הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
אורי תעדכן היות תעצימות הלוג שלך מעניין !!!
אעדכן..הייתי קצת בדיכאון השבוע אז לא טרחתי לעדכן את אימון ההתאוששות. מקווה שהיום ילך טוב, אימון עוד שעתיים. ותודה אח:kiss3:

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 04/09/15

המנוחה השבוע עשתה את שלה.
סקוואט PR 167.5, ששבוע שעבר לא שברתי איתו מקביל, עלה לשלשה די יפה.

בנץ׳ 117.5x3 עלה יפה, קשה אבל לא ממש בגריינד. יכול להיות ששבוע הבא אחזור סוף סוף למשקל השיא שנעלם בלי סיבה..

דדליפט 172.5 ק"ג עם חגורה, העליתי היום מידה וניסיתי לחגור גבוה כמה שאפשר, משכתי 172.5 ל4 חזרות יפות מאוד, ניתוק מהיר וחזק. קיבלתי רייג׳ באמצע הסט, למרות שכל האימון היה רגוע, ובחזרה החמישית קצת לפני הברך הרגשתי שאיבדתי כיווץ בגב התחתון, אז העדפתי לא להמשיך...

קרא את שאר עדכון הלוג...

סרטון סקוואט:

נערך לאחרונה:
מה זה למה זה נראה כולכך '
קל???
כל הכבוד! תותח כרגיל 😃

פייי אורי מאוד מרוצה ממך !!
שבוע הבא סקוואט 170
בנצ 120 ודדליפט 175 הכול לשלשות .
אתה עושה אחלה עבודה ומנצל כמו שצריך את טקסס כל הכבוד

תודה רבה חברים..יש לי עכשיו חודש עד תחילת התואר ואני מקווה לנצל אותו לשינה ותזונה טובה כמה שאפשר, אח"כ מאמין שיקחו כמה שבועות עד שאלמד להתרגל לשגרת סטודנט אמיתי.

מה זה למה זה נראה כולכך '
קל???
כל הכבוד! תותח כרגיל 😃
באמת נראה קל בסרטון, נכנסתי לסט עם מלא אנרגיות חיוביות וביטחון וזו התוצאה. בעיקר כי רציתי לפצות על מה שעבר עלי בשלושת האימונים האחרונים. אגב, זה ממש לא הרגיש קל כמו שזה נראה:37mv:

פייי אורי מאוד מרוצה ממך !!
שבוע הבא סקוואט 170
בנצ 120 ודדליפט 175 הכול לשלשות .
אתה עושה אחלה עבודה ומנצל כמו שצריך את טקסס כל הכבוד
מספרים יפים לאימון הבא..הפלטה הרביעית בסקוואט והדד כבר נראית באופק! צריך להקריב קרבן לריפטו:193ek:

עדכון לוג: 06/09/15

טקסס שבוע 4 אימון A

הוספתי כותרות לכל האימונים מאז שהתחלתי טקסס מקורית מלאה, ללא רוטציה בבנץ׳ ודדליפט בימי חמישי. עקרונית התחלתי שבוע שבועיים לפני, אבל ככה יהיה לי נוח יותר לעקוב אחרי ההתקדמות.

היה אימון מאוד קשה, הרבה מלחמה פסיכולוגית בסטים. כל השבת הרגשתי שלא התאוששתי מהדדליפט, גם היום בבוקר בקושי יכולתי לרדת לאייר סקוואט בלי כאבים בגלוטס וההמס. גם אוכל היה מועט מדי וסמוך מדי לאימון, אז הכל היה מלווה בבחילות.

סקוואט 140 3x5. שכחתי שרציתי להעלות משקל, גם ה140 היה קשה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהחלט מומלץ לצרוך פחמימה פשוטה מיץ אחלה רעיון 😃
ואורי אתה עושה אחלה עבודה תמשיך לתת בראש בהמשך אתה תוכל להוריד סט 1 כדי לקצר את הזמן ביום נפח .

