עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טקסס לבייספס 😛מה הבא?
לא הבנתי.פנדליי באנט אובר?
מה הבא? בנץ דדליפט?
אני פשוט שואל כי יהיה המון עומס על הכתף עם שילוב של מקבילים ופרסאני אישית אוהב יותר מקבילים, אבל לא רואה סיבה שלא לעשות כמו שאתה אומר
אה מהבחינה הזאת.. נראה לי גם במקבילים וגם בבנץ' עליון יהיה עומס על הכתפייםאני פשוט שואל כי יהיה המון עומס על הכתף עם שילוב של מקבילים ופרס
כן אבל הבנץ׳ הוא פחות דלטואיד-דומיננטיאה מהבחינה הזאת.. נראה לי גם במקבילים וגם בבנץ' עליון יהיה עומס על הכתפיים
אמממ.. יכול להיות...כן אבל הבנץ׳ הוא פחות דלטואיד-דומיננטי
בגלל הצום המפגר הזה לא היו שירים בחדר הכושר, כל האנשים הסתובבו שם בדיכאון בלי חשק לכלום:confused001:
Deep fucking squat 155x5. סרטון למטה.
פרס 62.5kg 5x5. סט אחרון היה קצת כבד, השאר טסו. גם כן סרטון למטה.
מתח 25kg 3x5 היה קשה, לא בטוח שאצליח לסגור הכל באימון הבא עם 27.5.
בנץ׳ עליון בדמאבלים של 40kg. קל מהצפוי - 3x6 בקלות.
Squat:
Press 5th set:
אחרי הסקוואט הופיעה לי נקודה אדומה בעין, כנראה מלחץ נורא גבוה בסט. אם...
עוד לא, כבד עלי 700 שקל, מחפש אלטרנטיבות למשלוח.כבוד אורי אחלה עומק ומשקלים אששש!!!
הזמנת כבר את האינזר ?
חשבת על טיטאן מהיבואן בארץ?עוד לא, כבד עלי 700 שקל, מחפש אלטרנטיבות למשלוח.
כן. לא מעוניין, וגם ככה אין להם את המידה שלי(S) אז לא הייתה שם נקודת התלבטות ארוכה:)חשבת על טיטאן מהיבואן בארץ?
סקוואט 120x5. לכל המתאמנים בלינארית\טקסס - אתם עושים את ההתאוששות של ה80% עם או בלי חגורה?
בנץ׳ 80 ק"ג 3x5.
דדליפט 172.5x2. חזרה שלישית בטעות דחפתי את המוט קדימה והוא לא התרומם. בכל מקרה הרגשתי נורא חלש, משבוע הבא אני מתחיל טקסס במתכונת המלאה. שוקל ריסט לדדליפט, בשאר ההרמות אין צורך.
תשאר על אותו משקל בסקוואט תעשה ללא חגורה
קטן ושווה או קטן?אני משתדל שכל סט שאני עושה שהוא פחות מ80% ממשקל העבודה יבוצע ללא חגורה.
לא הבנתי את הסקוואט, ובדדליפט כן כנראה שה מה שאעשה. נראה לפי ההרגשה בשבוע הבא.תשאר על אותו משקל בסקוואט תעשה ללא חגורה
ולדעתי תעשה ריסט קטן בדד ל 160-165