הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
השרשרת הקינטית בבנץ' קצרה מאוד, ובשלב הנעילה היא מסתכמת באורך הזרוע בלבד. לעומת זאת בפרס בשלב הנעילה השרשרת ארוכה, בעצם הכי ארוכה שניתן להגיע אליה בתרגיל מסוים. אורך הזרועות + המרחק בין הכתף לקרקע.
ההיגיון אומר לעצור כשהשרשרת הכי קצרה וכשהעומס הכי נמוך. אני לא יודע בדיוק למה עוצרים למעלה בבנץ', מניח שזה קשור לעובדה שהנחה של מוט כבד על בית החזה עם ריאות ריקות מאוויר יפריע לסטאפ ואפילו מעט מסוכן.

ברשותך אתייג את הבוס, @Beast and cheat.
הסיבה הכי בסיסית לסיום הבנץ' למעלה וסיום הפרס למטה, היא קודם כל בטיחות.

עד עכשיו הוצאתם והחזרתם את המוט מהראק כשהוא נעול מעל הראש?
אני לא דיברתי על זה. הכוונה שלי היא שבין חזרה לוקחים אוויר כשהמוט למעלה. חזרה אחרונה מן הסתם מסיימים כשהמוט למטה, כמו שחזרה ראשונה, שהיא הקשה ביותר, מסיימים עם המוט למטה.

לא נשמע לך הגיוני שהסיבה שבמהדורה השלישית הפרס שונה מהפרס שבמהדורה השניה זה כי הפרס במהדורה השלישית יותר טוב? אחרת למה ריפטו היה משנה את זה או לפחות מציין בגרסה השלישית על הוריאציה שהוא כתב עליה בגרסה השניה?

לא נשמע לך הגיוני שהסיבה שבמהדורה השלישית הפרס שונה מהפרס שבמהדורה השניה זה כי הפרס במהדורה השלישית יותר טוב? אחרת למה ריפטו היה משנה את זה או לפחות מציין בגרסה השלישית על הוריאציה שהוא כתב עליה בגרסה השניה?
אתה ראית אותי אומר משהו רע על הפרס מהמהדורה השלישית?

אני לא ראיתי סיבה אי פעם להציע למישהו לעשות פרס שהוא לא הפרס שבמהדורה השלישית.
ראית אותי מציע למישהו לעשות את הפרס מהמהדורה השנייה? אתה משכנע את המשוכנעים.

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 02/08/15

אימון ראשון של טקסס.
סקוואט 5x5 עם 130 ק"ג. מה שכיף בנפח גדול זה שאפשר להיכנס רגוע לכל סט, אין צורך ברייג' בכלל והריכוז טוב במשך כל האימון. יש סרטון של סט רביעי מתוך 5, אשתף אח"כ(מאחר לעבודה).

בנץ' 5x5 עם 95kg. הייתי עייף מהסקוואט, הרגשתי שנגמר הכוח והשרירים לא סוחבים, אבל אחרי 2 סטים התחממתי כמו שצריך והסט החמישי עלה בקלות יותר מהראשון. אפשר אפילו להוסיף, תוך חודש מהיום מצפה ל100kg אקרוס לכל הסטים.

במתח ניסיתי לחזור על המשקל של שבוע שעבר, 25 ק"ג. סט ראשון 5 חזרות ושני כשל בחזרה חמישית,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

סקוואט סט רביעי:

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית