הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

תקצר את האימון אחי בסוף תמות עם הנפח הזה....

בימי שלישי אני עושה רק סקוואט התאוששות, פרס ופאוורקלין ומוסיף קצת תרגילי עזר בשביל הכיף. היום הייתי לחוץ בזמן וגם הכלוב היה תפוס שעה כשהגעתי, אז נאלצתי לוותר.
בכל מקרה מבסוט על הפרס, התחזק נורא לאחרונה..😃

לא בדקתי ממש. ניסיתי לפני שבועיים אחרי אתגר של 60 פרס למקס חזרות ולא ממש הלך שום דבר. עוד שבועיים אני אמור ללחוץ 75x3 בסט השלישי, נראה איך יהיה:)
מגניב, תצלם!
בעוד 4 שבועות אני אמור ללחוץ 71-72 🤤

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 18/09/15

אימון שכולו פיארים:)
אני ממש נפוח מנוזלים, הייתי טעון אנרגיה מכל האוכל של החגים.

סקוואט 170x3 PR. לא קשה מדי, אולי הייתה עוד חזרה או שתיים אפילו בגריינד משוגע.

בנץ׳ 120x3 PR. גם כאן לא היה קשה בטירוף, כבר היו לי חזרות איטיות בהרבה.

דדליפט 180x3 PR. הגעתי עם אנרגיות חיוביות ונורא מפוקס, שקלתי לפני האימון אם לחזור על המשקל של שבוע שעבר(175) כדי לנסות שלשה או לקפוץ ל177.5, הרגשתי ביטחון וה180 גם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כבוד אורי !!
שבוע הבא תתקדם המשקלים לדעתי תמשיך בהתקדמות ל שלשות ..

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 20/09/15

טקסס שבוע 6 אימון A

הנפח סקוואט הזה עוד ישבור אותי:lol:
למרות שהיה נורא קשה המשקל לנפח בשבוע שעבר החלטתי ממש לאתגר את עצמי ושוב לקפוץ ב2.5 ק"ג. נחתי לפחות 10 דק לפני שני הסטים האחרונים, היו בחילות רציניות והכל אבל בסוף התגברתי.
145kg 5x5

בנץ' היה קל מאוד, 102.5, חזרה על המשקל הנ"ל כבר בפעם השלישית. תכננתי 5x5 אבל בסט האחרון עשיתי 6 חזרות סתם כי היה לי עוד הרבה כוח.

מתח אין צורך לציין, כבר הייתי גמור ומיהרתי להיכנס למשמרת. 2-3 סטים עם ובלי משקל.

dets it:)

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית