הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של האידיוט

מצב
השרשור נעול
הטכניקה שלך אז לא טובה.
לג דרייב יספק יציבות טובה, הגוף כולו חייב להיות מכווץ בתרגיל הלחיצה.
כל הגוף עובד, אתה חייב לזכור את זה
ברור לי, ועל אף שאני משתמש בכל הגוף ומכווץ את כולו עדיין יש מעין חוסר יציבות.

ברור לי, ועל אף שאני משתמש בכל הגוף ומכווץ את כולו עדיין יש מעין חוסר יציבות.
תעלה סרטון ונוכל לעזור לך יותר.
איך הנשימה שלך?
אתה לוקח אוויר לפני הירידה ושומר אותו בבטן? עם בטן מכווצת? (לא קל לכווץ את הבטן בבנץ' אני יודע)
שיחרור האוויר בזמן העלייה בצורה מהירה יכולה לגרום לחוסר יציבות.
עוד משהו שיכול לגרום לך לאבד יציבות, אם תסתכל על המוט בזמן שהוא עולה מכיוון מדובר באובייקט נע.
ממליץ לך להתמקד בנקודה כלשהי בתקרה ולא לזוז ממנה, להתמקד אפילו על הנקודה שאליה אתה שואף להביא את המוט.

תעלה סרטון ונוכל לעזור לך יותר.
איך הנשימה שלך?
אתה לוקח אוויר לפני הירידה ושומר אותו בבטן? עם בטן מכווצת? (לא קל לכווץ את הבטן בבנץ' אני יודע)
שיחרור האוויר בזמן העלייה בצורה מהירה יכולה לגרום לחוסר יציבות.
עוד משהו שיכול לגרום לך לאבד יציבות, אם תסתכל על המוט בזמן שהוא עולה מכיוון מדובר באובייקט נע.
ממליץ לך להתמקד בנקודה כלשהי בתקרה ולא לזוז ממנה, להתמקד אפילו על הנקודה שאליה אתה שואף להביא את המוט.
מכניס אוויר ומכווץ בטן, עושה חזרה, מסיים, מוציא את האוויר, מכניס שוב, מכווץ בטן ועושה חזרה.
שמתי לב שגם כשהייתי מסתכל על נקודה אחת בתקרה ( כמו שריפטו אומר ) האי יציבות נשארת אותו דבר.

נ.ב. לפני שאני נכנס להרמה וכשאני מכין את ההקשתה בגב מראש ( כמו ליפטרים בתחרות בערך ) קשה לי לשבת בדיוק שהעיניים מתחת לקו המוט, הבעיה היא שאם אני לא עושה את זה אני עוד יותר לא יציב, מה עושים ?

GoldEagle עדכן/ה את הלוג ״הלוג של האידיוט״:

עדכון לוג: 26/03/15 עדיין כואב לי

שוב, כואב לי, כרגיל, זה מעיק...

Anyway, היה אימון היום!

סקוואט - 3X5X87.5
היה די קשה יחסית משום מה, העליתי כולה 2.5 ק״ג והיה די קשה, אבל מה זה משנה, העיקר שהסקבטנו.

פרס - 3X5X35
הלך גרוע, פשוט גרוע.
ניסיתי לעשות את הטכניקה של הסרטון של ריפטו שיצא לא מזמן ( עם הבחור עם השפם ) ופשוט יצא לי לא טוב ( תוסיפו לזה שהמשקל ירד לי ב 2.5 ק״ג משום מה ויש מתכון לאסון ).
מה שכן, הגריפ שלי בפרס השתפר, זהו, רק זה.

מתח בסופינציה בגרביטון - 3X5 - התנגדות 10
יש לנו חרא גרביטון ככה שיוצא שיש אפשרות או למתח...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אכן, מהיום זה המוט היחידי לדדליפט, וששחיפים יבכו, לא נוגעים במוט דדליפט לסקוואט.

אכן, מהיום זה המוט היחידי לדדליפט, וששחיפים יבכו, לא נוגעים במוט דדליפט לסקוואט.
היום כשבאתי לעשות סקוואט המוט הזה היה בראק. אני לא רואה במוט הזה משהו שונה חוץ מזה שהיה אחיזה קצת יותר טובה ושהוא השאיר לי שחור על הידיים

היום כשבאתי לעשות סקוואט המוט הזה היה בראק. אני לא רואה במוט הזה משהו שונה חוץ מזה שהיה אחיזה קצת יותר טובה ושהוא השאיר לי שחור על הידיים
הוא נראה רגיל, זה נכון, אבל שים לב שהוא יותר גמיש, משמע אם אתה מדדלפט איתו אז הוא קצת יותר קופץ ונותן באונס קטן, דבר שמקל עליך בהרמה ולא כצו המוטות הרגילים שהם פשוט כמו להרים אבן.

מהיום זה המוט שלך לדדליפט. נקודה.
התחלתי איתו את הפרוטוקול פציעות והיה כיף להחזיק אותו, אבל הבעיה היא שאני בטוח שכל מיני ערסים יהרסו אותו לבנץ׳ החלש שלהם או לסקוואט קילו שלהם.

הוא נראה רגיל, זה נכון, אבל שים לב שהוא יותר גמיש, משמע אם אתה מדדלפט איתו אז הוא קצת יותר קופץ ונותן באונס קטן, דבר שמקל עליך בהרמה ולא כצו המוטות הרגילים שהם פשוט כמו להרים אבן.

