Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
99_LA12.jpg

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 27/08/15

שום PR לא נשבר היום, אבל אני מרוצה מהאימון בכל מקרה. גייסתי המון כוח למרות התשישות. כל השבוע לא הצלחתי להשלים שעות שינה, היום זה כבר הרגיש כמו הצטברות רצינית של עייפות וכבר מהבוקר הייתה לי הרגשה רעה לגבי האימון. בכל אופן, שתיתי כוס קפה וכדור 200 מ"ג קפאין לפני האימון, מה שעזר לטשטש את העייפות.

סקוואט 167.5 לשלשה, תוספת 2.5 ק"ג משבוע שעבר. הפעם באמת גבוה מדי ולא נשבר מקביל. שמתי לב גם שהופיע באטווינק קל, לא קורה בד"כ. חזרה על המשקל שבוע הבא.

בנץ' 117.5 לדאבל. גם כאן תוספת של 2.5 ק"ג אבל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תשמע חביבי.. אתה כבר פי 2.5 ממ.ג בסקוואט...
בקרוב כדי להתקדם תצטרך להזריק לטוסיק 🤡

(זאת הדרך הצנועה שלי לומר שאתה חזיר וחזק)

אורי לדעתי שבוע הבא תחזור על המשקלים תשבור מקביל בסקוואט ותנסה 3 חזרות בבנצ או תתקדם בדאבלים
ותשים חגורה בדד תנסה להשיג 2-3 חזרות עם 172

אורי לדעתי שבוע הבא תחזור על המשקלים תשבור מקביל בסקוואט ותנסה 3 חזרות בבנצ או תתקדם בדאבלים
הוא לא יצליח.. הוא חלש מידיי..

החגורה רוצחת אותי. ניסיתי להזמין 3 אינץ' מBest Belts אבל העסקה לא מאושרת בפייפל והם לא עונים למיילים.
אימון הבא אני אתן 2-3 עם 172 גם ללא, יהיה בסדר.
בבנץ' אני אחזור על הנפח(100 5x5). אם יהיה קל הנפח ואני ארגיש שהתאוששתי טוב בסופ"ש, אעלה משקל בבנץ' בכל זאת..
הוא לא יצליח.. הוא חלש מידיי..
🤫🤫🤫
תשמע חביבי.. אתה כבר פי 2.5 ממ.ג בסקוואט...
בקרוב כדי להתקדם תצטרך להזריק לטוסיק 🤡

(זאת הדרך הצנועה שלי לומר שאתה חזיר וחזק)
איך פי 2.5? חסרים עוד הרבה ק"גים..

החגורה רוצחת אותי. ניסיתי להזמין 3 אינץ' מBest Belts אבל העסקה לא מאושרת בפייפל והם לא עונים למיילים.
אימון הבא אני אתן 2-3 עם 172 גם ללא, יהיה בסדר.
בבנץ' אני אחזור על הנפח(100 5x5). אם יהיה קל הנפח ואני ארגיש שהתאוששתי טוב בסופ"ש, אעלה משקל בבנץ' בכל זאת..

🤫🤫🤫

איך פי 2.5? חסרים עוד הרבה ק"גים..
בסדר, כמעט 2.5.
קטנוני וחלש.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית