עני כושב שאו קטב עת זא בחבנע קחה עחי*התאוששות
תתבייש לך אורי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עני כושב שאו קטב עת זא בחבנע קחה עחי*התאוששות
תתבייש לך אורי
למה שהוא יכתוב התעוששות? זה קטע חדש כמו עחי?עני כושב שאו קטב עת זא בחבנע קחה עחי
קנירעהלמה שהוא יכתוב התעוששות? זה קטע חדש כמו עחי?
אעחלא בדיחע אעחי.קנירעה
קשזא יפסיק ליוט מצכיק טגיד לי שעני יידא לעפסיכאעחלא בדיחע אעחי.
טעפסיק באבאקעשע.קשזא יפסיק ליוט מצכיק טגיד לי שעני יידא לעפסיכ
תוףטעפסיק באבאקעשע.
אגב זה נראה כמו יידיש 😆טעפסיק באבאקעשע.
מ"ג 73.7. כנראה שבאמת ירדתי, או לפחות לא עליתי. מוזר כי אני אוכל המון, נקווה שלא יפגעו השיאים של חמישי
שום PR לא נשבר היום, אבל אני מרוצה מהאימון בכל מקרה. גייסתי המון כוח למרות התשישות. כל השבוע לא הצלחתי להשלים שעות שינה, היום זה כבר הרגיש כמו הצטברות רצינית של עייפות וכבר מהבוקר הייתה לי הרגשה רעה לגבי האימון. בכל אופן, שתיתי כוס קפה וכדור 200 מ"ג קפאין לפני האימון, מה שעזר לטשטש את העייפות.
סקוואט 167.5 לשלשה, תוספת 2.5 ק"ג משבוע שעבר. הפעם באמת גבוה מדי ולא נשבר מקביל. שמתי לב גם שהופיע באטווינק קל, לא קורה בד"כ. חזרה על המשקל שבוע הבא.
בנץ' 117.5 לדאבל. גם כאן תוספת של 2.5 ק"ג אבל...
הוא לא יצליח.. הוא חלש מידיי..אורי לדעתי שבוע הבא תחזור על המשקלים תשבור מקביל בסקוואט ותנסה 3 חזרות בבנצ או תתקדם בדאבלים
ותשים חגורה בדד תנסה להשיג 2-3 חזרות עם 172
החגורה רוצחת אותי. ניסיתי להזמין 3 אינץ' מBest Belts אבל העסקה לא מאושרת בפייפל והם לא עונים למיילים.אורי לדעתי שבוע הבא תחזור על המשקלים תשבור מקביל בסקוואט ותנסה 3 חזרות בבנצ או תתקדם בדאבלים
ותשים חגורה בדד תנסה להשיג 2-3 חזרות עם 172
🤫🤫🤫הוא לא יצליח.. הוא חלש מידיי..
איך פי 2.5? חסרים עוד הרבה ק"גים..תשמע חביבי.. אתה כבר פי 2.5 ממ.ג בסקוואט...
בקרוב כדי להתקדם תצטרך להזריק לטוסיק 🤡
(זאת הדרך הצנועה שלי לומר שאתה חזיר וחזק)
בסדר, כמעט 2.5.החגורה רוצחת אותי. ניסיתי להזמין 3 אינץ' מBest Belts אבל העסקה לא מאושרת בפייפל והם לא עונים למיילים.
אימון הבא אני אתן 2-3 עם 172 גם ללא, יהיה בסדר.
בבנץ' אני אחזור על הנפח(100 5x5). אם יהיה קל הנפח ואני ארגיש שהתאוששתי טוב בסופ"ש, אעלה משקל בבנץ' בכל זאת..
🤫🤫🤫
איך פי 2.5? חסרים עוד הרבה ק"גים..
אימון נפח עם המשקלים של שבוע שעבר, עדיין חלש ושום דבר מעניין, אפילו לא בא לי לעדכן..
סקוואט 140 5x5.
בנץ' 100 5x5.
מתח לחזרות שונות במשקלים שונים.
2 סטים בייספס וזהו.