סט אחרון מהיום, די גרוע אבל זה מה יש:

מה גרוע? ריפטו היה מקבל זיקפה אם היה רואה את זה!
לגבי הכותרת בעדכון, אתה יכול לכתוב את הכותרת הזאת בכותרת למעלה, איפה שכתוב: "עדכון לוג: 06/09/15"

מה גרוע? ריפטו היה מקבל זיקפה אם היה רואה את זה!
לגבי הכותרת בעדכון, אתה יכול לכתוב את הכותרת הזאת בכותרת למעלה, איפה שכתוב: "עדכון לוג: 06/09/15"
תודה אחי, אבל באמת לא נראה משהו. עומק גבולי בהגזמה, עקבים מתרוממים ובכללי אני חצי מעולף שם:lol:

וכן אני יודע שאפשר, אבל זה יותר בולט ונוח כשזה מודגש בתחילת העדכון 😃

עדכון לוג: 08/09/15

טקסס שבוע 4 אימון B

אימון בשעה מאוחרת, לא רגיל לזה אבל בגלל שזה רק אימון התאוששות אז שטויות.

פאוז פרונט סקוואט 100x4. די כבד עם עצירה. בחזרה הרביעית המוט התגלגל לי מעט קדימה והוציא אותי מאיזון, או שאני נשענתי קדימה מבלי לשים לב וגרמתי לו להתגלגל. עצרתי שם את הסט.

מעצלנות להתחמם עברתי ישר לLB סקוואט כרגיל, עם 120 ק"ג ועשיתי סט אחד גם כן עם עצירות. חושב שההמס והגלוטס לא ממש היו מוכנים לעומס, ונשארו לי כאבים עדינים ברגל שמאל באזורים לא מזוהים, לא משהו שהפריע אבל להבא אקפיד על...

קרא את שאר עדכון הלוג...

פאוורקלין 80x3

@MikeRozner יש דבר חוכמה או שניים שתוכל להגיד?

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 08/09/15

קרא את שאר עדכון הלוג...

פאוורקלין 80x3

@MikeRozner יש דבר חוכמה או שניים שתוכל להגיד?

לא מעט האמת :
1) התחת שלך גבוה מידי בסטארט
2) אתה לא משתחרר מהמוט (מה שגורם לי להניח שאתה לא משתמש בהוק גריפ, תתחיל להתרגל)
3) המשקל בפיצוץ לא על העקב,
4) נסה לחשוב על למקסם את ההתיישרות ורק אז להכנס מתחת למוט, כרגע אתה לא ממקסם את המשיכה של המוט וחבל

אימון חרא חברים..תכף אעדכן.

לא מעט האמת :
1) התחת שלך גבוה מידי בסטארט
2) אתה לא משתחרר מהמוט (מה שגורם לי להניח שאתה לא משתמש בהוק גריפ, תתחיל להתרגל)
3) המשקל בפיצוץ לא על העקב,
4) נסה לחשוב על למקסם את ההתיישרות ורק אז להכנס מתחת למוט, כרגע אתה לא ממקסם את המשיכה של המוט וחבל

תודה רבה.
1 - בגלל שאני עדיין מתעקש למשוך כמו דדליפט את המשיכה הראשונית, אני אנסה לשחק עם מרחק המוט מהרגל באימון הבא.
2 - משתמש, אבל אנסה גם שם להשתחרר יותר.
3 - אוקיי
4 - אוקיי
😁

וואו שכחתי לפרגן ולהגיב.. תותח! איזה PR לפנים!
אתה קצת פחות חלש אחי..

לגביי ה PC, גם אני מתמודד עם הבעיות האלה עכשיו 😆
אצלי זה לא PC אלא MC (muscle clean( ללא ההתפרצות.

איך זה שאין לך עדיין 200 בדד לסינגל? בדקת סינגלים בכלל?

וואו שכחתי לפרגן ולהגיב.. תותח! איזה PR לפנים!
אתה קצת פחות חלש אחי..

לגביי ה PC, גם אני מתמודד עם הבעיות האלה עכשיו 😆
אצלי זה לא PC אלא MC (muscle clean( ללא ההתפרצות.

איך זה שאין לך עדיין 200 בדד לסינגל? בדקת סינגלים בכלל?
לא בדקתי. אני חושב שאני קצת שרוף ויותר מדי זמן מנסה למשוך התקדמות רציפה, אני עובד כבד כבר מאז שפתחתי את הלוג בלי שום ריסט או דילואוד חוץ מתרגילים ספציפים שהיו בהם כשלים.
היום נכשלתי בסקוואט והבנץ'..

לא בדקתי. אני חושב שאני קצת שרוף ויותר מדי זמן מנסה למשוך התקדמות רציפה, אני עובד כבד כבר מאז שפתחתי את הלוג בלי שום ריסט או דילואוד חוץ מתרגילים ספציפים שהיו בהם כשלים.
היום נכשלתי בסקוואט והבנץ'..
well...u know wat they say..

article-1311755-0B1AA229000005DC-701_233x423.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית