נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
מה תכנון האימונים..?
אגב, למה בלי חגורה? חלש באופן משמעותי בלי חגורה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרים כמעט בדיוק אותו הדבר עם או בלי, פשוט לא ממש מרגיש שהיא תורמת.מה תכנון האימונים..?
אני שואל כי אני רואה שבחודש האחרון לא פעם אחת ניסית ללחוץ את ה rm1 שלך בפרס, ללא שום סיבה.. אז התעניינתי 😃אין תכנון אימונים כרגע, עובד בטקסס פשוט עשיתי ריסט לסקוואט בגלל המעבר לhb והנעליים.
אני סתם חוליגן עם הפרס בקטע הזה:sarcastic:אני שואל כי אני רואה שבחודש האחרון לא פעם אחת ניסית ללחוץ את ה rm1 שלך בפרס, ללא שום סיבה.. אז התעניינתי 😃
ככה זה כשכבר עוברים את משקל הגוף בפרס אה?אני סתם חוליגן עם הפרס בקטע הזה:sarcastic:
מ"ג פרס זה לחלשים..🤤😋🍴 (חזירות)ככה זה כשכבר עוברים את משקל הגוף בפרס אה?
☝️
✋🛑✋מ"ג פרס זה לחלשים..🤤😋🍴 (חזירות)
מאוד יציבות, מאפשרות לשלוח ברכייה קדימה מבלי לאבד מגע בין העקב לרצפה. אני גם מרגיש שקל יותר לשמור על ברכיים בחוץ, כאילו ההגבהה מוציאה אותן באופן טבעי יותר.איך הנעליים אחי? איפה השוני ? תתחדש 😃
תודה רבה. כל האימון רק שאלתי את עצמי איך לא קניתי קודם.תתחדש על הנעליים!
יש לי אותן כבר איזה חצי שנה~ ואני לא מתחרט לרגע על המעבר מאולסטאר.
אני מקווה שהן יהיו טובות בשבילך בדיוק כמו שהן טובות בשבילי
עשית לי חשק 🙄תודה רבה. כל האימון רק שאלתי את עצמי איך לא קניתי קודם.
סקוואט 110kg 3x5, עצירה של כמה שניות בחזרה הראשונה של כל סט.
בנץ׳ 120kg 3x3, כמעט הכל בגריינדים, היה נחמד.
דדליפט PR 182.5kg 2x5. בחזרה הרביעית והחמישית בסט השני חשבתי שאני עומד למות:lol:
קצת מתח ופרס עם דאמבלים, זהו.
תמיד אני מנסה להבין מה אתה עושה, ואיפה הטקסס בכל הבאלגן כאן 🤣🤣
תמיד אני מנסה להבין מה אתה עושה, ואיפה הטקסס בכל הבאלגן כאן 🤣🤣
משקלים יפים נבלה.🕴
אולי תגיע כבר ל 200?הטקסס הופכת אט אט לאורי מת׳וד:sarcastic:
תראה..הבסיס הוא טקסס, מה ששונה באימון הוא שעשיתי ריסט ענק לסקוואט ואני עושה ss חזרה למשקלים מאתגרים, ושהוספתי סט בודד בדדליפט כי 1 פשוט לא מספיק.