נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
🤘🤘🤘
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט סט רביעי:
לא פשוט זו מילה עדינה..אני במשקלים לא מקסימליים והאימון התיש אותי לגמרי, במיוחד במתח. ותודה אחי 😃כל הכבוד אורי אמרתי לך היום נפח לא פשוט בכלל .. כשתתקדם עוד תחשוב להכניס את התרגילי עזר בעצימות ככה אני עשיתי .
חוץ מזה אחלה עבודה אתה נותן
בוא אני ימליץ לך ככה נפח שבוע הבא תעשה ככה : סקוואט נפח ובנצ נפח מתח תעשה 5*2 עם משקללא פשוט זו מילה עדינה..אני במשקלים לא מקסימליים והאימון התיש אותי לגמרי, במיוחד במתח. ותודה אחי 😃
לא אמורים לעשות חתירה/מתח 5X5?בוא אני ימליץ לך ככה נפח שבוע הבא תעשה ככה : סקוואט נפח ובנצ נפח מתח תעשה 5*2 עם משקל
התאוששות תעשה באמת כדי להתאושש .. ועצימות תעשה סקוואט בנצ ודד אחכ תוסיף מקבילים ובייספ.. זאת לדעתי החלוקה שאני מאוד אוהב ..
אמורים אבל אחרי נפח באמת אין הרבה כוחלא אמורים לעשות חתירה/מתח 5X5?
fair enoughאמורים אבל אחרי נפח באמת אין הרבה כוח
לא נוח לי, אבל אני מתעצבן מחוסר התמקצעות בתרגילים שונים, זו אחת הסיבות שהוספתי PC. תודה מרוםתעשה פוורקלין בהתאוששות אבל לא משקל כבד מידי שלא יפגע בהתאוששות ..
ואפשרי לעשות פרונט אם נוח לך ..
בכיף אבל אין חובה לדעת טכניקה של עוד תרגילים ... אבל אם אתה רוצה אז בכיף ..לא נוח לי, אבל אני מתעצבן מחוסר התמקצעות בתרגילים שונים, זו אחת הסיבות שהוספתי PC. תודה מרום
אני יודע, אבל אחת השאיפות שלי עם הזמן היא להוציא את השם הגרוע של הפאוורליפטרים, שלא יבוא אף ליצן ויחשוב שהוא חזק או טוב ממני בתרגיל אחר, סתם כי לא התמקצעתי בו. בעתיד אטפל גם בסיבולת לב ריאה, ואולי גם בקצת calisthenics:)בכיף אבל אין חובה לדעת טכניקה של עוד תרגילים ... אבל אם אתה רוצה אז בכיף ..
חשיבה מעניינת אחי!! סבבה לגמרי שיהיה בהצלחה 😃אני יודע, אבל אחת השאיפות שלי עם הזמן היא להוציא את השם הגרוע של הפאוורליפטרים, שלא יבוא אף ליצן ויחשוב שהוא חזק או טוב ממני בתרגיל אחר, סתם כי לא התמקצעתי בו. בעתיד אטפל גם בסיבולת לב ריאה, ואולי גם בקצת calisthenics:)
תעשה פוורקלין בהתאוששות אבל לא משקל כבד מידי שלא יפגע בהתאוששות ..
ואפשרי לעשות פרונט אם נוח לך ..
בכיף אבל אין חובה לדעת טכניקה של עוד תרגילים ... אבל אם אתה רוצה אז בכיף ..
לפחות תן גם לי מוניטין ותגיב על התגובות שלי:lol:טוב נכנסתי לכאן מאוחר ואין לי מה להוסיף, מסכים עם מרום
מצד אחד נשמע טוב, מצד שני נראה לי בעייתי להתמקצע בהכל, PL, WL, אירובי וקאליסתניקס.אני יודע, אבל אחת השאיפות שלי עם הזמן היא להוציא את השם הגרוע של הפאוורליפטרים, שלא יבוא אף ליצן ויחשוב שהוא חזק או טוב ממני בתרגיל אחר, סתם כי לא התמקצעתי בו. בעתיד אטפל גם בסיבולת לב ריאה, ואולי גם בקצת calisthenics:)
^😆לפחות תן גם לי מוניטין ותגיב על התגובות שלי:lol:
עם הזמן אפשר להשיג הכל אם לא שואפים לנצח בתחרויות..מצד אחד נשמע טוב, מצד שני נראה לי בעייתי להתמקצע בהכל, PL, WL, אירובי וקאליסתניקס.
^😆
לא רק תחרויות, אם אתה רוצה למשל להיות הכי טוב שאתה יכול ב PL אז כנראה שצריך לוותר על תחומים אחרים. למרות שיש אנשים כמו מייק רוזנר שהוא נראה תותח בכל התחומים.עם הזמן אפשר להשיג הכל אם לא שואפים לנצח בתחרויות..
אבל בעיקרון אני מסכים איתך, אפשר להיות טוב, ואפילו מאוד, בכל הדברים, פשוט זה יהיה יותר קשה.עם הזמן אפשר להשיג הכל אם לא שואפים לנצח בתחרויות..