הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
תודה:) . אני גובה 1.63 בערך, מתאמן שנתיים ו 9 חודשים בטוטאל, עיניים חומות, שיער שטני-חום, זקן שחור עם בלונד בכמה קצוות של השפם. מה אתה יכול לספר על עצמך?😘

וואלה אני באטמן (בקול צרוד) .
אוהב חיות ומנהל משק בית . מתאמן שנתיים ,אבל חצי מהזמן הזה התאמנתי בצורה שאנשים פה לא אוהבים חח .
שנתיים ו 9 ,התאמנת בתוכנית כוח כל הזמן הזה , או שניסית שיט שונה ומשונה ?

וואלה אני באטמן (בקול צרוד) .
אוהב חיות ומנהל משק בית . מתאמן שנתיים ,אבל חצי מהזמן הזה התאמנתי בצורה שאנשים פה לא אוהבים חח .
שנתיים ו 9 ,התאמנת בתוכנית כוח כל הזמן הזה , או שניסית שיט שונה ומשונה ?

לא ממש שיט, עבדתי בחלוקת ABCD וABC בשנתיים הראשונות, בעיקר בגלל BB.com. בעיקרון התחלתי פאוורליפטינג רק כשפתחתי את הלוג. היתרון הוא שתמיד האמנתי בחשיבות של תרגילי בסיס מורכבים ועל זה התבססו האימונים שלי, אז התחזקתי מהר יחסית לבילדר הממוצע(לדעתי).

נראה מעניין ,עוקב !
תודה, דווקא היום אני מוסיף עדכון משעמם אז אל תתן לי להרוס לך את הרושם הראשוני:lol:

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 25/08/15

אימון התעוששות קצת משעמם, גם נכבה לי הטלפון על ההתחלה ולא הייתה לי מוזיקה.

פאוז סקוואט 100x5.
סקוואט 130x5 ללא חגורה.
פרס 60x10, כשל בניסיון ל11. סרטון יעלה אח"כ.
ניסיון סינגלים אחרי הסט האירובי של הפרס - 80 ק"ג לא עלה, 77.5 ק"ג גם לא. אכן חלשלוש. (@White Walker )

פאוורקלינים 60 - 65 - 70 - 75 קילו, לא ספרתי סטים, הכל לשלשות. כמה סטים התחרבנו בגלל החוסר באוזניות.

אב רולר עם 15 ק"ג על הגב, 3x8

זהו:sweatingbullets:

קרא את שאר עדכון הלוג...

נראה לי אני אנסה גם ביום חמישי, שנה שעברה היה לי 12 ואחר כך 13, נראה אם התחזקתי בשנה הזאת 😃
הצלחת הרבה יותר ממני גם בבנץ׳ וגם הפרס שלך חזק יותר, אין סיבה שלא תשבור את ה13

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית