מסתדר לי...
לפחות היית מסיים SS למען ישו
פאק ישו! הגב שלי נשבר גאון.שחיף וחיטוב? משהו פה לא מסתדר לי...
לפחות היית מסיים SS למען ישו
לחימה?פאק ישו! הגב שלי נשבר גאון.
וגם זה קשה לי מדי עם ההתאוששות בגלל האימוני לחימה, אני מחכה שהגב שלי יסתדר ומתחיל ליניארית ארוכה וכיפית, גם לחיטוב וגם למסה.
ולא שחיף לגמרי, אבל קצת שחיף.
גב נשבר מזמן, כנראה טריגר פוינט שבלי טיפול נהיה חמור יותר.לחימה?
גב נשבר?
וואי כמה פספסתי
איך הגב נשבר?
אתה בMMA?
יש את @StrongLift שמשלב את הלינארית במסה תוך כדי אימוני MMA
ו @Hamster משלב פול בודי, תוכל להתייעץ איתם..