מהיום זה המוט שלך לדדליפט. נקודה.
התחלתי איתו את הפרוטוקול פציעות והיה כיף להחזיק אותו, אבל הבעיה היא שאני בטוח שכל מיני ערסים יהרסו אותו לבנץ׳ החלש שלהם או לסקוואט קילו שלהם.
ואם המאמנים רואים אנשים עושים איתו סקוואט/באנצ׳ הם אומרים משהו?

ואם המאמנים רואים אנשים עושים איתו סקוואט/באנצ׳ הם אומרים משהו?
לא, כי הם אידיוטים שמבחינתם המוט הזה הוא מוט רגיל לכל דבר ועניין.
תדדלפט איתו בלבד, לסקוואט ולבנץ׳ יש מוטות משלהם.

GoldEagle עדכן/ה את הלוג ״הלוג של האידיוט״:

עדכון לוג: 06/04/15 Feeling like sh*t

אוקיי, אז אחרי שבוע וחצי שלא הייתי במכון, היום סוף סוף הלכתי, וגם זה כי חבר גרר אותי.
אימון די גרוע, משקלים ירדו והרגשה כללית די מבאסת.

סקוואט - 3X5X82
היה בסדר, הברכיים כאבו לי כל הזמן משום מה, פשוט איך שהתחלתי את התנועה היה כאב מעצבן.

בנץ' - 3X5X45
דווקא פה היה יחסית בסדר, ברור לי שהמשקל היה צריך לרדת, אבל מצד שני, ברגע ששמתי טיפה משקל על המוט, התנועה הייתה חלקה, בלי שום בעיה, כיווץ בטן כמו שצריך, ובכללי אחלה טכניקה.

פולי עליון - 3X8 יותר חזק ממה שחשבתי שאהיה.

מקבילים - 3X8 או כשל
היה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עלית 2.5 קילו מאז תחילת הSS?
רק לפרוטוקול - עדיין לא עוקב

דורש תמונה
יש לי בטלפון ואני מתעצל עכשיו להעלות.
אני אלך לשטוף כלים ואז אעלה.

בכל מקרה, אני כל כך לבן שכנראה תסתנוור אבל אוקיי, גם ככה רציתי להתייעץ על החיטוב.
אה, ודי שחיפי.

יש לי בטלפון ואני מתעצל עכשיו להעלות.
אני אלך לשטוף כלים ואז אעלה.

בכל מקרה, אני כל כך לבן שכנראה תסתנוור אבל אוקיי, גם ככה רציתי להתייעץ על החיטוב.
אה, ודי שחיפי.
שחיף וחיטוב? משהו פה לא מסתדר לי...
לפחות היית מסיים SS למען ישו

שחיף וחיטוב? משהו פה לא מסתדר לי...
לפחות היית מסיים SS למען ישו
פאק ישו! הגב שלי נשבר גאון.
וגם זה קשה לי מדי עם ההתאוששות בגלל האימוני לחימה, אני מחכה שהגב שלי יסתדר ומתחיל ליניארית ארוכה וכיפית, גם לחיטוב וגם למסה.

ולא שחיף לגמרי, אבל קצת שחיף.

פאק ישו! הגב שלי נשבר גאון.
וגם זה קשה לי מדי עם ההתאוששות בגלל האימוני לחימה, אני מחכה שהגב שלי יסתדר ומתחיל ליניארית ארוכה וכיפית, גם לחיטוב וגם למסה.

ולא שחיף לגמרי, אבל קצת שחיף.
לחימה?
גב נשבר?
וואי כמה פספסתי

איך הגב נשבר?
אתה בMMA?
יש את @StrongLift שמשלב את הלינארית במסה תוך כדי אימוני MMA
ו @Hamster משלב פול בודי, תוכל להתייעץ איתם..

לחימה?
גב נשבר?
וואי כמה פספסתי

איך הגב נשבר?
אתה בMMA?
יש את @StrongLift שמשלב את הלינארית במסה תוך כדי אימוני MMA
ו @Hamster משלב פול בודי, תוכל להתייעץ איתם..
גב נשבר מזמן, כנראה טריגר פוינט שבלי טיפול נהיה חמור יותר.
איך נשבר? אחרי שבוע וחצי ללא דדליפט, העליתי משקל לדדליפט ( SS ), ועוד העליתי 5 קילו, ועוד ברוב טיפשותי, במקום לעשות סט אחד בלבד, שכחתי, והייתי רגיל ל 3 סטים מהתוכנית הקודמת ובקיצור, סמטוחה אחת גדולה.
לא MMA, לחימה משולבת ( וכן, יש הבדל ).
ליניארית @stitch בזמנו המליץ לי אבל לצערי לא הקשבתי לו ( יכולתי להיות יותר חזק היום ), FBW, אני עכשיו בגלל שאני לא מסוגל לעשות דדליפט, אני בתוכנית זמנית ש @Moran W עזר לי להכין לא מזמן ( שוב תודה by the way ), עד שהגב יסתדר סוף סוף ומשם שבוע-שבועיים חזרה על הטכניקה של הדדליפט למשקלים נורמאלים ( ולא מוט עם 5 קילו ל 25 חזרות ) וישר להתחיל ליניארית ( מצויין לי כי בחיטוב ).

נ.ב. @Hamster לא שבר את הכף רגל או משהו ( הבחור שהכף רגל שלו נראית כמו תוצאה של אורגיית טלטאביז ) או שזה היה בחור אחר ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית